فعلا که ورش داشته گذاشته برای دو ماهه / ایرانسل خیلی هوس پول کرده ضد حال نخوره خوبه
Printable View
فعلا که ورش داشته گذاشته برای دو ماهه / ایرانسل خیلی هوس پول کرده ضد حال نخوره خوبه
باید زیاد بشه ولی به منطقه ربط داره شاید اصلا 3g یه منطقه ای از td-lte یه جای دیگه سرعتش زیاد باشه. ولی کلا باید احسنت گفت به ایرانسل پیشرفتش واقعا عالیه هر روز یه چیز جدید میزنه دمش گرم 50 مگ سرعت خیلی راحت در اختیارت میزاره ولی خاک تو سر این اپراتورای adsl الالخصوص آسیاتک که با اون تجهیزات عهد بوقش سرعت 3 مگ تحویل میده همین بغل همسایمون از پارس آنلاین داره 16 مگم خطش میکشه. اینو همه جا میگم چون میخام آسیاتکو بشناسین کیفیتشم آشغاله هر روز هم بدتر میشه. یه غلطی کردم سرویس یکساله گرفتم ازش دهنمونو سرویس کرد :n35:نقل قول:
آقا یه اتفاق بسیار حالب واسه من افتاد. ئ تونستم یکساله 100 گیگ بخرم!!!!
این ویدیو رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خاک بر سر ایرانسل بکنن
این چه کاریه همه جا خدماتو بهتر و ارزونتر میکنن قلمبر هزینه کاربراشو دو برابر کرده همینه دیگه توی ایران وقتی کسی احساس انحصار کنه سو استفاده میکنه اصلا نباید ازشون تعریف و تمجید کرد خیلی سریع هوا برشون میداره پرو میشن
خاک بر اون سرتون کنن
این وضعیت دو هفته پیشم بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضعیت الانمه !
البته تست تایمش فرق داره
آیا امکان خرید بسته 100 گیگ 1 ساله هست ؟ ( با یک ترفند ؟؟؟ )
هان ؟؟نقل قول:
چطوری ؟
دوستان گرون شدن بسته های ایرانسل تقصیر ایرانسل نیست!!
مدیر عامل زیرساخت ایرانسلو تحت فشار گذاشته که باعث شده ایرانسل بسته ها رو حذف کنه:n34:
این مطلبو بخونید:
ow.ly/rmhq304xc6d
عکس میذاری از حساب ایرانسل من که 100 گیگ یه ساله برات فعال شده ؟نقل قول:
بسته 6ماهه 100 گیگ به مای ایرانسل هم اضافه شد
175 هزار تومان