یعنی نمیشه در منیجر مود از این جشن ها استفاده کنیم من به عشق انلاک کردن جشنها دارم باویرتوال پرو کار میکنمنقل قول:
Printable View
یعنی نمیشه در منیجر مود از این جشن ها استفاده کنیم من به عشق انلاک کردن جشنها دارم باویرتوال پرو کار میکنمنقل قول:
خوب Player Manager رو شروع کن مثل خودم من هر فصل به عنوان مربی بازیکن با بوری تمدید می کنم از دسته دو انگلیس آوردم لیگ برتر الان هم توی دومین فصل لیگ برتر هستم و از اونجایی که فصل قبل توی جدول مقام چهارم رو بدست آوردم تونستم امسال توی چمپیونز لیگ حاضر باشم البته مجبور شدم ابتدای فصل یه بازی پلی آف با زسکا مسکو انجام بدم... البته فکر می کردم تیم چهارم لیگ انگلیس مستقیم میره لیگ قهرمانان. خلاصه الان هم توی مرحله حذفی هستم ...نقل قول:
دوست عزیز منظورم اینکه میتونم تو بازی های تیمی هم از این جشنها استفاده کنم و یا فقط با ورتیال پرو از جشنهای بعد از گل میشه استفاده کرد همینطور که میبینی با ویرتیال پرو خوب کار میکنی برات شادی های بعد از گل باز میشن یعنی میشه با تیم هم از اینها استفاده کنیم؟نقل قول:
من گرفتم چی می گی جواب هم دادم من با سایر اعضای تیم منیجر مودم که بوری هست انجام می دم شادی های بعد از گل نمی کنن اونهایی که ویرتوالم انجام میده رو با هیچ بازیکنی نتونستم انجام بدم...نقل قول:
ولی عجب مکافاتیه ها بازیکن جدید اصلا گیر نمیاد چرب و چیلیش یا دستمزد بالایی می خوان یا سن بالایی دارن یا قیمتشون بالاست یه دونه ماچدا گیرم اومد توی فصل پیش خفن طور زدمش فابیو رو هم خوب زدم همینطور کیه رون گیبز رو به این راحتی ها ستاره نمیشه گیر آورد لامسگ بازیکن جدید هم نمیشه جستجو کرد استعداد یابی کرد البته مشخصه این سیاسیتش واسه اینه این فیفا جای فیفا منیجر رو نگیره قبلا تخصصی تر بود منیجر مود فیفا ولی الان ساده تر کردنش
دوستان یه سوال اینکه میشه یه سری از بازیکن ها رو قدرتشون رو افزایش داد؟! مثلا می خوام رونالدوی بزرگ(نه کریستین!) رو قدرتش رو اضافه کنم.
اگه میشه لطفا آدرس بدید.
وبگید ایا سیو میشه یا نه
ممنون
سلام آقا یکی از اچیومنت های بازی اینه که موزیک دلخواه وارد کنی من خیلی سعی کردم ولی نشد می خواستم بدونم جریانش چیه چنین چیزی امکان داره آهنگ های بازی از برم شده از بس شنیدم می خوام موزیک دلخواه وارد کنم... اگه کسی بلده بگه
Team Managment > Edit Playersنقل قول:
سلام
کسی Sound Track های این بازی رو داره ؟همون EA Sports TRAX ...
ممنون میشم لینکشو محبت کنید...
سوند ترکش رو می خوای چیکار کلی برنامه استخراج موزیک هست از رو نسخه PC می تونی برداری آهنگ هاش رو ولی هر کدوم رو دوست داری توی این سایت سرچ کنی برات لینک دانلودش رو میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت های خوبی برای دانلود موزیک های معروف خارجی هست... خوشبختانه موزیک تگ رو هم می نویسه توی قسمت Trax هر کدوم رو بخوای می تونی وارد کنی یعنی Artist + Track Name رو سرچ می کنی لینک میده...
کسی نبود خود ما رو راهنمایی کنه؟
آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!
ارمین بی خیال گیری دادی به این برنامه بازی ها !بابا بگو تیمم ضعیفه بلدم نیستم بازی کنم خلاص دیگه ،هر دفعه با یه تیم درست حسابی بازیش میفته میاد اینجا سر ما بچه های مظلوم فروم خالی می کنه !!:37: !دی:نقل قول:
آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!
+
کسی تونسته تو این بازی لایی بزنه ؟؟!!!