میتونی بنویسی " از توجه شما سپاسگذارم"نقل قول:
یا " با تشکر از لطف شما "
اینجوری جنبه امری درخواست کمتر میشه .
با cc یا bcc کاری نداشته باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میتونی بنویسی " از توجه شما سپاسگذارم"نقل قول:
یا " با تشکر از لطف شما "
اینجوری جنبه امری درخواست کمتر میشه .
با cc یا bcc کاری نداشته باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره مرسی این بهتره با پست قبلی ترکیبشون کنم خوب میشه مرسی از همهنقل قول:
فقط اخرشم اسمم بنویسم ؟ اخه ایمیلم اسم خودم نیست تو عنوان ایمیل بنویسم یا اخرش همینجوری بزنم رویا رشیدی ؟
معمولا نامه هایی که برای اساتید فرستاده میشه باید در عنوان گویای درخواست شما باشه بنابراین یک ایمیل با این عنوان براشون ارسال کنیدنقل قول:
حالا نمیدونم فایل ها چی هست مثلا اگر مقاله باشه اینجوری:
Request to receive papers for X class
اون ایکس هم اسم کلاس درستون رو بنویسید ((مثلا ریاضی 2 یا هرچیز دیگه که بدونه دانشجوی کدوم کلاسش هستید)):n17:
با اینکار ممکنه استاد حتی متن ایمیلتون رو هم نخونه و کارش راحتتر هم بشه:n06:
برای متن هم بنویسید:
با سلام خدمت استاد محترم جناب اقای دکتر...
پیرو گفته شما در کلاس .... این ایمیل را جهت دریافت(فایل ها یا مقالات یا...) ارسال میگردد
با تشکر
(اسم خودتون)
شما باید برای خودتون مشغله درست کنید.ببینید به چه کاری علاقه دارید بروید و حرفه ای دنبالش کنیدنقل قول:
در ضمن برای خودتون تفریحات سالم جور کنید
من خیلی ها رو دیدم که راه حل های متفاوتی برای خودشون پیدا کرده اند.
مثلا کوهنورد ها هر 4 شنبه شب میروند کوه.تنهایی و عظمت کوه به انها ارامشی میدهد که مرحم تمام زخم های انهاست
حتما خودتون رو معرفی کنید . لازم نیست توی عنوان بنویسید . . .نقل قول:
توصیه میشه از اون اون فرمتی که دوستمون atghia ارائه کردند استفاده کنید . رسمی ، مودبانه و کاملا گویا هستش .
سلام دوست گرامینقل قول:
بنظر میرسه که این مشکل آداب معاشرت نباشه در واقع شما خوب و بد رو میدونید و نحوه برخورد هم میدونید باید چی و چطور باشه فقط میشه گفت دست خودتون نیست! اینم برمیگرده به مشکلات روحی بیشتر:n06:
اگر مسئله خیلی آزاردهنده هست بهتره به روانشناس مراجعه کنید...(ممکنه مختصری افسرده باشید)
پناه بردن به سیگار به دلیل نیکوتین موجود در اون و حس آرامبخشی هست که در بدن ایجاد میکنه اگر مشکلتون توسط روانشناس و یا احیانا روانپزشک حل بشه نیازی به سیگار وجود نخواهد داشت...
علاوه براین معمولا ورزش روحیه افراد رو خیلی بهتر میکنه این هم دلیل داره و به علت ترشح هورمون خاصی هست که با ورزش کردن میزانش بیشتر میشه و روحیه بهتر و شاداب تری رو براتون به ارمغان میاره...:n17:
سلام رفقا
تشکر میکنم از همه عزیزان
من درباره آداب معاشرت غذا خوردن سوال دارم
راستش میدونید مدتی از ادب و انسانیت دور بودم
کمی بدعادت شدم
در مهمانی ها شیوه درست غذا خوردن و حرف زدن چیه؟
با دهان پر میگن نباید حرف زد
ولی مردم که سر غذا ساکت نیستند
اگر هم چیزی نخوری و حرف بزنی که غذا می مونه
همه تمام می کنند
ضایع هست
چکار کنیم
قربونتون
سیا
آداب غذا خوردن زیادن ولی خوب ...نقل قول:
1 - حین غذا خوردن صحبت نکنید و اگه مجبور شدید اول لقمه رو بخورید بعد شروع به حرف زدن کنید (کوتاه البته)
2 - هیچوقت غذایی که داغ هست رو فوت نکنید و بزارید سرد بشه
3 - هیچوقت سرتون رو نزدیک بشقاب نبرید واسه اینکه غذا نریزه، بهتره صندلی رو یه خورده بدید جلوتر
4 - حین غذا خوردن آب یا کلا نوشیدنی نخورید، هم به دلایل پزشکی و هم به دلایل اجتماعی
5 - با آرامش غذا بخورید (نه تند و نه کند)
با سلام
راستش رو بخواین با یه دختر خانم حدودا 22 ساله هم مسیر هستم . روزی یه بار همدیگر رو می بینم . و خیلی ازش خوشم اومده ولی نمی دونم چه جوری باید رابطه رو بر قرار کنم .
منم 26 سالم هستش و قصدم دوستی اگه کیس مناسبی شد بعدش ازدواج . کمکم کنید .
دوستان من چند روز دیگه قصد دارم با صاحبکارم در مورد افزایش دستمزد و درآمد صحبت کنم. کسی تجربه ای داره تو این زمینه که کلا از چه ادبیاتی باید استفاده کرد واسه اینکار ؟ و اینکه پشتوانه و به قول معروف بهانه من واسه افزایش درآمد چه چیزی باشه ؟ (منظورم موارد مستند هست مثل افزایش 20% حقوق کارمندا تو سال 93)
اگر کسی تجربه ای داره تو این مورد (تجربه ای که نتیجش مثبت بوده و یا حتی منفی) راهنمایی کنه لطفا.