امروز چهارمین روزه اینترنتم قطعه زنگ میزنم پشتیبانی میگه سزاسری قطعه آخه مگه میشه؟کسی اینترنتش قطع شده؟لعنت به اساتک
Printable View
امروز چهارمین روزه اینترنتم قطعه زنگ میزنم پشتیبانی میگه سزاسری قطعه آخه مگه میشه؟کسی اینترنتش قطع شده؟لعنت به اساتک
نقل قول:--------------نقل قول:
آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است مدیریت سایت را در جریان بگذارید
هر از گاهی یه نیم تا یه ساعت قطع میشه ولی 4 روز! نه اینطور نیستنقل قول:
در مورد قطعی های این روزها، بنده با نمایندگی شهرمون صحبت کردم، گویا طرح توسعه دارن و افزایش پورت و کیفیت خدمات و تعویض دستگاه ها در اجرای دستورات هستندنقل قول:
امیدوارم همینطور که میگن باشه
:n41:
آره امروز چند دقیقه ای اینترنتم قطع بود تو مشهدنقل قول:
اینترنت بنده هم امروز مدتی قطع شده بود
:n01:
خط 1024kbs داشتم، چند روز پیش 10 مگ شهاب گرفتم. چون فرقی ندیدم منو مودم باز کردم دیدم فقط 4056 دارم.
زنگ زدم خواهش کردم سرعت 10 مگ بدن، بلاخره با چون و چرا سرعت را کردن بین 6200 تا 7000 ولی الان خطم خیلی noise داره.
قبلا با 1024 snr 20 داشتم، الان با 7000 (مثلا 10 مگ!!) 11.5 snr و خط امروز چند بار قطع شد!
پول 10 مگ میدم و با زور تونستم 7000kbs کنم اونهم هی قطع میشه......چکار کنم؟
داداش اینو دیگه گردن اسیاتک ننداز :دینقل قول:
خطت نویز داره و بیشتر از این نمیکشه
اگه ممکنه یه شات قرار بده
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان قرار بود نت من امروز وصل شه
ولي امروز پيام اومد كه ميخوان تجهيزاتشون رو تو مركز مخابراتيمون تغيير بدن
بعد زنگ زدم پشتيباني ميگه خطتون رانژه شده ولي چون مركز مخابراتي مشكل داره بايد هفت روز
ديگه صبر كنين بعدش وصل ميكنيم
الان نه چراغ خط روشنه نه چراغdslكلا تو تنظيمات مودمم هم وضعيت خط رو نشون نميده ولي پشتيباني ميگفت خطتون رانژه شده
از طرف ديگه زنگ زدم به پشتيباني مركز مشهد ميگه خط رانژه نشده هروقت مركزتون درست شد رانژه ميشه تو پنلم هم نوشته در انتظار تاييد
رانژه از مخابرات
اين مشكل فقط مال اسيا تكه به نظرتون ارزش داره يه هفته ديگه صبر كنم يا درخواست انصراف بدم برم شاتل؟الان سه هفتست نت ندارم
خسته شدم ديگه اين چه مملكتيه ما داريم اخه
:(((
آ مثه اسیاتک من وصل شد امروز
سرعت دانلودش به زور 350 میشه یارو گفت رو سه مگ بستم !!
حجم خورشم ک ماشالا تو سه ساعت فقط کلش باهاش باز میکردم یخورده هم تلگرام 50 مگ استفاده شده :n29:
- - - Updated - - -
آ مثه اسیاتک من وصل شد امروز
سرعت دانلودش به زور 350 میشه یارو گفت رو سه مگ بستم !!
حجم خورشم ک ماشالا تو سه ساعت فقط کلش باهاش باز میکردم یخورده هم تلگرام 50 مگ استفاده شده :n29: