وقتی یک شاخ میشه دوشاخ تقریبا دو برابر میشه بردش.نقل قول:
ولی مهمترین برتریش نسبت به 8951 پایداریشه که توی فاصله زیاد از مودم نتت هی قطع نمیشه!
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
Printable View
وقتی یک شاخ میشه دوشاخ تقریبا دو برابر میشه بردش.نقل قول:
ولی مهمترین برتریش نسبت به 8951 پایداریشه که توی فاصله زیاد از مودم نتت هی قطع نمیشه!
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
البته 8951 که من دارم تا اونجایی که آنتن وایرلس میده اینترنت هم میده . ولی برا یخونه 150 متری بیشتر جواب نمیده.
مودم در حد اکه 30 ماه گارانتیش مونده(6 ماه کارکرده) داره کسی خواست 75 تقدیمش میکنم
من قرار هست 8968 را کارکرده از یکی از دوستانم بخرم اون نمیدونه مودم که داره آنتن ها 3dbهستند یا 5db. آخه این مودم دو نوعش تو بازار هست. چیزی رو جعبش ننوشته از کجا میتونم بفهمم؟ سایز آنتن فرق میکنه؟ مشخصه خاصی داره؟
من قرار هست 8968 را کارکرده از یکی از دوستانم بخرم اون نمیدونه مودم که داره آنتن ها 3dbهستند یا 5db. آخه این مودم دو نوعش تو بازار هست. چیزی رو جعبش ننوشته از کجا میتونم بفهمم؟ سایز آنتن فرق میکنه؟ مشخصه خاصی داره؟......
سلام
دوستان الان ارزونترین مودم وایرلسی که توی بازار پیدا میشه چنده؟
2600 دی لینک هست به قیمت 62 تومننقل قول:
البته من یه مودم 8951 داریم که سری n هست با برد و سرعت بالاتر از سری G. با آنتن 5DB قابل تعویض و دارای دکمه وایرلس و wps. کم کارکرد با 30 ماه گارانتی 73 تومن
همین که گفتی بهتره. هرچی ارزونتر بهتر:n02:نقل قول:
نمیدونی با چند دستگاه همزمان میشه ازش استفاده کرد؟
سلام دوستان
می خواستم یه مودم adsl بگیرم که بی دردسر باشه هی قطع و وصل نشه، برد وایرلس هم مهمه و دوتا لبتاپ وگوشی رو همزمان ساپورت کنه و تو خونه 130 متری کامل جواب بده و از نظر استفاده هم اکثر روز روشن باشه.خودم چهار مدل زیر رو در نظر دارم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.خودم بیشتر نظرم رو اونایی هست که دو آنتن دارن
TP-Link 8961ND
TP-Link W8960N
TP-Link W8951ND
TP-Link W8950ND [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن دوستان مودم های tp link با پارس آنلاین مشکلی ندارن؟؟؟:n01:
من چند روزیه که از مخابرات اینترنت گرفتم و می خوام مودم بگیرم از پشتیبانی مخابرات که سوال کردم یکی گفت tp link بگیر بهتر جواب میده کانفیگش هم راحت تره یکی دیگه گفت D link بگیر بهتره ولی شنیدم تنظیم کردن این 2750 یکم دردسر داره خلاصه نمی دونم کدومشون رو بگیرم. لطفآ راهنمایی کنید برای اینترنت مخابرات و برای پوشش فاصله تا 150 متر بهترین گزینه چیه که دو تا لپ تاپ بتونن ازش استفاده کنن usb داشتنش هم مهم نیست فقط قطعی نداشته باشه و 24 ساعته روشن باشه زیاد داغ نکنه.
یک لطفی هم کنید بگید اگر میشه رو گارانتی این مودم ها حساب کرد مودم های tp link یا D link رو با چه گارانتی بخریم