آقا من واقعا موندم!!!
من به صورت مخفي(همينطوري) دارم تو فروم پست ميدم ولي تو بخش كاربراي در حال مشاهده خودم رو مي بينم!!
واقعا اينطوري هست يا من خودم رو مي بينم فقط؟
فقط اگه واقعا اينطوره يعني عملا اين مخفي بودن فقط خاموش بودن چراغ يوزرمونه!!
Printable View
آقا من واقعا موندم!!!
من به صورت مخفي(همينطوري) دارم تو فروم پست ميدم ولي تو بخش كاربراي در حال مشاهده خودم رو مي بينم!!
واقعا اينطوري هست يا من خودم رو مي بينم فقط؟
فقط اگه واقعا اينطوره يعني عملا اين مخفي بودن فقط خاموش بودن چراغ يوزرمونه!!
فقط خودتون میتونید خودتون رو ببینید و کاربرای دیگه نمیتونن ببیننتون;)نقل قول:
نقل قول:سلام فقط خودتون میتونیــد ببینیــد اگه متوجه شده باشی یه * هم کنــار یوزرت هســت :46:
به طور مثـال من رفتـــم تو یه تایپکی اینجوری بـــود عکس زیــر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو کاربر دیگــه مخفــی هســتن مثل شمــا و نشون داده نمیشـــه :46:
موفق باشید!:40:
سلام.
چط.ر میشه نظر سنجی ایجاد کرد؟
نقل قول:سلام دوست عزیز موقعی که میخوای تایپک ایجــاد کنی قسمت پایین اختیارات اضافی تیــک نظرسنجی رو بــزن :46:
تاپیک موزیک کجاست ؟
منظورتون انجمنه موزیکه ؟
خیلی وقته به دلیل مسائل مسخره هیلترینگ ورداشتنش . واقعا که مخابرات شورشو در آورده . توی یه فرومم آزادی نداریم !
+ انجمن ماهواره و انجمن دانلود فیلم هم ورداشتن .
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
و انجمن دانلود بازی . کلا نمیدونم چرا ما حق دانلود چیزی رو نداریم !
هادی جان تا اینجاشو بلدم.نقل قول:
بعدش که گزینه های نظر سنجی رو چطور طراحی میشه کرد؟
اینی که نمایش داده میشه مثل یه ماسک میمونه...:31:..همکار یا مدیری که پست رو پاک میکنه این (:2:)ظاهر میشه...جزئیات دقیقشو نمیدونم...ولی این aQaیه چیز نمایشیه...بعضی دلایل پاک شدن پستتو میخونی به این شکلا درمیای>:18::2::16::42::2::31:...نقل قول:
با سلام
خير اين ربات رو نميتونيد ايگنورش كنيد
تنها راهش اينه كه پست هايي نديد كه بخواد پاك بشن
به قول یکی ازدوستان که جملشو باید طلا گرفت: به امید روزی که شاهد احترام همه مدیرا وهمکارا و...به همه کاربرا به خصوص اونائی که نمیشناسشون باشیم!!!الهی آمین...
داشت یادم می رفت...الان اومدم دیدم 4یا5تا پستم بدون حتی پیغام این(:2:)پاک شده!!!!:13::2:
نقل قول:خـــب عنوان تایــپک موضوع نظر سنجی رو بنویـــس و قسمـــت پیغام تایپک هم در مورد نظر سنجی و ... بنویس و ارسال بحـث جدید رو بـزن , اینجــا تایپک ارسال میشه به قسمت نظر سنجی و همچین صفحه ای برات میــاد ( عکس زیــر ) و همه چی توضیح داده شــده :46: