منم 330 میدم گوشی 2 ماه بیشتر کار نکرده
Printable View
منم 330 میدم گوشی 2 ماه بیشتر کار نکرده
شما که گوشیت رنگش رفته چجوری میخای انقدر گرون بفروشیش ؟ :21:نقل قول:
من امروز گوشي رو امروز صبح ساعت 7 از شارژ كشيدم. با نيم ساعت موسيقي و دو دقيقه صحبت تا الان كه ساعت تقريبا 2 بعدازظهر هست، دو تا خط كم كرده. الان هم تنظيماتش رو طبق متد حسن آقا تغيير دادم تا ببينم چي مي شه. نتيجه رو چه مثبت چه منفي گزارش ميدم شايد به درد كسي بخوره.
شما تنظیمات رو به حالت اول برگردون یعنی اونجا که زدی 50 بزن 75نقل قول:
به جاش بیا power saving رو خاموش کن و ریست کن یا اگه خاموشه یه بار روشن کن دوباره خاموش کن بعد نتیجه رو بگو
نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه من امروز این گوشی رو 330 تومن فروختم و Touch HD با گارانتی اصلی یاس گرفتم ...
.
در هر صورت خواستم از زحماتی که بهتون تیو این مدت دادم و از همه کسانی که جواب تک تک سوالها و مشکلاتم رو دادن تشکر کنم .. مخصوصاً داش حسن گل ...
.
فکر کنم از این به یعد باید بیشتر به کلوپ Htc و PPC سر بزنم ... بازم از همتون ممنون ..
سلام سامان جاننقل قول:
مبارکت باشه اچ ادی
گوشیه خوبیه
ولی یک سوال
شما به غیر از مشکل باتری مشکل دیگه ای هم داشتی؟
در کل چرا فروختیش؟
عمده ترین مشکلش همین باتریش بود که باید هر روز شارژ میکردم ...
یکی دیگه صدای هندزفریش بود که خیلی کم بود ...
یکی دیگه هم اینکه قیمتش هر روز داشت پائین تر میومد و خودتم مییدونی که نگه داشتنش ضرر بود باید میرفتم گوشی بگیرم که علاوه بر نداشتن مشکلات بالا , حداقل کمترین افت رو توی این چند ماهه کرده باشه و در آینده هم قیمتش افت نکنه ....
الان كه اين پست رو مي نويسم ساعت 2 صبحه! ديروز تنظيمات رو تغيير دادم و نصف شب يكعدفه گوشي شارژ خالي كرد و خاموش شد. من هم با زحمت گوشي رو دوباره راه اندازي و شارژ كردم چون دايم موقع شارژ ارور مي داد و به همين خاطر روشن نمي شد. خلاصه تنظيمات رو به حالت اول برگرداندم و power saving رو خاموش كردم. تا ببينيم چه مي شود!نقل قول:
به هر حال اين گل هم خار خودش رو داره!
سلام به همه ی بروبچ من تازه دارم عاشق این گوشی می شم و فکرم کنم قیمت آکش 370باشه:18: در کل معایب این گوشی چیه از آقای حسن موتوری درخواست کمک دارم:42: از قبل متشکرم :10:
این کارا واسه اسپیکر گوشی و هندزفریش و کلا خود گوشی مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟!!!نقل قول:
با این کار صدای توی هندزفریش از لحاظ بلندی و کیفیت چقدر میشه؟به 5800 میرسه؟؟؟!!!
راستی هندزفریش چطوریه؟؟؟!!!عکسی ازش ندارین؟؟؟
سبز باشین...!!!:10: