دوستان سلام
من میخوام lcd ex500 بردارم
یک راهنمایی در مورد سینماش میخواستم
میخوام بدونم تو رنج 400 تومن میشه چیزی برداشت که صدای lcd و reciver رو با هم تو سینما داشت؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
مرسی
Printable View
دوستان سلام
من میخوام lcd ex500 بردارم
یک راهنمایی در مورد سینماش میخواستم
میخوام بدونم تو رنج 400 تومن میشه چیزی برداشت که صدای lcd و reciver رو با هم تو سینما داشت؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
مرسی
سلام
دوستان این نقاط قهو ه ای که در لیست specificiation امپ های پایونیر هست یعنی چی ؟ داره یا نداره ؟
مثل این :
کد:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/HomeEntertainment/AV-Receivers/PioneerReceivers/ci.VSX-1020-K.Kuro?tab=B
با تشکر
دست شما درد نکنه فقط یه مشکل دارم! اونم اینه من احتمالا شنبه میرم و یه C8000 سامسونگ میگیرم و این 3D TV رنگش نقره ای هست و این سیستم پایونر مشکلی هست خیلی تو ذوق میزنه این طور!نقل قول:
دوست عزیز سری پایونیر بسیار مناسب است. من خودم rs-30 دارم و توصیه میکنم یه بار صداشو بشنوی.در ضمن من چند ماه پیش مریوان و بانه رفتم بهت توصیه میکنم سینما رو از اونجا نخری چون اولن تفاوتش با تهران نهایت 50 تومنه ثانیا گارانتی هم نیست . بنظرم ارزش نداره سینما رو بگیری ولی تلویزیون ارزش داره اونم نه همه مدلهاش.
از تنها نمایندگی پایونیر تو تهران باید بگیری که آدرسشو بچه ها تو پست های قبلی زدن.
من زنگ زدم جوانرود پرسیدم قیمت ها رو از 200 تا 600 اینا بسته به برند(سونی - سامسونگ - الجی - پاناسونیک - مارشال) گفت! سونی رو گرون ترین میگفت!
من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟!
ata_webmaker جان مربوط به شما میشه:31:نقل قول:
قشنگ توجیهشون:21: کنید.
خواهش میکنمنقل قول:
بهتره قبل از خرید یه سری به جمهوری بزنید یا از چند جای معتبر قیمت بگیری.بهر حال حرف منو گوش کن و سینما رو از اونجا نخر. منم میخواستم همین کار تو رو بکنم و از بانه سینما بیارم که رفتم اونجا و پشیمون شدم . اونایی که خریده بودن نمیدونستن که هیکل گنده سینما رو با اون پایه های سنگینش چجوری بیارن. تازه سری های پایونیر اونجا نیست.
اسم سینمای مارشال رو هم دیگه نیار. چرا شو خواستی بعد بهت میگم.
اینم شرح وقایع بانه که من رفته بودم:
من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5026295&postcount=14
اینطور نیست . تو سینما هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری ولی بنظر من تو رنج 500 تا 600 همون سری rs-30 پایونیر بهتر و بصرفه تره .بازم دوستان دیگه امیدوارم نظر بدن.اطلاعات بیشتی میخوای اینم لینکش :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5314899&postcount=1733
کسی از دوستان سینما خانگی سونی داره ؟؟؟
نقل قول:
اونایی که دایره قهوه ای زده جلوش یعنی این امکانات رو داره :20:
نقل قول:
سلام
متاسفانه من دسترسی به جمهوری ندارم! یعنی خودم کرمانشاهی هستم واسه همینم میخوام از جوانرود خرید کنم! توضیحاتتون رو خوندم منم به شدت موافقم که بدون اینکه در مورد جنسی بدونم برم و اونجا چیزی رو انتخاب کنم! در هر صورت چند مدل سامسونگ تو سایتش دیدم اسامیشون رو یاد داشت کردم ببینم اونجا داره یا نه ! الانم همین مدل پایونییر رو هم هم نوشتم:40: برند های دیگه چیزی پیشنهاد نمیکنن دوستان ؟! با ذکر مدل!
راستی اینم بگم که ما اونجا اشنا داریم و طرف میخواد بهمون تی وی بده و باهامون راه میاد و فکر نمیکنم قصد انداختن داشته باشه ولی باید حواسم جمع باشه! راستی تفاوت قیمت رو بهتون بگم! همین c8000 نمایندگی سامسونگ کرمانشاه 3ملیون و 600 میده و تو جوانرود 2 ملیون و 500 هست ! تازه تو جوانرود 2 تا عینکم روش میده که به نظرم خیلی به صرفه هست :27:
این منوی مخفی سامسونگ رو میشه بگین چطور باید بیارم و کارکردش رو ببینم ؟ کجاش کارکرد رو مینویسه ؟!
ممنون
نظرتون در مورد HiVision KMP381) یا HiVision2615-) چیه ؟
نقل قول:نوشته شده توسط pandora tomorroنقل قول:
دست شما درد نکنه فقط یه مشکل دارم! اونم اینه من احتمالا شنبه میرم و یه C8000 سامسونگ میگیرم و این 3D TV رنگش نقره ای هست و این سیستم پایونر مشکلی هست خیلی تو ذوق میزنه این طور!
من زنگ زدم جوانرود پرسیدم قیمت ها رو از 200 تا 600 اینا بسته به برند(سونی - سامسونگ - الجی - پاناسونیک - مارشال) گفت! سونی رو گرون ترین میگفت!
من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟!
ata_webmaker جان مربوط به شما میشه
قشنگ توجیهشون کنید.
چشم عزیزم
اگر می خواهید پولتون رو دور بریزید و یک آشغال به تمام معنا بخرید سونی بخرید معطل نکنید که ممکن است از این آشغال ها دیگه گیر نیاد :31:
حالا از سوخی گذشته دوست من سینمای خانگی سونی علارغم صدای شفاف و کیفیت تصویر فوق العاده تلویزیون های سونی : صدای بسیار بد و امکاناته بسیار پایینی دارند باس آزار دهنده و تریبل و شفافیت و دینامیک بودن صدای بسیار پایینی دارند
با اون پول می تونید پایونیر و فیلیپس که برند های خیلی خوبی هستند بخرید
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
پایینترین سینما خانگی این قابلیت را دارا می باشدنقل قول:
به نظر من پایونیر 282 بردار ولی ورودی دیجیتالی صدا رو نداره ولی برای کسانی که انتظار آنچنانی از سینما خانگی ندارن عالیه صدا و تصویرش محشره