یعنی اگر طرف یه ساله یا شیش ماهه شارژ کرده باشه تا آخر شارژش قوانین قبلیه؟ پس اینکه گفته پس از برگردان مشمول مقرارات جدید میشود یعنی چی؟نقل قول:
Printable View
یعنی اگر طرف یه ساله یا شیش ماهه شارژ کرده باشه تا آخر شارژش قوانین قبلیه؟ پس اینکه گفته پس از برگردان مشمول مقرارات جدید میشود یعنی چی؟نقل قول:
اه کاش بیشتر شارژ کرده بودمنقل قول:
ولی پس اینکه گفته پس از برگردان مشمول مقرارات جدید میشود یعنی چی آخه؟
وای خدای من تو این گرما بلند شدم رفتم خرازی دیدم اونجا پرنده پر نمیزنه هاج و واج به یارو میگم مسئولاتون کجان میگه هیچ کس دیگه اینجا نیست انگار یه سطل اب یخ ریختن روم ... بهم میگه بلند شو برو ولیعصر پیش آقای کلانتری رفتم اونجا طرف مگه تعطیله کسی نیست !!!!!!
یعنی به همین سادگی کلاه برداری کردند ؟ کلاه برداری تو روز روشن تو یه مملکت به ظاهر اسلامی .. خاک بر سرتون که اسم مسلمون رو خودتون گذاشتید دزد های بی شرف ...
دوستان چه کار باید بکنیم به طور قانونی شکایت کنیم به جایی می رسیم ؟
نقل قول:
یعنی اینکه پس از برگردان مشمول مقرارات جدید میشود :18:
پایه هستم 100% ما شکایت نکنیم، کی شکایت کنه؟نقل قول:
دوستان چه کار باید بکنیم به طور قانونی شکایت کنیم به جایی می رسیم ؟
خب برگردان که امروزه، شارژ قبلی میپرهنقل قول:
بعد هم تا اونجا که من یادمه شماها همهاش دنبال یه راه برای شکایت کردن بودید و به هیچ جا نرسیدید.
بابای من تو مخابراته -یه استان دیگه- یه زنگی میزنم ازش بپرسم این قضیه چیه و اصلا میشه شکایت کرد و اگه شد چطوری
ولی خیلی بدیهیه که نمیان به خاطر ماها سیستم جدیدشون رو که روش تبلیغ هم کردن یه عالم برگردونند به حالت قبل
آمریکا که... ما اگه بتونیم مثل افغانستان بشیم هم خیلی خوبهنقل قول:
رفیق تو ایران که چه بگم تو آمریکا اروپا هم ارزونی رو لولو برد آمریکا درسته
الان مشکل کشور نیست من میگم یک سرویسی میخوایم مثل مثلاً پارس آنلاین
اوه چه وضعیه ...... ما کلا آپارتمانمان ADSL قطع شده گفتم بیام ببینم چه خبره ....
دوست عزیز ما همه پایه شکایت بودیم و رفتیم هم مخابرات اما همیشه یه عده جا زدند
همین امروز چند تا بلند شدیم بریم ؟
برای شنبه حداقل باید یه برنامه ریزی درست و حسابی کرد و یه نفر هم باید بذاریم به عنوان مسئول هماهنگی و دوستایی که میان برای اعتراض به او اعلام کنند ... تا فردا باید ساعت مشخص کنیم و نفراتی که میان تا شنبه به طور جدی بریم برای پیگیری .
فقط تو رو خدا دوستان ایندفعه رو دیگه جون هر کی دوس دارین جا نزنید و بیاین برای اعتراض ، نهذارین فکر کنند با یه مشت آدم بیسواد طرفند که هیچی حالیشون نیست و فقط بلدن تو سری خوری بخورن و صداشونم در نیاد . اگه اینجوری نیستید اعلام کنید.
الان من یه تماسی گرفتم با شرکت 311 یعنی همون شرکتی که با مخابرات قرارداد داشت.
طرف می گفت ما 4 یا 5 روز پیش قراردادمون به طور رسمی با شرکت مخابرات تموم شد و ما دیگه سرویسدهی نمی کنیم . بهشون گفتم چرا بی خبر و یعنی یه اطلاع به ما نباید می دادید و خلاصه براش کلی حرف حرف زدم . طرف مونده بود چی بگه گفت دیگه با مخابرات طرفید به ما دیگه مربوط نیست . وقتی بهش می گم من قرارداد دارم تا تاریخ فلان باید سرویس 1 مگ داشته باشم و ... میگه حالا شما شنبه تماس بگیرید ببینیم چه کار می تونیم بکنیم .
اصلا معلوم نیست چه خبر شده هر کدومشون داری یه چیزی میگن من که دیگه گیج شدم . الان هم adsl قطع شده.
زنگ میزنم به 2030 بعد دکمه 4 و بعد 3رو میزنم
کلی توضیحات میده آخرش میگه، ترافیک این سرویس نامحدود است و به ازای هرگیگ 2500تومان محاسبه میشود!! (اگر نامحدوده که باید هزینه ماهیانه ثابت داشته باشه، اگر که 2500تومنه، پس نامحدود چیه؟)
تورو خدا برید همون سبزی فروش بشید، فکر کردین adsl دادن هم مثله سبزی فروختنه؟؟ نه داداش ما شنبه میایم نشون میدیم که سرما نمیتونین کلاه بذارین، دزدکثیف
ببخشید،تازه سعی کردم خوب صحبت کنم اینرو گفتم