آقا این باگ کرنر وحشتناکه :n04:
کرنر میشه راست میزنی میره تو گل :n04:
به قول یکی از بچه ها که اینجا هم گفت حاضریم پنالتی بدیم ولی کرنر ندیم :n02:
تو pes13 یه باگ بود از وسط زمین شوت میزدی گل میشد ، اینجا با کرنره ، خعلی باحاله :n02:
Printable View
آقا این باگ کرنر وحشتناکه :n04:
کرنر میشه راست میزنی میره تو گل :n04:
به قول یکی از بچه ها که اینجا هم گفت حاضریم پنالتی بدیم ولی کرنر ندیم :n02:
تو pes13 یه باگ بود از وسط زمین شوت میزدی گل میشد ، اینجا با کرنره ، خعلی باحاله :n02:
شما چجوری میزنید که گل میشه ما هر کاری میکنیم تو این بازی باگ بگیریم نمیشه اگه روی گرافیک پائین بازی میکنید شاید بشه این روش ولی روی گرافیک بالا ما که هر کاری میکنیم از این گلهای مستقیم نمیتونیم بزنیم حریف مقابلتون اگه موقع سانتر یا کرنر زدن با دروزابان دکمه دایره رو بزنه اصلا فک نکنم بتونی عمرا از این گلها بزنی حالا شانس ماست که تو این بازی نه باگ بخصوصی دیدیم نه چیزی که ثایت بشه و واستون با مدرک بزاریم اینجانقل قول:
سلام دوستان من یه pes خریدم که ن هوای برفی داره ن لباس رو میکشه و ورزشگاه ازادی و سانتیاگو برنابئو و نیو کمپ رو هم نداره و حتی بعضی تیم ها رو هم نداره مثل دورتمند.
بازی سخت شده......اما سختیش از خوبیش نیست...... از بدیشه! شوت از راه دور که fail ! تک به تک هم که میشی مدافعا با اینکه 3 4 متر فاصله دارن مثله یوزپلنک خودشونو میرسونن......اونم به رونالدو! چه وضعشه؟
سلام
واقعا این بازی رو نمیشه بازی کرد.واقعا آدم هر کاری میکنه از بازی خوشش بیاد نمیشه!!!
مسخرست
همه دارن میگن بازی باگ داره اونوقت یک نفر که با توجه یوزرنیمش که خیلی تابلوه باید از بازی دفاع کنه، میگه باگ نداره!نقل قول:
مرد حسابی طرف میخواد یه کرنر بگیره، حواسش به مدافع خودی و مهاجم حریف باشه، دروازه بان رو بگیره یا یار خودی رو که گل نزنه به خودمون (یک باگ رایج PES 2014 ، گل به خودیه!)
دایره رو بگیر بعد کلید جلو رو بگیر تا دروازه بان گل نخوره، اونوقت با پای سمت راست، اهرم سمت چپ رو بگیر تا اگه توپ اومد روی پا یا سر مدافع، دفعش کنه، بعد همزمان کلید دویدن رو بگیر تا توپ خوب دور بشه!
PES 2008 هم باگ کرنر مستقیم رو داشت!
من حدود 10-12 روزه دارم بازی می کنم ولی هیچکدوم از این باگهایی که دوستان میگن رو نداشتم.حتی برای همین کرنر رفتم 2-3 تا بازی فقط سانتر می کردم سمت گل ولی همیش دروازه بان یا دفاع ها برش می گردوندن.
افشین-434 عزیز شما که میای به اون دوستمون گیر میدی که از اسمش معلومه طرفدار کدوم بازیه مثل اینکه حرفهای خودتون رو حتی قبل اینکه بازی بیاد یادتون رفته.
وقتی هنوز بازی نیومده میومدین میزدنی تو سر بازی و از فیفا (نظر شخصی خودم بازی خیلی عالی هست) تعریف می کردین.
حالا یک نفر هم مثل شما هست و البته میاد اینجا به بچه ها کمک میکنه برای اینکه هم بازی براشون لذت بخش تر بشه و هم مشکلات عمومی که بچه ها دارن رفع بشه.نمیدونم شما چه مشکلی با ایشون دارین؟
چند بار گفتي من چيزي نگفتم ولي مثله اينكه خودت جدي جدي باورت شده اينقدر تكرار كردي !نقل قول:
ببين اطلاعات نداشتن از ساختار بازي ها و مبحث گرافيك رو نياز نيست هر چند صفحه تكرار كني ؛ كاملا متوجه شديم كه كوچيكترين اطلاعي در اين زمينه نداري ، نيازي به تكرارنيست !
كسي كه باگ رو مربوط به گرافيك و RES ميدونه اونم با چنين قاطعيتي و جالب اينه هر چند صفحه هم تكرار ميكنه اين اطلاعات بي نظيرش رو تا اگه كسي به قطعيت نرسيده درباره سطح اطلاعاتش به قطعيت برسه !
دوست عزیز طوری حرف می زنید انگار همه دارن دروغ میگن و این بازی هیچ باگی نداره و همه دارن این بازی رو بیخودی بهش گیر میدن. هر دفعه بحث باگ شده شما گفتین "ما که ندیدیم شماها چجوری میگید باگ داره ؟چجوری بازی می کنید؟." شما از بازی لذت می برید خب ببرید اما سعی نکنید این بازی رو بهترین بازی فوتبال شبیه ساز سال معرفی کنید. هر وقت بحث باگ شده انکار کردید و بحث گرافیک رو پیش کشوندید.نقل قول:
pes2014 ویژگی هایی داره که واقعا عالی هستن مطمئننا برای همه دفعه اول که بازی کردید جا خوردید چون تغییرات زیادی داشت ولی چند دست که بازی کردید براتون داره کم کم جا میفته
برای من هم همینطور بود
در کنار این ویژگی های عالی مثل حرکات عالی در دروازبانی ، روان شدن حرکات بازیکنا ، گرافیک فوق العاده و ... که با تغییر موتور بازی انجام شده یه سری ضعف ها هم هست تو بازی که طبیعی هم هست به هر حال این اولین نسخه بازی هست که با موتور جدید انجام شده و تو هر بازی ای هم این ضعف ها هست
اما من به شخصه بزرگترین مشکل pes2014 رو change curser یا همون سوییچ کردن بازیکن ها میدونم تو pes2013 واقعا این مورد عالی بود ولی تو pes2014 با بد سلیقگی این مورد عالی رو بد جلوه دادن
تو pes2013 با r3 یا همون شوک سمت راست میشد به راحتی تو دفاع بازیکن رو عوض کرد یا موقع حمله teammate control رو به خوبی اجرا کرد ولی تو pes2014 اومدن دکمه ها رو عوض کردن و به l1+R3 تغییر دادن که سخت تر شده و هم دقت این عمل ضعیف شده یعنی اون بازیکنی که مد نظرت هست رو سوییچ نمیکنه به خوبی یا مثلا مشکلاتی مثه رسیدن دفاع به مهاجم حتی با وجود فاصله زیاد
در ضمن دوستانی که میگن توپ از مثلا سر و پای بازیکنا هم رد میشه این مورد هست ولی خوب گفتم موتور بازی عوض شده و این مشکلات طبعا هم هست تو این نسخه ولی اخه مثلا بازی گرافیک کارتونی ف.ی.ف.ا که کلا اومده همون نسخه 13 رو فقط عددش رو عوض کرده زده 14 اومده بازی رو داده بیرون هم خیلی خنده داره که این مورد هست توش و نمیدونم این دو سه طرفدار شناخته شده ف.ی.ف.ا که همش در حال ایراد گرفتن تو این تاپیک از همون قبل از اومدن pes2014 بودن تا الان چرا واسه بازی گرافیک کارتونی ف.ی.ف.ا این موارد رو نمیگن
من کلا از بازی هایی که گرافیک سطحی و کارتونی دارند بدم میاد که ف.ی.ف.ا هم در این دسته قرار میگیره ولی خوب گفتم بذار بگیرم 14 شو ببینم چیه همون اول رفتم تو تمریناش یکم با جو بازی آشنا شم هنوز یک دقیقه نگذشته بود با این صحنه روبه رو شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08::n08:
بلافاصله کل فلدر بازی رو شیفیت +دیلیت کردم :n09:
در کل میگم pes2014 یک جهش عالی به سوی ارائه یک بازی فوق العاده از سوی کونامی بود ... این تازه اول راه هست تو نسخه های بعد مطمئننا با فیدبک ها و انتقال مشکلات بازی به تیم کونامی یک بازی بی عیب و نقص و عالی شاهد خواهیم بود