سلام. دوستانی که اشتراک مبین نت رو گرفتن، از سرعت دانلودش راضین؟ معمولا رو چنده؟ یه چیز دیگه، محدودیت حجمش چطوره؟
Printable View
سلام. دوستانی که اشتراک مبین نت رو گرفتن، از سرعت دانلودش راضین؟ معمولا رو چنده؟ یه چیز دیگه، محدودیت حجمش چطوره؟
سلام.من دیروز ساعت 7 صبح دانلود کردم و دانلودم تا حدود ساعت 8:05 ادامه داشت.حالا اومدم دیدم دانلودم رو رایگان حساب نکرده و از ترافیکم کم شده !!!!! :sad:
با این که قبلش مودم رو از برق کشیده بودم و دوباره وصل کرده بودم. به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت من کاری نمیتونم بکنم بعد یه شماره تلفن داد که گفت الان کسی نیست جواب بده .یعنی فکر کنم رفت تا بعد از عید!!واقعا مسخرست!!
حالا میخواستم ببینم چون دانلودم از 8 گذشته حساب شده یا نه؟
و بعد اینکه برای ریبوت کردن مودم باید دکمه reset رو بزنیم یا از برق بکشیم دوباره وصل کنیم؟یا فرقی نداره؟
دوست عزیز چون دانلود تا بعد از ساعت 8 طول کشیده کل حجم فایل دریافتی رو از حسابتون کم کرده. برای ریست کردن هم میتونی آداپتور رو بکشی و دوباره وصل کنی و هم از طریق کنترل پنل مودم اینکارو انجام بدی که البته همون آداپتور راحت ترهنقل قول:
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
سرعت دانلود استاندارده. یعنی دقیقا چیزی که باید باشه. محدودیت حجمش هم خوبه. روزا برای وبگردی و شبا برای دانلود مناسبه. به شخصه در طول روز وبگردی میکنم و اگر فایلی رو برای دانلود انتخاب کردم با دانلود منیجر برای شب میزارم که دانلود شه.نقل قول:
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
نقل قول:
مودمهای وایمکس از قرار زیر هستند:
مودم خارجی - بدون وای فای
مودم داخلی ساده
مودم داخلی با وای فای
مودم یو اس بی (فعلا مبین نت نمیفروشه)
راستی امشب از ساعت 12 شب به بعد دانلود رایگان حساب میشه دیگه؟
یه مورد دیگه اینکه من از روز اول که میخواستم وارد قسمت ecare سایت مبین بشم با فایرفاکس هرچی روی دکمه login کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته تو گوگل کروم هم همین طوریه ولی فقط با اینترنت اکسپلورر راحت میتونم لاگین بشم.مال بقیه هم همین طوره؟
قيمت برام مهم نيست كدوم از همه بهتره؟نقل قول:
مودم خارجی - بدون وای فای
مودم داخلی ساده
مودم داخلی با وای فای
مودم یو اس بی (فعلا مبین نت نمیفروشه)
آره منم با فایرفاکس نتونستم ولی با اکسپلور لاگین میشم.نقل قول:
سلام دوستان
منم یه چند روزی هست که سرویس یک ساله 512 با حجم 20 گیگ رو گرفتم.
واقعا ازش راضی هستم و سرعت هم معمولا رو 67 کیلوبایت ثابته ، اما الان یه چیز عجیب دیدم ، ما الان در واقع تو روز جمعه هستیم و من واسه تست 10 مگ دانلود کردم و مودو رو ریست کردم و رفتم به پنل دیدم از حجمم کم کرده...قانون جمعه ها چیه ؟؟؟
مبین نت از چه ساعتی به بعد رو جمعه در نظر می گیره و حجم کم نمی کنه ؟ :31:
سلام دوستان
واقعا ازش راضی هستم و سرعت هم معمولا رو 67 کیلوبایت ثابته ، اما الان یه چیز عجیب دیدم ، ما الان در واقع تو روز جمعه هستیم و من واسه تست 10 مگ دانلود کردم و مودو رو ریست کردم و رفتم به پنل دیدم از حجمم کم کرده...قانون جمعه ها چیه ؟؟؟
مبین نت از چه ساعتی به بعد رو جمعه در نظر می گیره و حجم کم نمی کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فقط با اکسپلورر اون دکمه کار میکنه:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
بستگی به خودت داره ولی مودم داخلی وای فای اگه پوشش منطقه تون داخلی باشه از همه کامل ترهنقل قول:
چقدر هزينش شد دوست عزيز؟نقل قول: