خوب در مورد قرار داد های منتشر شده من یه انتقادی بکنم ... اولا خیلیا ناراضین از این بابت اما به نظر من خیلیم خوبه شفاف سازی انجام بشه چرا ما نباید قرار داد بازیکنا رو بدونیم ؟ چرا نباید بدونیم کی چقدر گرفته کی چقدر نگرفته ؟ به نظر من روشن شدن ذهن هوادار که بد نیست بعضیا ناراحتن میگن چرا رقم قرار دادها رو گفتن ! اما بر فرض اینکه این لیستای استقلال و پرسپولیس درست باشه ( که احتمالا هست دیگه لیست الکی اگه میدادن جفت مدیران عامل باشگاه ها میومدن اعتراض میکردن اما مدیر عاملا تایید میکنن این لیستو فقط این بازیکنا هستن که زیرش میزنن که اونم طبیعیه ! )
من خودم قلعه نویی رو بهترین مربی تاریخ لیگ برتر میدونم و به کارش خیلی اعتقاد دارم اما واقعا چند تا انتقاد درست حسابی باید ازش کرد !
اول اینکه خیلیها از جمله خود من اعتقاد داشتم که اگه اینهمه بازیکن بی کیفیت نظیر نوری و نظری و نیکبخت و اولادی و نوری خریدیم خوب باشگاه پول نداشته بازیکن تراز اول جذب کنه اینارو خریده ! اما وقتی به رقم های قرار داد اینا میرسیم کاملا مشهوده که بی پولیی حس نمیشه توی قرارداد اینا !! نوری , نظری , نیکبخت , اولادی , قاضی روی هم رفته حدود 800 میلیون بیشتر ارزش ندارن ! یعنی همشونو با هم جمع بزنی , بعد باشگاه فقط برای نوری 1 میلیارد تومن پول داده !! خوب بازیکنای امید رو برمیداشتن جای این 5 تا میاوردن روی هم 800 تومن بهشون میدادن اینقدر بدهی بالا نمیومد ! اگه قلعه نویی از ناچاری اینا رو انتخاب کرده چون فتح الله زاده گفته پول نداریم پس این رقم قراردادهاشون چیه ؟! اینا از ناچاری و نداریه ؟!!
حالا قاضی بهترین گلزن تیم هست من کاری ندارم یه بنده خدایی هم خیلی گل زده ولی فوتبالش اندازه هزار تومن نمی ارزه ! همه چی گل زدن نیست این فقط اون جلو وایسیسه یا میشوته یا هد میزنه یا الکی دنبال توپه ! نه قدرت دریبل داره نه قدرت توی عمق حرکت کردن داره نه پا به توپه نه پاس میده نه ... اون وقت ایشون 900 میلیون پول گرفته بعد ما پول برای جذب میلاد میداوودی که خداشاهده با 500 میلیون هم میومد استقلال نداشتیم ؟!
دوم بحث جوون گرایی هست ! من از بازیه نظری اصلا راضی نیستم , توی بعضی بازیها واقعا جوون و بی تجربه بود و اصلا آمار و ارقام جالبی نداره ... ولی ما اینو 1 سال تحمل کردیم حالا که میخوایم به سر و روی تیم یه دستی بکشیم اول از همه جوون ترین بازیکنه تیمو میخوایم بدیم بره ؟! اینا معلوم نیست با خودشون چند چندن ! آرش برهانی هم سال اول حضورش توی استقلال مساوی بود با فحش های ناموسی ! ولی سال دوم شد آقای گل ! نظری هم یه جوون بی تجربس که میتونه توی استقلال ساخته شه , به عنوان بازیکن ذخیره ازش کار بگیریم بعد کم کم توی تیم جا بیفته نه اینکه یکی مثل فرهاد مجیدی بشه نیمکت نشینش ! با اینکار هم جوون گرایی کردیم هم اینکه بازیکنی که 1 سال توی تیم بوده رو از دست ندادیم !
سوم هم مبلغ قرار داد فرهاد مجیدیه !
آندرانیک تیموریان : 2.350 میلیارد تومان
خسرو حیدری 1.6 میلیارد تومان
سید مهدی رحمتی : 1.3 میلیارد تومان
اردشیر قلعه نوعی : 1.3 میلیارد تومان
امیر حسین صادقی 1.1 میلیارد تومان
پژمان نوری 1.1 میلیارد تومان
هاشم بیگ زاده : 1 میلیارد تومان
حنیف عمران زاده : 950 میلیون تومان
محمد قاضی : 900 میلیون تومان
پژمان منتظری (نیم فصل) : 900 میلیون تومان
جواد نکونام : 750 میلیون تومان
سیاوش اکبرپور : 750 میلیون تومان
احمد جمشیدیان : 700 میلیون تومان
مهدی نظری : 700 میلیون تومان
فرهاد مجیدی :585 میلیون تومان
مهرداد اولادی ( نیم فصل ) : 350 میلیون تومان
نیکبخت واحدی : 250 میلیون تومان
مجید غلام نژاد : 150 میلیون تومان
( فقط اون بازیکنایی رو نوشتم که توی تیم در لیگ بازی کردن ! ) فرهاد مجیدی از 14 بازیکن تیم استقلال و سرمربی این تیم رقم بسیار کمتری رو گرفته در حالی که ستاره ی تیم و محبوب ترین بازیکن تیم استقلاله ! نظری جمشیدیان اکبرپور باید بیشتر از مجیدی میگرفتن ؟!
فرهاد مجیدی همیشه گفته غیرتم رو زمانی نشون میدم که توی زمین فوتبال باشم ! غیرتش رو که توی زمین کاملا دیدیم , اینم از بحث قراردادش و پشت پرده !! بزرگترین و محبوب ترین بازیکن آسیا کسی که تیمهای دیگه حتی پیشنهاد قرارداد 6 میلیارد تومنی توی همین ایران رو باهاش داشتن میان با 500 میلیون میارن توی تیم !! واقعا خجالت داره , برای من ناراحت کننده ترین بخش این رقم ها دیدن رقم مربوط به فرهاد بود !! توی هیچ جای دنیا رقم اسطوره ها و ستاره های تیم از رقم بازیکن های درجه 5 و 6 مثل نوری و نظری و اکبرپور کمتر نیست !! مسی در بارسا ! رونالدو در رئال ! بعد مجیدی در استقلال !! واقعا باید تاسف خورد پولی که حق فرهاد و خانوادشه و از شیر مادر براش حلال تره امثال بازیکن هایی مثل نوری و نظری و اکبرپور و بیک زاده و قاضی و جمشیدیان و ... 9 تا بازیکن دیگه بخوردن !!