خیلی خووب بوود و متفاوت
دستت درد نکنه
ولی احساس کردم یکمی افکت های صدای محسن یکمی زیاده بنظرت اینطور نیست ؟
Printable View
خیلی خووب بوود و متفاوت
دستت درد نکنه
ولی احساس کردم یکمی افکت های صدای محسن یکمی زیاده بنظرت اینطور نیست ؟
نقل قول:
از شعر ميكس شده چه توقعي داري؟؟؟؟
يارو خواسته معروف شه خواسته خودشو با صداي چاوشي ميكس كرده...... ولي فايل هاي خام صداي چاوشي رو نداشته....خواسته موزيك شعر رو با افكت برداره و همين كار كيفيت صداي محسنو برده پايين....
فایل اصلی که با صدای خود محسن هست رو میشه پیدا کرد ؟
اينم فايل اصلينقل قول:
پايان بي آغاز:
کد:
http://noorteam2.persiangig.com/new_folder/new_folder/Copy%20of%20Mohsen%20Chavoshi%20-%20Payane%20Bi%20Aghaz.mp3
دوستان از آلبوم جدید یا شروع به کار کردن
یا اون آلبوم که قرار بود آهنگای لو رفته رو شامل بشه
از هیچ کدوم خبری نیست ؟
از اون دو آلبوم قبلی که خبری نیست و احتمالا نخواهد بود
اما اون آلبوم سوم که محسن رسما Alternative لایت-راک کار کرده ظاهرا باید دومین آلبوم رسمیش باشه.
نقل قول:
چی چی؟ :19:
یکمی توضیح بده
لایت راک منظورت دقیقا چیه !!!
متوجه انگیز ناک نشدم
:40:
البته هادی جان این برداشت من از آخرین مصاحبه محسن قبل از ورود آلبوم بود
آهنگهایی مثلا خیلی خیلی سنگین تر از "تو که نیستی" یا "خاکستر" که هم حالت آهنگهای لایت معمولی دارن هم راک هستن.
تحلیل قطعه یه شاخه نیلوفر کار یکی از هوادارا:
نقل قول:
تحلیل اهنگ یه شاخه نیلوفر
به نام الله
سلام
من می خوام تحلیل مو در مورد آهنگ یه شاخه نیلوفر به صورت یه مقاله بگم :
(نفس می کشم نفس می کشم ) .با این جمله شروع می شه که همه می دونیم اولین چیز واسه حیات ادم هوا یا همون نفس کشیدن هست پس بسیار خوب شروع کرد. (بدون تو سنگم ..کناره تو ابرم ..) این جای شعر با عکس روی جلد البوم اقای چاووشی می خونه که محسن خان مثل سنگ به زمین چسبیده و خیره شدن محسن چاووشی به ابر های اسمون این موضوع رو تدائی می کنه که محسن دوست داره در کناره معشوقش باشه حتی اگه ابری باشه که دائم بباره (بیا تا گریه کنم سر امده صبرم) و موزیک این اهنگ خشن در عین حال لطیف و پر از احساسه و با زیبایی های خاص خودش . که خواننده با یه دلخوری وکمی هم عصبانی و دلی پر از غم می خونه
(بدون تو سنگم ..کناره تو ابرم ..) .
(نه گریه مونده برام نه خنده مونده برام ) آری معشوق با بی اعتنای هاش باعث شده که عاشق این قد گریه کنه که دیگه اشکی واسه ریختن نداشته باشه کسی هم که شب و روزش گریه هست لب هاش خنده رو فراموش می کنه (فقط یه کابوس کشنده مونده برام) کابوس از چی سر چشمه می گیره ؟ از احوال پریشون شده از درد و رنج از فراق از غربت و بدترین کابوس به نظر من کابوس دوری از معشوقه (و نگرانی از کار های اون و حتی واژه خیانت) که در ادامه در این مورد توضیح می دم .این جای شعر هست که عالی خونده شده و حس رو به شنونده انتقال می ده یعنی همون (نه خنده مونده برام) مثل این می مونه که خواننده تا حالا تو عمرش نه خندیده و این جاست که من شنونده دارم به معشوق قصه شک می کنم (فقط یه کابوس کشنده مونده برام) .
(کسی که هستی شو به وعده هات داده یه بار بپرس چرا به این روز افتاده) :این موضوع که تو این بیت می بینیم کاملا بین عاشق ها رایج هست یعنی ادم عاشق تمام زندگی و هستی عمرش رو پای معشوق می زاره بهتر بگم پای وعده های معشوق .عشق زیباست و انسان هم زیبای طلب هست انسان حا ضره خودش رو فدای زیبایی کنه و اما چرا معشوق حا ل عاشق رو نمی بینه مثل لیلی و مجنون لیلی مجنون رو دوست داشت حال او رو هم می دیده اما چرا ازش نمی پرسیده ؟ به نظر من معشوق بپرسه یا نپرسه بدونه یا ندونه فرقی به حال عاشق نمی کنه .
(همش تو این فکرم الا ن تو فکر چیه؟ کجاست چی کار میکنه ؟ الا ن کناره کیه؟) این جاست که بغض من و تو و دیگر شنوده ها می ترکه زیبا ترین قسمت شعر و بسیار زیبا توست آقای چاووشی اجرا شده.با یه ترس تو صداش که خدا خدا می کنه این فکرا همش یه چیزه واهی باشه در این حس ترس در صداش پر از اه و اندوه و غم که ادم رو به شکست نزدیک می کنه انتقال حس رو من به این بیت از 100 : 100 می دهم و اما خیانت که گفته بودم. اینجاست که من شنوده احساس می کنم پای یکی در میونه یه رقیب ادم عاشق اگه تا اخر عمرش از عشقش دور باشه می تونه تحمل کنه اما اگه پای یه رقیب در میون باشه زود شکسته و پیر می شه
(اگه یه روز مردم بیا و گریه کن و یه شاخه نیلوفر بزار سر قبرم) بله عاشق از درون می شکنه پیر می شه عشقش رو از دست رفته می بینه به مرگ فکر می کنه به این که اگه بمیره آیا معشوق میاد سر قبرش دل می سوزونه براش دوست داره معشوق واسش گریه کنه شاید اخرین ارزوش باشه . صدای محسن توی این ابیات بوی مرگ می ده دقیق گوش بدیدن به حرفام می رسین پایین و بالا شدن صدای چاووشی خیره کننده هست
وبازم (بدون تو سنگم ..کناره تو ابرم... بیا تا گریه کنم سر امده صبرم ) این جای صدای خواننده یعنی همین بیت که دوباره می خونه خواننده بعد از تعریف داستانه عشقیش دوباره که بر می گرده به اول با یه صدایه گریه الودی می خونه که من نتونستم جلوی گریمو بگیرم و لحظه ای زیبا رو ایجاد کرده
(یه حس گیج و سمج همیشه همدممه...می گن شکنجه بسه میگم بازم کممه)این جا لحن خواننده عوض می شه یه سر درگمی تو صداشه گیجه می خواد شکنجه شه شاید درد دوری معشوق کم تر بشه .
(نگات چرا چشمی به من نمی دوزه ..چرا برای دلم دلت نمی سوزه) من دارم شکنجه می شم تو هم می دونی چرا حتی به من نگاه نمی کنی واسه چی دلت واسم نمی سوزه این ها حرف های عاشقه. دل خوشی بیش از حد ادم عاشق به وعده های دروغین عشقش.
(تو فکر ذکر منی ولی ازم دوری دلت نخواسته منو نگو که مجبوری) بسیار زیبا داره تموم می شه عاشقه قصه ی ما اون عاشق ساده دل نیست منظورم (دل به هر کی دادی از سادگی دادی ..) پس می دونه عشقش دیگه بهش علاقه نداره. و گوش زد می کنه که به دروغ نگو مجبوری اما هنوز تو فکر ذکر منی . این اهنگ به سه لحن ریتم با حال خونده شده که به وضوح می بینم (بدون تو سنگم ..کناره تو ابرم... بیا تا گریه کنم سر امده صبرم ).
ببخشید که این همه طو لانی شد من کلی از حرفام رو نگفتم این گوشه کوچیکی از این اهنگ بود دوست دارم نظر تون در مورد این اهنگ رو به من بگین تا ببینم چقدر تفاهم داریم یا حسمون به هم نزدیکه.
دیوانه همیشگی تو (حامد)
یه عکس فوق العاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]