سلام
من تا عصر جواب خريد رو ميدم
انشا الله تاپيك را تا شب داغ داغ ميكنم
فعلا....
Printable View
سلام
من تا عصر جواب خريد رو ميدم
انشا الله تاپيك را تا شب داغ داغ ميكنم
فعلا....
من از اینا سوار شدمنقل قول:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
اگه امکانش بود به من یه سرنخ از این بدهنقل قول:
من تو همین ایران سوار یه کوروت 58 کروک موتور 327 شدم
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
این ماشین مصادره ای هست یا سفارتی بودهنقل قول:
سلام دوستان
این شرکت MG آمریکاییه یا انگلیسی
یه دونشو تو ونک دیدم اقا عجب ماشینی بود
شرکت GM یا جنرال موتورز ، یک شرکت امریکایی هست ، که جدیدا اسمش رو روی ماشین هایی که میزنه به صورت GMC می تونید ببنیدنقل قول:
اینم یک تاریخچه کوتاه از این شرکت :
General Motors, one of the world's largest automakers, traces its roots back to 1908. With its global headquarters in Detroit, GM employs 204,000 people in every major region of the world and does business in some 140 countries. GM and its strategic partners produce cars and trucks in 34 countries, and sell and service these vehicles through the following brands: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, Opel, Vauxhall and Wuling. GM's largest national market is the United States, followed by China, Brazil, Germany, the United Kingdom, Canada, and Italy. GM's OnStar subsidiary is the industry leader in vehicle safety, security and information services. General Motors acquired operations from General Motors Corporation on July 10, 2009, and references to prior periods in this and other press materials refer to operations of the old General Motors Corporation.
شما دقیقا چه ماشینی ( مدلی ) رو دیدید ؟
سلام بر همه.
شرکت MG با شرکت GM زمین تا آسمون تفاوت داره.
GM را که همه میشناسین..آمریکاییه
اما MG یه شرکت انگلیسی و بسیار قدیمی و مخفف موریس گاراژ MORRIS GARAGE است و اتوموبیلهای اسپورتی میسازد.یکی از نمونه های تولیدی آن MG X POWER مدل 2004 است.
البته خودروهای خانوادگی نیز تولید میکند اما بیشتر شهرتش را بخاطر اسپورتیهای تولیدی خود دارد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
اون مک وان خیلی وقته فروش رفته به قیمت 250 تومان ..گویا یه نفر از اصفهان خریدش..شاید برای استفاده از قطعات سالم چون لوازم فورد کلا خیلی کم و گران است..
امیدوارم این کامارو را بخری چون دیگه از این فرصتها پیش نمیاد..البته بازهم میگم که آخرین تصمیم با خودته و این راه ساده ای نیست که یه ماشین مدل دهه 70 را بشه راحت بازسازی کرد..فکر همه چیز را بکن و آخرین تصمیم خودت را بگیر .
سلام آقا علي اون دو خط آخر با من هستيد درسته؟ در مورد اون كامارو من 2200 هم دادم اما نداد فردا يا صبح يا عصر 2.5 هم ميدم كه اگه بده ميگيرمش خودش ميگه كمتر از 3 نميدم اگه از 2.5 بيشتر بگيرم ضرره درسته؟
راستي دوستان يكي از بچه ها ي سايت تيونينگ تالك كارش باز سازي حر فه اي ماشينه خودش يه z28 74 رو به معناي واقعي صفر كرده عكسا و مشخصات رو بهش دادم اينو برام فرستاد
یله دیدم این ماشین وضعیت خوبی نداره تمام ماشین ایراده و درست کردنش مشکله به نظر من ارزش نداره
راستي اينم آدرس تاپيكش خيلي خيلي مفيده:20:
کد:http://www.tuningtalk.com/forum/chevy-camaro-z28-1974-t31759.html
انگار قصد فروش نداره..احتمالا فکر کرده خیلی طالب ماشین شدی میخواد بیشتر بگیره..این اخلاق جالبی نیست و اگر دیدی دبه در میاره بهتره بیخیال ماشین بشی چون بعدش ممکنه داستانهای دیگه توش در بیاد..مثلا سند نزنه...
اینجور آدمها که حرفشون دوتا میشه قابل اعتماد نیستند.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نهایتا اگر 2.5 میداد اونم بخاطر یه سری مسائل قابل چشم پوشی بود..اما از نظر من 3 ارزش نداره...همینجوری ماشین حدود 4 حداقل کار داره..این تازه یه برآورد کاملا معمولی است..اگر آنچنانی بخواهی بسازی که خیلی بیشتر میشه..ا
بچه ها میتونم بپرسم dodge چیه ماشینهایی تولید کرده؟
کدوم توی ایران هست؟
چند وقت پیش یکیش رو توی خیابون دیدم نتونستم اسمش رو بخونم شب بود