جالبه بدونید Crytek هم یه دمو از آپدیت جدید CryEngine داده بیرون که از UE عقب نیفته ولی دموش به گرد پای عکس های صفحه ی قبل هم نمیرسهنقل قول:
Printable View
جالبه بدونید Crytek هم یه دمو از آپدیت جدید CryEngine داده بیرون که از UE عقب نیفته ولی دموش به گرد پای عکس های صفحه ی قبل هم نمیرسهنقل قول:
انشاالله بعد از این UDK هم یه تغییری بکنه ...
اینم چند تا عکس از دمویه Cry Engine 3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه پست برایه دانلود و توضیحاته بیشتر :
خداییش هدفم فقط اطلاع رسانی بود :40::11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4346466&postcount=1
همونطور که میدونید منم در حاله یادگیری UDK هستم ....
این عکسی که شما گذاشتی هیچ ارتباطی به GDC نداره ... این یه دموی از پیش رندر شده بوده که خیلی وقت پیش Crytek برای معرفی CryEngine 3 منتشرش کرده بود . دموی از پیش رندر شده با ریل تایم خیلی فرق داره ! چون تاپیک UDK هست نمیخواستم از دموی ریل تایم CryEngine عکس بزارم :نقل قول:
محتوای مخفی: عکس ها
حالا میتونید مقایسه کنید ...
رفیق من کاری به این بحثای مسخره مقایسه ندارم .نقل قول:
حالا میتونید مقایسه کنید ...
شما هم میتونی لینک عکسا رو بذاری نه خودت گلچین کنی ! :31:
در ضمن بازم میگم من طرفداری با تعصب نمیکنم و اصلا هیچ طرفداری از کرای انجین نکردم ! فقط چند تا عکس گذاشتم . و گفتم که منم دارم یو دی کی رو یاد میگیرم
عکس ها از این ویدئو کپچر شدهنقل قول:
بهترین هاش رو هم انتخاب کرده بودم
منم قصد مقایسه ندارم فقط خواستم بگم عکسایی که شما گذاشتید مربوط به معرفی CryEngine 3 هست و از پیش رندر شده و ربطی به نمایشگاه GDC ندارهکد:http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711208
من بازم یه چیزی بگم سویه تفاهم نشه فکر کنید برایه طرفداری گذاشتم عکسا رو ! من اگه طرفداره کرای انجین داشتم و خیلی اونو سر تر از انریل میدونستم مطمینا 1 ماه دیگه صبر میکردم تا منتشر بشه برم اونو یاد بگیرم و الان شروع به یادگیری انریل نمیکردم ...
موفق باشید :11:
جان ؟ :18: مگه Cry Engine 3 قرار شده مجانی منتشر بشه ؟نقل قول:
میدونی قیمتش چقدره ؟
بله !نقل قول:
جان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه Cry Engine 3 قرار شده مجانی منتشر بشه ؟
میدونی قیمتش چقدره ؟
همزمان با عرضه کرایسیس 2 . ( 1 فروردین )
ابته هنوز معلوم نیست چه امکاناتی کم داشته باشه یا مثله UDK با امکاناته کامل باشه ...
یعنی چی من متوجه نمیشم یعنی میخوان نسخه رایگان Cry Engine رو منتشر کنن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟نقل قول:
موتوری که انقدر جدید هست و انقدر قدرت داره چرا باید رایگان منتشر کنن ؟
الان UDK هم که منتشر شد برای این بود که UE 3 دیگه عمر خودش رو کرده برای همین UDK رو دادن بیرون . اما در مورد Cry Engine من همچین چیزی تا حالا نشنیدم اگه میشه لینک چیزی بدید برم بخونم ...