نقل قول:
مراجعه کنید به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
مراجعه کنید به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر طرفدار بودی و خریدی همچنان با استفاده از گزینه خرید مجدد همین بسته می تونی فعالش کنینقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان این سرعت کمه یا زیاده یا نرماله؟ وقتی میره رو 4g+ سرعت نجومی میشه بیشتر از 10 برابر 4g
تو بسته های ساعتی هم این سرعتو میده یا نه؟؟ گوشیم هم نوت 5.
سرعت هم پایین هست هم بالا به زور وقت کردم اسکرین شات بگیرم اون آسیاتک لعنتی به فاــ رفته بیشتر از 3-4 مگ سرعت نمیده کیفیتشم که افتضاحه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه بسته 30 گیگ و بسته 100 گیگ به طور کامل حذف نشدن فقط مدت زمانشون کمتر شده که مشکلی نیست. این بسته 100 گیگ 6 ماهه رو از سایت ایرانسل هم نمیشه خرید نوشته از طریق ایرانسل من که اونجا هم هنوز اضافه نشده .
خوشبختانه؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
صد گیگ رو یکساله می گرفتید، حالا باید شش ماهه بگیرید. یعنی بجای سالی یک بار، سالی دو بار باید پولشو بدید. این کجاش خوشبختانه بود؟؟؟؟؟!!!! خدایا ملت چرا اینطوری شدن؟ سریع همه چیو قبول می کنن. بدون کوچکترین اعتراضی. چرا واقعا؟
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
TD LTE چیه؟
عزیزم کاملا ایرانسل با این کارش تعرفه رو 2برابر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12بار رو به 6ماه کاهش داد.نقل قول:
خوشبختانه ؟؟؟؟
ایرانسلم ملتو میشناسه که میتونن سریع با همچی زود کنار بیان و این کار رو میکنه.
بسته صد گیگ یکساله حذف نشدهنقل قول:
توی ستاره 555 گزینه حجم بالا رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بخر ببین چی میگه بهت. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
نمیشه خرید میگه از ایرانسل من بخرنقل قول: