باتشکر از جوابتوننقل قول:
اکانت بنده 128 محدود صبانت مودمم پلانت 3410
ارور خاصی نمیده سند و رسیو نداره تو حالت pppoe
Printable View
باتشکر از جوابتوننقل قول:
اکانت بنده 128 محدود صبانت مودمم پلانت 3410
ارور خاصی نمیده سند و رسیو نداره تو حالت pppoe
نقل قول:
دوستان ما یه گلی لقت کردیم.
من یک بار حجم اضافه خریدم اینترنتی نیست و فقط هم همون نمایندگی ای که برات اولین بار نصب کرده میتونه بهت بدهنقل قول:
زنگ باید بزنی شماره کارت ازشون بگیر واریز کنی بعد زنگ بزنی شماره واریز را بدی برات اضافه کنن هر گیگ 5300
به ظاهر کار ساده ای است ولی اینقدر پشت خط نگه ات میدارن که توبه کار میشی
من وقتی واریز کردم و بهشون زنگ زدم هی منو پاس میدادن به هم دیگه و اخرش هم هیچکی جواب گو نبود تازه بعد از 7-8 بار طی کردن همین مسیر که هی زنگ میزدم و میگفتم پول را ریختم و اینم شماره و...گفتن یک ساعت دیگه اضافه میشه ولی تا فردا عصرش هم اضافه نکردن و باز منو علاف کردن
خداییش انگار دارن به ما صدقه میدن اینقدر طولش میدن و پشت خط نگه ات میدارن
اوه اوه...چه وعضیه...واقعا که خدمات دهی این صبانت مضخرفه..
همه تنظیمات درستن؟ توی مودم( vpi و vci)? توی ویندوز مشکلی نیست؟ چون روی حالتی دیگه مشکلی ندارید پس مشکل یا از مودمه یا توی networkingتوی control panle و توی local area networkنقل قول:
یخورده با تنظیمات بازی کنید شاید درست شد
من دو ماه پیش از صبا رفتم شاتل چون از قطع شدنا و پینگ افتضاحش خسته شده بودم . رفتم شاتل ارت 3 گرفتم 256 الان واقعآ راضی ام .پینگ که عالیه تو این یه ماه و خورده ای 1 بار قطع شد اونم در حد پنج دقیقه .
قیمتش 43 تومن و سرعت دانلودم شب و روز 30 kb ثابت با 33 gb ترافیک . خداییش خیلی منظم هست شاتل
تو عیدم که سرعت همرو کرده 1 mb نامحدود از روز اول عید تا الان من 20 gb دانلود کردم . خداییش از صبا خیلی سره.
منم قصد ترک صبانت رو دارم .به همه هم این پیشنهاد ر و می دم
پاک شود........
از اول استفند سرویس من خیلی عالی شده.
وقتی وارد شبانه هم میشه افت سرعت ندارم و سرعت همون 250 ه.:d
:18:نقل قول:
شما کجا زندگی می کنید .... ؟؟؟