آخه لانچر پرو بعد از یه مدتی نسخه هایه مجانیشو اکسپایر میکنه و اونموقع گیر میوفتین!! چند تا امکان رو هم محدود میکنه مثل اضافه کردن ویدجت های خودش یا ری سایز کردن هر جور ویدجتی رو!
آخه لانچر پرو بعد از یه مدتی نسخه هایه مجانیشو اکسپایر میکنه و اونموقع گیر میوفتین!! چند تا امکان رو هم محدود میکنه مثل اضافه کردن ویدجت های خودش یا ری سایز کردن هر جور ویدجتی رو!
دوستان يه سوال
يادتونه فكر ميكردم فقط ويو اين قابليت رو داره كه توي دفتر تلفن وقتي مخاطب رو به سمت راست ميكشي تماس ميگيره و سمت چپ پيام
شما گفتين كه گالكسي هم اينجوريه اما من هرچي سعي ميكردم عمل نميكرد و بعد از خاموش روشن كردنش درست شد
تا ديشب كه دوباره اينجوري شد و عمل نميكرد و بعد از خاموش روشن شدن درست شد
چرا اينجوري ميشه؟
من خيلي بهش عادت كردم و فقط از اين روش براي تماس گرفتن و پيام دادن استفاده ميكنم
متاسفانه تماسهاي من در روز زياده
حدود 90 تا 110 تماس و همين حدود پيام
يعني ممكنه گوشي خودش تشخيص بده بعد از استفاده زياد به RESTART شدن نياز داره
يا جزء باگهاي اين گوشيه؟
يه سوال كوچولوي ديگه
وقتي علامت E مياد گوشي موقع نصب شدن به اينترنت اتوماتيك از EDGE استفاده ميكنه يا GPRS
:11:
وقتی E میاره یعنی از edge استفاده میکنه اگه بخواین از GPRS استفاده کنین باید تو تنظیمات تغییر بدین ...من تو وین موبایل بلد بودم تو آندروید نمیدونم
سلام به همگی. اختلاف قیمت 8 گیگ با 16 گیگ خیلی زیاد شده نمیدونید چرا؟ حدود 100 تومن اختلاف دارن. مگه به غیر از رم فرق دیگه ای دارن؟
فرقی ندارن. مقدار RAM که 512 هست و رامشون(2 گیگ ) هم یکیه. فقط حافظه داخلیشون فرق دارهنقل قول:
نقل قول:
پس این اختلاف قیمت 100 تومن خیلی خنده داره:31:
رفقا جواب ما رو نميديد ؟!!! نكنه با ما قهريد:41:
لطفا جواب پست 2433 جواب بدهيد:19:
خيلي مهمه :20:خيلي ممنون:11:
الان قیمت روز 8 گیگ چقدر هست؟
8گیگ 650نقل قول:
16 گیگ 735
تومن !!
خیلی گرونه لامصب:46:
با کدوم گارانتی.........؟؟نقل قول: