زدی تو خال ما هم بخاطر معلمش هیچی نمیفهمیدیمنقل قول:
حتی یه نفر هم هیچی سر در نمیاورد اخه فقط فرمول هارو میگفت با یه مثال هیچکسم هم حوصله ی حل کردن نداشت
Printable View
زدی تو خال ما هم بخاطر معلمش هیچی نمیفهمیدیمنقل قول:
حتی یه نفر هم هیچی سر در نمیاورد اخه فقط فرمول هارو میگفت با یه مثال هیچکسم هم حوصله ی حل کردن نداشت
با سلام:
میگم عجب تاپیک باحالی رو راه انداختین خدایش خیلی محشره...
یک حادثه ...
...............................................
یکبار تو مدرسه بایک دوستم درباره بازی رئال مادرید و مربی اون که اون موقع لوکزامبوزگو بود بحث میکردم و داشتم میگفتم که لوکزامبورگو 100 عدد لباس ابریشمی داره و فلان و فلان که دوستم نمیدونم شنیده بود که من گفتم مربی رئال یا نه که یکباره گفت :اره اره شنیدم راستی میگم عجب شوتهای داره ها اگه اون نباشه رئال هیچه ولی حیف که دچار حاشیه شده.من که درحالی به سختی جلوی خنده خودمو گرفته بود گفتم بله بله شما درست میگید.
اینم سوتی یه روزنامه. البته منبعش یه تاپیک دیگه تو متفرقه بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ گفتینقل قول:
من واقعا از فیزیک متنفرم, تنها درسی که توی دانشگاه افتادم فیزیک بود.
یه بار سر کلاس فیزیک بغل دستیم بهم گفت سیبیل استاد رو نگاه کن, منم تا نگا کردم دیدم نه تنها سیبیل هاش بلکه دو تا چشم گندش زل زده به ما دو تا و خداوکیلی خیلی سیبیل های ضایعی داشت, به دوستم گفت بیا پای تخته و این مسئله رو حل کن. اونم بلد نبود کلی ضایع شد.
نکته جالب اینجا بود که هفته بعد که استاد اومد سر کلاس سیبیل هاشو باد برده بود.:27:
یه سوتی
دیشب
اقا ما خواستیم بریم حمام
از تو کمد خمیر ریشو ماشین اصلاحو برداشتم...اومد دم بخاری که بند لباس اونجاس مثلا اومد لباس زیر جمع کنم(شرت..زیر پوش..حوله...شلوار) تو حالو هوای خودم بودم دیدم داداشم چشاش گرد شده...نگاه کردم دیدم بجای اون همه لباس یدونه لنگه جوارب برداشتم دارم میرم
بچه های عزیزم حواستون باشه اینجا ایرانه تو بخش نامه آموزش پرورش اومده بین دبیرستان دخترانه و پسرانه باید 5 کیلومتر یا بیشتر فاصله باشه حالا چجوری شما همکلاسی بودید ؟:دی :20:نقل قول:
دبیرستان ما یه در داره که به دبیرستان پسرا باز میشه همیشه م بازه:21:نقل قول:
ای بابا من که گفتم منظورم ایران بود... شما که تو فضایی ....نقل قول:
نقل قول:
این توش ایهام داشت:27:
خوش به حالتون چی کیفی میکنین هر چند دیگه دبیرستان دردی دوا نمیکنه کاش پنجره ی کلاس سمت دانشگاه باز میشد چه حالی میدادنقل قول: