با این رتبه انفجاری هشتصد هزار که اوردم چه رشته ای میتونم قبول شم.(پیام نور) یا(غیرانتفایی)
تاریخ . باستانشناسی. علوم اجتمایی. روانشناسی بالینی.
کدومشون درصد قبولیشون بیشتره؟
با این رتبه انفجاری هشتصد هزار که اوردم چه رشته ای میتونم قبول شم.(پیام نور) یا(غیرانتفایی)
تاریخ . باستانشناسی. علوم اجتمایی. روانشناسی بالینی.
کدومشون درصد قبولیشون بیشتره؟
دوست هم همین امسال تو بیرجند زمین شناسی تموم کرد اتفاقا هم کلاسیش هم که اهل همونجاست باهاش عقد کرده میگه معدن و این چیزا زیاد داره راحت میتونه کار کنهنقل قول:
با 4500 منطقه 2 شهر رضا اصفهان چه رشته هایی میشه قبول شد دانشگاه اصفهان شانس قبولی داره؟
نقل قول:
به نظر من احتمالش زیاده ایشالا که قبول میشی باز این نرم افزار مشاوره بیاد ببین چی میشه
با 22000 در منطقه دو کجاها میشه قبول شد ؟؟؟
میشه فیزیک هسته ای دانشگاه تبریز قبول شد؟؟؟؟
الان هممون کارشناس تشریف داریم دیگه؟:18:یعنی اگه بریم دانشگاه؟:27:نقل قول:
در ضمن 3 سال هم میشه دیگه نه؟
وقتی 3 سالت تموم شد میشی کارشناسی یا کارشناسی ارشد؟
بعدشم اینکه (از بقیه هم پرسیدما) یه دانشگاه دیگه هر کجا باشه نسبت به رتبت میتونی بری نه؟:40:
نقل قول:
.توی زبان چطور؟اونجا که درصدهای خوبی زدم و رتبه ی شاهدم هم خوبه
با رتبه ای که داری دانشگاه تبریز این رشته خیلی سختهنقل قول:
نقل قول:
ببین عزیز من منی که دارم سبزوار درس می خونم بیرجندی و خراسان جنوبی کلا زیاد داریم !و میتونم به جرات بگم نصفشون اصالتا سیستانین !ومن دقیقا باهمونا مشکل دارم و برام مدرک و هضم فرهنگشون بسیار مشکل بوده و هست !!
هر کسی بر اساس تجربیات خودش صحبت میکنه !اگه کسی بخواد سرنوشتتشو با یه نوع تجربه رقم بزنه که دیگه توش بحثی نیست .
ایشون از من تجربه مو خواسته بودم و من تجربه شخصی خودمو گفتم .اوکی ؟
مایلید میتونید اصلاعات درست !!!!!بهشون بدید!!!!
من سئوالت رو متوجه نشدمنقل قول:
ولی دانشگاه 8 ترمست (یکی خیلی زرنگ باشه 7 ترمه ) هر 2 ترم میشه یک سال و حساب کنی 8 ترم میشه 4 سال برای دوره کارشناسی
یعنی بعد 4 سال درس خوندن تو دانشگاه تازه میشی کارشناس
و میتونی برای دوره های بالاتر (کارشناسی ارشد) شرکت کنی