شما يه سري به اينجا بزنيننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش فهرست نويسي در ورد
Printable View
شما يه سري به اينجا بزنيننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش فهرست نويسي در ورد
سلامنقل قول:
شما نتايج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم يه نگاه بنداز
درود به دوستان قدیمی
سندی دارم که تعداد زیادی لغت انگلیسی در آن وجود دارد که بعضی از لغات به خاطر اینکه معانی مختلفی دارند چند بار در چند فصل ممکن است تکرار شوند و می خواهم آنها را متمایز کنم. به عنوان مثال لغت Duck به معنی اردک هم در بخش نام پرندگان آمده و هم در بخش غذا که باز به معنی گوشت این پرنده است. حالا چطور می توانم در ورد این چنین لغات را پیدا کنم چون به صورت دستی و چشمی کار سختی است و احتمال دارد بعضی از لغات جا بیفتد.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام به همگی
سوالی داشتم که شاید به نظر تکراری برسه
اما من تاپیک رو سرچ کردم و تمام مطالب رو خوندم اما برای من عملی نشد
مسئله اینه که نیاز به نوشتن جملات فارسی در صورت و مخرج کسر دارم اما نمی تونم
یعنی بعضی حروف رو نمیزنه یا اینکه به هم نمی چسبند
از طریق style> define در equation هم اقدام کردم اما بی تاثیر بوده
دیگه نمیدونم اشکال کار از کجاست
ممنون میشم منو دقیقتر راهنمایی کنید
ُلام من میخواستم توی ورد 2007 اعدادو فارسی تایپ کنم نمیشه کمکم کنید لطفا
با استفاده از Pdf machines که پرینت می گیرم...نمیدونم چرا وسط فایلم یه صفحه سفید میگیره.....
در صورتی که وقتی نگاه میکنم فایل سفیدی نداره و همش پشت سر همنوشته شده..این برای چی میتونه باشه..
البته اونجا سکشن و پیچ بریک هم دارم
سلامنقل قول:
نمیدونم
چطوری بفهمم؟
و چطوری میشه پرمیشنها رو تغییر داد؟
باتشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
چرا از خاصيت Find استفاده نمي كنيد !!!!!؟؟؟
CTRL+F
سلام دوست عزيزمنقل قول:
شما دقيقا روند كاري كه ميكني و نتيجه اي كه اتفاق ميفته رو توضيح بده و از آخر كار عكس بذار
همچنين اينكه از چه ورژن ورد استفاده ميكني
عليك لام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما ببين در قسمت تنظيمات ورد word option\advanced\numeral چه گزينه اي انتخاب شده
بايد اونو روي context تنظيم كني