دوستان از ADSL اي كه مخابرات ميده كسي خبر داره؟
خوبي ميرزه؟
يا مساوي مرگه؟
Printable View
دوستان از ADSL اي كه مخابرات ميده كسي خبر داره؟
خوبي ميرزه؟
يا مساوي مرگه؟
بستگی داره چی رو مرگ بدونی .نقل قول:
یکی دو تا از دوستان دارن ، با 12 دانلود می کنن ، 2 هفته ای یه روز هم مشکل می خورن ، جایی هم نیست که فحش بدن ( یه جوری می گم ، انگار این آسیاتک خراب شده ، صبح مشکل نداشت ، پر رو پر رو گذاشته بودن رو نوار ، که دیگه پشتیبانی فحش نخورن ، همه دزدن آقا ، همه :31: )
اگه کار خاصی نداری ، عشق دانلود نیستی و اینا ( هر چند که دوستم با همین 128 داره فیلم دان می کنه :31: ) از طرفی هم نمی خوای پولتو بریزی تو جیب این ... ها ، توصیه می شه . :10:
آقا یه نفر یه جواب درست به من می ده؟
سرعت شما در ساعت مجانی چقدره؟
و در ساعت عدادی سرعتتون چقدره؟
خواهشا جواب بدید سه بار پرسیدم انگار نه انگار:-|
من سوال شما رو ندیدم ، معذرت می خوام :11:نقل قول:
در حالت عادی ، دیروز داشتم می دیدم ( دیروز بود یا پریروز ؟ امان از این حواس :19: ) حول و حوش 62 _ 63 می چرخید ، تو شب هم من یه بار دان بیشتر نذاشتم ، حدود 5 صبح بود که بیدار شدم و دیدم ، حول و حوش 75 بود .
باز تست می گیرم ، اینجا میذارم که مستند ببینید .
یا حق
سلام.
آقا کسی تازگیها سرویس حجمی 128 گرفته؟
قبلا این سرویس تا 60 تا پر میکرد، اما حالا به زحمت 15 میشه؟
برای شما هم اینطوریه؟
بله دیگه . 3 یا 4 صفحه قبل من تنها بودم خودمو کشتم تا همه رو در جریان بزارم که این آسیا تک دزد سرعت رو کرده سرعت قرارداد ، که با لطف بسیاری از دوستان مواجه شدمنقل قول:
مثلا
یکی از دوستان عکس سرعت واسه من گذاشت که ببین 128 من اندازه 1 مگه - یکی گفت فقط مال تو مشکل داره و ......
سر همین من دیگه حرفی نزدم و رفتم 12 هزار تومان ناقابل ریختم شرکت واسه ارتقا از 128 به 512
تا اتحاد بین یوزرها نباشه هی این شرکتها هر کاری دوست دارن میکنن
منم در نهایت 3 ماه دیگه با این شرکت قرارداد دارم بعدش دیگه با این شرکت قرارداد نمیبندم.
48 هزار تومان واسه 6 گیگ در 3 ماه!!!!!!
شرکت بهتر گیر اوردی سلام ما رو هم بهش برسون!نقل قول:
آسیاتک دزدی هست مثل بقیه دزدها!!!
سرویست کدومه؟نقل قول:
512؟
یه لن بکش خونه ما!!:31:نقل قول:
75-65 این ععد ها ااووووه من هم 512 هستم ولی من کجا شما کجا؟!
من فکر کنم شما با IDM دانلود می کنی و سرعت اونو میگینقل قول:
به نظر من IDM خیلی چرت میزنه الکی هی سرعت رو بالا پایین میکنه هرکی ندونه فکر می کنه اینقدر
الان سرعت بالاست که مودم می ترکه:31:
به نظرم شما از این برنامه هایی که هرلحظه دانلود و آپلود رو نشون می ده نصب کن ببین چند میزنه
مثلا من با IDM یه دفعه تا 70 هم میرسه دوباره میاد رو 50 55
ولی DUMeter هم دارم و ثابت می چسبه رو 55 56
IDM سرعت رو با 6 رقم اعشار نشون میده که یه ذره هم تکون بخوره آدم فکر می کنه چه خبره کلا از خطای
چشم خوب سواستفاده میکنه
بلهنقل قول:
آره ، خودم هم تعجب کردم ، دانلود نسبت به قبل پایدار تر و سرعت اش هم بیشتر شده ، کلا بدک نیست ، جز اون مواردی که دلم می خواد سر به تن رییس آسیا نباشه ، به خاطر مواقعی که شب می خوابی ، صبح پا می شی ، می بینی نتی در کار نیست :13: :13: :13: :13:نقل قول:
قبول ندارم دوست من ، ای دی ام رو هم نباید لحظه ای سنجید ، اما قبول ندارم که می گید چرت می زنهنقل قول: