الان تو گوشی خودم کلش ندارم.شب با گوشی خودش این کار رو میکنمنقل قول:
Printable View
الان تو گوشی خودم کلش ندارم.شب با گوشی خودش این کار رو میکنمنقل قول:
آخه چرا اینجوری میشه.جدیدن واسه هم محلیمم اینجوری شده توی گوگل ستینگ میری بعد کانکت اپس رو میزنی میگه کلش کانکته به جیمیل.ولی داخل نمیره
من چون مغازه دارم و کنارش مشکلای بچه هارو هم حل میکنم ...اکثرا گوشی های هواوی این مشکل رو دارن ...من براشون اخرین...حتی بعضیاشون وقتی رو کانکت میزنی هیچ اتفاقی نمیفته ...من براشون اخرین اپدیت گوگل پلی گیمز و گوگل پپلی سرویس رو میریزم و اکثرا حل میشه مشکلشون ...یا اینکه بازی رو کلیر دیتا میکنم و بعد حذفش میکنم و اخرین ورژن رو از گوگل پلی میگیرم و نصب میکنم ...تا حالا نشده برام مشکل کانکت شدن یا سوئیج نشدن با اینکارایی که گفتم حل نشده باشه ...نقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان من الان تاون حال 9 هستم میخوام دیوارامو سریع اپ کنم راهش چیه؟ من خودم با ترکیب بربر ارچر با ایکس مود سرچ میزنم لوت اومد میزنم ولی بعضی مواقع لوت نیست گلد یک هم هستم
کلا کند پیش میرم :( از تاون حال هشت هم یکم زود اومدم 9 بعد عرضم ب حضور شما با دیوارای ابی اومدم حالا سخت شده
بجای آرچر و بربر از جاینت و گوبلین و آرچر استفاده کن با سه تا هیل، اینطوری با جاینت و آچر راه رو باز میکنی و خیلی راحت هرچیزی که هست رو میتونی ببری...نقل قول:
و یه چیز دیگه اینکه با ایکس مود گاهی اوقات نمیشه یا چیزای لب مرزی که راحت هم هست رو بهت نشون نمیده، فقط برای اتک فیک تو وار ازش استفاده کنی خیلی کاربرد بهتری داره...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
بنده خودم تو سه هفته همه دیوارام 8 شد تازه 130 تا هم لول 9 شد :دینقل قول:
منم با ترکیب بربر و ارچر میرم اتک برای من لوت 12 شب به بعد خوبه برای تو رو نمیدونم ☺
این دیوارای سه میلیونی و یه میلیون خیلی مسئلس[emoji14]نقل قول:
کاپت رو چنده؟
پاک شود ...
دیوارای یه میلیونی رو میشه یه کاری کرد :دی سه میلیونی رو بگووو! ! :n03:
کاپم از 2000 تا 1900 بالا پایین میشه
امتحان کردم جواب نداد دوست عزیز راه کار دیگش چیهنقل قول: