خوش به حالت دوست من ,کدوم شهر هستی؟نقل قول:
سرعت من که سرویس 1مگ هم هست که در بهترین حالتش از 150 بیشتر نبوده و و اغلب 60 هست.
Printable View
خوش به حالت دوست من ,کدوم شهر هستی؟نقل قول:
سرعت من که سرویس 1مگ هم هست که در بهترین حالتش از 150 بیشتر نبوده و و اغلب 60 هست.
دوستان من یه مشکلی رو یکی دو ماهه دارم
تا یه چیزی رو میزنم واسه دانلود اول چند ثانیه سرعت میره بالا و در حد واقعی خودش مثلا 100 و .. ولی یهو هی میاد پایین پایین تا صفر بشه و بعد همینطور کم میشه و زیاد میشه و صفر میشه و ...
اکانت 128 نامحدود داشتم این شکلی بود که گفتم شاید محدودم کردن الانم اکانت 1 مگ محدود گرفتم باز همینطوره چرا ؟
یک سوال داشتم من میخوام سرویس دو مگ بگیرم از پارس اونایی که تو منطقه فرامرز تو مشهد دارن بگن سرعت دانلود شبانش حداقل و حداکثرش چقدره ارزش داره که بخرم یا نه؟
عجب اوضاعیه:n02::n02: از من 7 گیگ کم کردن، زنگ زدم پشتیبانی میگن یه اشتباهی پیش اومده از همه کم کردیم!!نقل قول:
دوستان یه سوال
اگر حجممون تموم بشه شبانه رایگان در کار هست یا نه؟
نخیر محمود جان....هیچ شرکتی اینطوری نیست که حجمت تموم بشه بتونی از ساعات رایگان استفاده کنی!نقل قول:
چه بد شد!!نقل قول:
هر چی پول تو کارت بود گرفتم حالا نمیتونم حجم بخرم:n28:
بچه ها میشه بدونم این سرعت بستنها چه فایده ای داره؟ من سرویس 128 دارم قبلا سرعتم روی 512 بسته شده بود الان روی 4 مگ ولی فرق چندانی نکرده:n13:
مشکل ویندوز ندارید؟نقل قول:
دوست خوبم من هم مشهد هستم و دقیقا همین مشکل رو دارم. قطعا سرویسم رو عوض خواهم کردنقل قول: