دوستانی که گوشیشونو آپ کردن صدای باس توی هندزفری تغییری کرده یا نه؟
Printable View
دوستانی که گوشیشونو آپ کردن صدای باس توی هندزفری تغییری کرده یا نه؟
بازم سلام و ممنون از اينكه به همه ي سوال هام زود جواب دادين :40:نقل قول:
حالا واسه اينكه من بتونم روي گوشيم زبان فارسي رو هم داشته باشم بايد كدوم يك از Product Code هاي بالا را وارد كنم ؟ چون توي ليست Iran رو پيدا نكردم
و اين هم يه عكس از پيامي كه برنامه ميده :
دوستان همين الان تموم شد با 128 حدود 30-40 دقيقه طول كشيد فارسي هم اظافه شد . واسه سوني اريكسون هم مي شه اينكار رو كرد كه فارسي اضافه شه و آپگريد شه ؟ ميشه اونم مختصر توضيح بديد ؟
الان من product code گوشيم رو با چه كدي ببينم كه برگشت به حالت اولش؟ مرسيييي
من هم همین مشکل شما رو دارم با اون کد نشد اپ دیت کنم اگه میشه کد مخصوص ایران رو بگین ؟
ای ول همه آپ کردن الا ما!
هنوز عکسی ندیدیم!نقل قول:
اون کدهایی که mea دارن مال خاورمیانه هستن و احتمالا فارسی داشته باشن.چون همشون فارسی ندارن
با همون نرم افزارنقل قول:
تو همون قسمت بجای دکمه write دکمه read رو بزن
البته زیاد مهم نیست چون خودش به حالت اول برمیگرده
اگه برنگشته بود مال خودتو از پشت گوشی بنویس با نرم افزار روی گوشی
از کدهای خاورمیانه استفاده کننقل قول:
من هم همین مشکل شما رو دارم با اون کد نشد اپ دیت کنم اگه میشه کد مخصوص ایران رو بگین ؟
fhبا سلام..دستان..من گوشی را به کابل usb نصب کردم و پایین صفحه طبق همیشه گوشی را شناخت..و بعد نرم افزار update را استارت کردم برای اپدیت ..وقتی میخوا اپدیت را شروع کنه..یک دفعه پایین صفحه مانیتور میزنه usb disconect و گوشی را نمیشناسه..اما وقتی از نرم افزار اپدیت خارج میشم..دوباره گوشی را میشناسهه!!چرا اینجوریه؟من میخوام گوشی را اپدیت کنم!!!
من هرکاری کردم نتونستم گوشیم رو با یه پرداکت کد دیگه اپ کنم ..... هرکاری........ ولی به محض این که پرداکت خودم رو می زنم ری اینیستال رو میاره و....... به نظرتون مشکل از کجاست . با کدهای 36-37-60 کار نکرد. در حالی که بعضی از دوستان با این کد این کارو کردن
مشکلی نیست وقتی نرم افزار آپدیتر گوشی رو دیتکت میکنه گوشی از حالت Pc suite در میادنقل قول:
با خیال راحت آپگرید کن
در ضمن فکر نمیکنی جای این سوالا تو این تاپیک نیست
نمیدونم والا ...حالا چه اسراری داری فارسیش کنینقل قول:
من گوشیم فارسی هم داره اما تا حالا فارسیش نکردم
سلام دوستان
من با اين پروداكت كد گوشي رو فارسي كردم : 0515760
از DJ.Mamal جان عزيز هم تشكر ميكنم واسه راهنمايي هايي كه كردن
ايراد از كامپيوتر ام بود كه گزينه ي Reinstall رو نمياورد روي اون يكي كامپيوترم نصب كردم و بقيه كارها و گوشي فارسي شد
يا حق