فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزهنقل قول:
از این به بعد به جای واژه مجهول N8 از واژه مینی لپ تاب استفاده کنین :31:
Nokia N8 = :40:
Printable View
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزهنقل قول:
از این به بعد به جای واژه مجهول N8 از واژه مینی لپ تاب استفاده کنین :31:
Nokia N8 = :40:
خداییش استعداد نوکیا در زمینه طراحی گوشی در حد فسیل مرغه!
من خودم به شخصه هیچ کدوم از گوشی های نوکیا برام جذاب نبوده.
باید به نوکیا در زمینه ریغ زدن مدال بدن!
.
.
حالا راستی تفاوت های N8 با ساتیو زیاده؟
تفاوت خاصی ندارن:نقل قول:
سیستم عاملش Symbian ^3 هستش و اپن سورسه.
فیلم برداریش HD هستش و اونجوری که تعریف میکنن خیلی خفنه. در ضمن بزرگتری لنز موبایل رو داره و ظاهراً عکس برداریش هم خفنه.
قابلیت USB Host داره . (یعنی اینکه میتونی فلش مموری رو بهش وصل کنی و گوشی اونو به عنوان حافظه میشناسه و یا یه گوشی دیگه رو با USB بهش وصل کنی و اون گوشی رو به عنوان حافظه میشناسه)
صفحه نمایشش AMOLD هستش و ضد خشه.
تاچش از نوع خازنی هستش.
قابلیت مولتی تاچ داره.
خروجی HDMI داره و قابلیت پخش صدای دالبی رو داره.
بلوتوثش نسخه 3 هستش و سرعتش فوق العاده هستش.
16 گیگ حافظه داخلی داره.
CPU این گوشی 680 مگارهرتز از نوع خفن به همراه یه شتاب دهنده گرافیکی خیلی خیلی قوی.
قطب نمای دیجیتال.
FM transmitter داره
بدنه N8 از جنس آلمینیوم هستش و کاملاً فلزیه.
خروجی 3.5 میلی متری صدا داره.
...
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
:18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود غرور رو ساتیو: ساتیو با دوربین 12مگاپیکسل و شاهکار سونی اریکسون از این گوشی پیزوری نوکیا خیلی بهتره:12::31:نقل قول:
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
دوستان نرم افزاره چراغ قوه که 100% کار کنه کسی سراغ داره ؟
N8 چند فی می خوره؟
:40::31::31::31::31::31:نقل قول:
گوشی پیزوری :18:
بابا تعصب
سلام منم یه تجربه ای دارم .من گوشی دومم 700.سومی k800.چهارمی k850.و الان n97.
البته من که اصلآ نوکیا دوست ندارم اینم دارم می فروشم که ستیو بخرم.
گوشی سوم و چهارمم رو وقتی خریدم خوب مغازه دارها مقدار کلاه برداریشون هی می ره بالاتر دیگه با اینکه من گوشی رو زیرو رو می کنم یعنی واقعآ یهو 2-3 ساعت تو مغازه ام. اما خوب سومی ایرادشو یادم نیست ولی کا 850 فیلمبرداریش ایراد داشت یعنی خط می انداخت وسطش بعد از چند بار فیلمبرداری درست شد. سونی اریکسون عین خورشت قورمه سبزی می مونه بعد از یه مدت جا میفته. و مشکلاش حل می شه.
ولی خدایی تو ایران هرچی گوشیتو قدیم تر خریده باشیی کیفیتش بالاتره. من اولین گوشیم 6230 بود دوربین vga اصلآ دبلییو 700 به پاش نمی رسد.
یه سئوالم دارم امروز 9 تیره.چرا من زنگ می زنم با گارانتی کامتل می گه 500 با کابل. با سیتادل با کابل و رم می گه 510. یعنی گرون شده .؟؟؟؟؟ همینجا بچه ها گفته بودن که 460 اینطورا با گارانتی خریدن.... کمکم کنین من می خوام بخرم...
ساتیو گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گین با گارانتی 460-70.
کامتل میگه 500. سیتادل هم می گه 510................. از کجا بگیرم با اون قیمتای شما.البته بدون گارانتی 430
Hmd935عزیز می شه بگی این کامتل 440 تومن کجاس؟؟؟ من برم بگیرم
من الان ان97 دارم خیلی خنگه.... واقعآ می گم من همیشه اریکسون داشتم. کسی اگه با سونی اریکسون کار کنه بعد نوکیا بخره می فهمه چی می گم. se خیلی امکانات خوب و ریزی واسه دسترسی و شورتکاتای خوبی داره .
من ان 97 رو 650 تومن خریدم ولی واقعآ پشیمونم.البته اون موقع ستیو رو هم دیدم ولی قیمتش خیلییییی بالاتر از این حرفا بود
بابا یعنی چی؟ تو جعبه باید رم.کابل تی وی. مموری ریدر. کیف ... باشه یا نه؟؟؟؟
اتصالات که می گه نیست. کامتل می شه کابل هست رم نیست.سیتادل می گه رم و کارت هست!!!!!!!!!!!
قیمت دیروز علاالدین.
ساتیو قرمز 415 و مشکی 430
اگه این قیمت با گارانتی اصلیه می شه بگین گارانتیش چی بود و کدوم طبقه و مغازه .و تو جعبه اش چیا داشت؟ ممنون می شم
منم مشکی رو همین قیت خریدم 26 خرداد گارانتی هم اصلا اعتقادی ندارم و همه میگن پارس کامتل و اصلی هم وجود نداره من هم کارت گارانتی که میخواست با دست بنویسرو اصلا نگرفتم و توصیه میکنم واسه تعمیر اصلا گارانتی نبر گوشیو:20::46:نقل قول:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
بری طبقه سوم این قیمت پیدا میکنی شایدم کمتر توضیحات پست بالارو بخون:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
بری طبقه سوم این قیمت پیدا میکنی شایدم کمتر توضیحات پست بالارو بخون:46:نقل قول: