بالاخره منم رفتم یه دستگاه گیرنده برایت خریدم.
اول که راهش انداختم درصد آنتنش 50 درصد بود و یکمی که آنتن رو دست زدم به راحتی به 85درصد رسید و تونست 21 کانل رو پیدا کنه ( البته بعضیهاش تکراری بود )
از نظر تصویر که خیلی خوب بود. دستگاه کوچیک و جموجوریه. یکی از ایراداش دفترچه راهنمای بسیار بسیار ناقصش هست که داشتن و نداشتنش زیاد فرقی نمیکنه. چون اصلا توضیح و آموزشی در اون وجود نداره!!
فیلمهام رو روی یه هارد اکسترنال بود بوسیله این دستگاه امتحان کردم. روی فیلمهای 720p زیاد مشکلی نداشت , ولی توی پخش صدای آونها کمی مشکل داره و بعضی از کدکهای صدا رو نمشناسه و در نتیجه بعضی از فیلمها رو بدون صدا پخش میکرد. ( شاید یه راهی برای پخش صدا داشته باشه که من نمیدونم )
ولی روی فیلمهای 1080p مشکل داره و خیلی از این فیلمها رو نمیتونه اصلا پخش بکنه.
در مورد زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره و براحتی زیرنویسها رو پخش میکنه ( البته با فرمت srt )
هنوز از قسمت ضبظ برنامه اش استفاده نکردم ولی هر چی گشتم نتونستم بفهمم که چطور باید از برنامه ریزی برای ضبط استفاده کرد. یعنی اصلا چنین قسمتی رو ندیدم.البته قسمت epg هم کار نمیکرد که نمیدونم ایراد از دستگاه هست یا اینکه کلا فعلا این قسمت در ایران فعال نیست. شاید برنامه ریزی ضبظ هم در این قسمت باشه!
بعضیها در مورد داغ کردن بعضی از مدلهای گیرنده ها صحبت کردن که باید بگم این مدل همچین مشکلی نداره
کلا دستگاه خوبی هست ولی اگه کسی در مورد نحوه ضبط به صورت برنامه ریزی شده در این دستگاه توضیح بده ممنون میشم. ( یعنی اینکه چطور میشه بهش برنامه داد که سر ساعت خاصی شروع به ضبط بکنه و بعدا متوقف بشه )
راستی این تایم شیفت چیه و چه کاری میکنه و چطور کار میکنه ؟ من که نفهمیدم