من پیش پرداخت دارم و تازه هم تمدید کردم. همون ترافیک بین الملل ماهیانه رو نشون میده و نه سالانه.نقل قول:
Printable View
من پیش پرداخت دارم و تازه هم تمدید کردم. همون ترافیک بین الملل ماهیانه رو نشون میده و نه سالانه.نقل قول:
شما چه طرحی گرفتید؟ اونچه ما گفتیم برای کمپین ماندگار بود برای من که کل 960 گیگ یکسال رو نشون میدهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
قطع بدلیل بدهی
مشتری گرامی باسلام و احترام
درصورتیکه سرویس اینترنت سرویس شما بدلیل بدهی قطع شده، میتوانید با مراجعه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تماس با شماره تلفن ۲۰۰۰، از میزان بدهی سرویس، مطلع و نسبت به پرداخت آن، اقدام کنید، در صورت پرداخت از این درگاهها، اینترنت شما در اسرع وقت و بدون نیاز به تماس با همکاران ما، وصل میشود.
سلام
این سرویس کمپین ماندگار اقتصادی حذف شده ؟
بعد من سرویسم دو روز قطع بود کامل و چراغای Adsl م خاموش بود دیروز وصل شد زده قطع به علت ابونمان ! این چیه دیگه ؟تلفنم وصله و مشکلی نداره
دیشب از حدود ساعت نه اینترنت ما قطع شد تا صبح. بعد از اون خوشبختانه اون سایتی که برای دانلود نیم بها روش اعتراض داشتم(دوستیها) ظاهرا درست شده و امروز هرچه دانلود میکنم رو داخلی حساب میکنه.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شماها هم حجم دزدی دارید؟
7روزه اینترنت گرفتم تو ریز مصرف حتی زده 15گیگ مصرفی 20 گیگ کم ردن عوضیا
بکجا شکایت کنم؟
سلام. یعنی چی؟
شما باید تو بخش ریز مصرف جمع کل اینترنت مصرفی عددی که نشان میده تقسیم بر ۱۰۲۴ بکنید که حجم مصرفی شما از مگابایت به گیگابایت تبدیل بشه و عدد بدست آمده رو شما از حجم کل اینترنت داخلی که بهتون میدن (مثلا ۸۰ گیگ بین الملل یا ۳۲۰ گیگ داخلی .) کم کنید. عدد بدست آمده باید برابر با حج باقیمانده نشان داده شده در صفحه اصلی پنل کاربری (اون دایره آبی) باشه.
با اسکرین شات نشان دهید چه اتفاقی افتاده.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
نقل قول:
سلام
کلا یهفته است اینترنت گرفتم و حدود 15 گیگ جمع اون ریز مصرفه که پایین اورده تو نمودارا
ولی اون دایره ترافیک رو نگاه کنید 20 گیگ کم شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ریز مصرف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اینها یک کاری کردن وقتی ترافیک خطت کم میشه و کمتر با اینترنت کار میکنی سرعتت رو کم میکنن بجای اینکه بستر رو تقویت کنن و سرعت رو بالا ببرن تا یوزر جدید بگیرن یک برنامه نصب کردن هر کسی از اینترنتش کمتر استفاده کنه سرعتش رو کم میکنن تا بقیه استفاده کنننقل قول:
این سیستم از قدیم بوده ولی اینقدر پیشرفته نبوده که در لحظه که داری کار میکنی سرعتت کم بشه.
du meter نصب کنید چندین بار این مسئله رو چک کنید بعد یک شکایت توی 195 ثبت کنید.
بله دیدم درست میگید مشکل مشابه شما رو من هم داشتم. روش های شکایت هم در پست های من ببینید نوشتم. بهترینش هم اول شکایت به بازرسی مخابرات هست بعد ۱۹۵.
شما توجه داشته باشید برای اینکه دقیق چک کنید حجم مصرفیتون در بخش ریز مصرف حتما مودم رو خاموش کنید مثلا ۱۰ دقیقه بعد روشن کنید تا ترافیک مصرفی به صورت آنلاین تا زمان خاموش کردن مودم نشان داده شود و رکورد آن ثبت شود.
اگر همچنان این اختلاف وجود داشت. اسکرین شات از این بخش ها بگیرید تو یک سایت آپلود کنید و لینک اسکرین شات های آپلود شده رو برای شکایت در سایت هایی که قبلا گفتم قرار دهید اینجوری مستند حرف زدید و نمیتونند بامبول در بیارن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk