نوشته شده توسط 23292329
با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.
نقل قول:
نوشته شده توسط 23292329
با سلام- لطفا اگر كسي در مورد موضوع گفته شده فوق اطلاعاتي دارد بيان نمايد
سلام
هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
توضیح اینکه اولین پارتیشن فرمتش fat32 باشه !!!
اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
مثلا سینمای خانگی ما فرمت FAT32 رو با حداکثر حجم 160 گیگ میشناسه !!!
با سلام- با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز مي خواستم به اطلاع برسانم با نرم افزار acronis كه معرفي نموديد بنده كل هارد يك ترابايتي خود را به فرمت fat32 تبديل نمودم و از اين طريق خوشبختانه هم رسيور و هم سينماي خانگي بنده هارد را شناسايي نمود . البته بنده يك دستگاه dvd player مدل مارشال دارم كه نمي دانم به چه دليلي اين دستگاه dvdplayer هارد را نمي شناسد . آيا مي توان كاري كرد تا دستگاه dvdplayer نير هارد را شناسايي كند يا خير؟