سلام من دارم داخل سایت یوتوبی 1 نگاهی می کنم ویدیوهای عجیبی ار بازی هاروست مون داره اگه چیز مخفی بود که شما ندیده بودید ازش عکس درست می کنم و داخل تاپیک مخصوص خودش می گذارم منتظر باشید.
Printable View
سلام من دارم داخل سایت یوتوبی 1 نگاهی می کنم ویدیوهای عجیبی ار بازی هاروست مون داره اگه چیز مخفی بود که شما ندیده بودید ازش عکس درست می کنم و داخل تاپیک مخصوص خودش می گذارم منتظر باشید.
بی ادب خالی نبد چی بگو اشتباه میکنی خوب اشتباه کردم از سال 2000 کردم البته بازم فکر کنم 1999 بود :21:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها من تا بتونم براتو می گردم تا عکسهای عجیب و غریب این بازی رو بذارم
(منظورم چیزایی که کسی نتوانسته ببینه یا نتوانسته بره)
باتشکر
MohammadZero
ممنون ازت محمدنقل قول:
انقدر هم برای خودت تبلیغ نکن MohammadZero:31:
ممنون خبر خوبی بود.:10:نقل قول:
حالا این وسط من یه خبر هم برای psp باز ها بگم :
این ورژنی که natsume با این نام منتشر کرده دقیقا همون hm:Bn خودمونه با این فرق که دو حالت (انگلیسی) داره - دختر یا پسر ( دخترش باید با امثال Gary و ... دوست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شاید این ورژن بره شهر . psp باز ها برن تو کارش !
باشه هرچی می خواهی بگو ولی وقتی چیزی دست گیرم شد برای همه تو پیغام خصوصی می گذارم و تو تو کفش بمون.نقل قول:
چيزي نمونده اگه مونده بگيدنقل قول:
براي ما هم بفرستنقل قول:
آقا من که باور نمیکنم این بازی به شهر ختم بشه ...! اینجور که شما امیدوارید تا مریخ هم میره....!
اگه می شه از شخصیت های این بازی عکس بزارین.
با تشکر از شما.
دوستان به من می شه 1 کمک کنید و 1 لینک از دانلود بازی + 1 لینک از برنامه ای که می شه باهاش بازی رو استفاده کرد بدید
ممنون
هنوز خیلی بچه ای محمد. من اگه بخوام میتونم هر چیزی را بدست بیاریم احتیاجی هم به چیزایی که آدم هایی مثل تو دارن ندارم ( نارحت نشیا ) دوستانه میگم.:13:نقل قول:
باشه هرچی می خواهی بگو ولی وقتی چیزی دست گیرم شد برای همه تو پیغام خصوصی می گذارم و تو تو کفش بمون.
اقا ما پیر شدیم انقدر لینک گذاشتیم و این همه توضیح این نرم افزار را دادیم تو صفحه های قبل همش هستنقل قول:
دوستان به من می شه 1 کمک کنید و 1 لینک از دانلود بازی + 1 لینک از برنامه ای که می شه باهاش بازی رو استفاده کرد بدید
این لینک دانلود برنامه ای که شما میتونید تو Pc بازی کنید. نسخه ٍEpsxe 1.7
کد:http://www.epsxe.com/files/epsxe170.zip
شما سی دی از هاروست مون بگیر ایمیج بگیر با این نرم افزار بازی کن یا از رو همون سی دی با این نرم افزار میتونی بازی کنی نیازی به دانلود بازی نیست.
اینم لینک دانلود بازی:
نام : Harvest Moon : Back to Nature
سازنده : Victor Interactive
ناشر :سال انتشار : 2000کد:http://www.natsume.com
نوع بازی : استراتژی - زندگی مجازی
سیستم : PlayStatiom 1Publisher: NatsumeDeveloper: Victor InteractiveGenre: StrategyESRB Descriptors: Use of Tobacco & Alcohol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم دانلود : حدود ۲۵ مگابایتSize of Download : 25 MBپسورد:
کد:http://rapidshare.com/files/86842899/Harvest_Moon.rar
کد:masood-matin.blogfa.com
من تراینر خودم رو ورژنش رو 3 کردم بعد از پایان کار برای دانلود میزارم همراه یه سیو توپ
من تو سوني 1 دوتا هاروست مون ديدم قضيه چيه؟ـــــــــــــــــــــ ـ