یه سوالی به ذهنم رسید اینجا بپرسم. کلا ربطی به قضیه نداره. من همیشه از خودم میپرسیدم این clip board چطور کار میکنه؟ توی یه فایل میریزه؟
Printable View
یه سوالی به ذهنم رسید اینجا بپرسم. کلا ربطی به قضیه نداره. من همیشه از خودم میپرسیدم این clip board چطور کار میکنه؟ توی یه فایل میریزه؟
نه!فقط آدرس فایلو برمیداره بعد هرجا پیس بزنی
دستور
cp [addrese file] [adrese jaii ke hasti]
رو خودش اجرا میکن
کلیپبورد کلا چیزه خوبیه! رفتارهای قشنگی ازش دیدم هم تو لینوکس هم تو ویندوز...
مثلا همین که دوستمون گفت درسته، ولی دیدم که بعضی جاها محتویات فایل پیست میشه!
میری تو فایل منیجر یه فایلو کپی میکنی بعد هرجا پیست کنی محتویاتش میاد نه آدرس فایل. حالا نمیدونم شاید برنامهی خاصی بوده که محتویات رو میگرفته ولی خب بازم جالبه.
به نظر من باید تو رم ذخیره شه، چون بعد از یه ریست کردن دیگه نیست... اگه فایل بود باید بعد از ریست هم میموند.
خوب، توی فایل هم میتونه باشه به نظرم. مثلا اگه شما یه چیزی به آدرس /tmp بذارین بعد از ریستارت دیگه وجود نداره. اینم شاید مثل همینه!
راستی یه سوال درمورد ffmpeg داشتم. چطور میشه یه قسمت از یه ویدیو رو کلا حذف کرد؟
:27:نقل قول:
خوب گیلیف برد از اون لحاظ برسی نکردم دیه!!
ولی فور ایکزمپل تو لیبرا کپی میکنی یه محتواییی که توش عکس و متن همزمان هست اونوقت فقط لینک ها میتونن کمک کنن و اصولا به نظر بنده آدرس برمیداره حتا تو نوت پد که یه چیزی گپی میشه تو رم یه آدرس هست واسه اون متن یه چیزی شبیه:::
zigil>user name>gedit>txtbox1>from 43443 to 87654
وگرنه فک نکنم عکس و متن موجود در مثلا لیبرا یه جا هنگام کپی بیریزن تو یه فایل و فقط در یه خط کوچیک از چیز مورد نظر آدرس گیری میشه.
دوستان Nmap عجیب نرم افزار خوبیه!!
یه پی دی اف فارسی واشش ندارید یاد بگیریم :| ؟
یه چیزی توی ویکیپدیا پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی MR Cracker، بیگ بنگ تئوری رو نگاه میکنی؟ آواتارت که میگه آره!
........................حذف شود.............
برنامه خوب واسه استفاده wget با gui چیا هستن؟ وقتی برای کسی لینوکس نصب میکنم که کاربر حرفهای هم نیست، یکی از بزرگترین مشکلها دانلود منیجر هست. واسه همین مجبورم واسه wget یا axel یه gui پیدا کنم. واسه axel که فکر نکنم پیدا شه، ولی واسه wget چطور؟ هست؟