یه تست همینجوری گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بالاترین تستی هست که تاحالا داشتم
Printable View
یه تست همینجوری گرفتم
این بالاترین تستی هست که تاحالا داشتم
وضع من که در هفته اخیر جدا بد بوده. سرعت تک کانکشن زیر 128 و چند کانکشن هم 20 تا 28 متغیر. متعجم چرا اینجوریه.نقل قول:
این هم از پشتیبانی:
پریشب دوباره این مشکل بازگردانی دانلود به وجود اومد ولی سریع درستش کردن .
خیلی ناشکرید به خدانقل قول:
امضای منو ببنید
بنده خدا اگه ناشکر بودم که تمدید نمی کردم باهاشون ... اون هم همیشه سه ماهه. ضمنا سرویس من 2-3 ماهه مشکل دارشده. قبل از اون تقریبا 1.5، 2 سال هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
داداش وضع شما خیلی خرابه دیگه .نقل قول:
سرویستون محدوده یا نامحدود
یک سوال : عصر تله کام زیر مجموعه داتک هستش ؟
این برادر عکسی که قبلا گذاشته بود نشون میداد سرعت دانلود رو در حد همون 512 داتک و پینگ سیصد و خورده ایی حالا عکسه تغییر شکل داده پینگ 2 برابر شده سرعت هم دایال آپ :31:نقل قول:
این سایت اسپید تست کلا اعتباری بهش نیست ولی در حالت عادی هرکسی میتونه نشون بده که سرعتش خیلی پایین و پینگش خیلی بالاست کافیه وقتی idm شصت تیر داره دانلود میکنه تست بگیرید.
دمت گرم دیگهنقل قول:
خیر ! ! :27:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت عصر انتقال داده ها با پروانه PAP به شماره 900/36707 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
زیر مجموعه یعنی چی؟ داتک هم یه شرکت با پروانه PAP هست مثل بقیه شرکتها حالا شهرستان نماینده داره دلیل نمیشه گنده کنید بگید زیر مجموعه:31:
یه چیزی یادم افتاد رفته بودم یه شرکت توی 7 تیر اینترنتشون همین عصر انتقال داده ها داده بود خودشون هم نمیدونستن مال کجاست و سرعتش چیه ولی بنظرم 256 بود تست گرفتم پینگ 50 سرعت بالای یک مگ.