نمی دونم والا داداش
من خودم کنسولمو هنوز ه ک نکردم واسه همینم آپدیت نکردم . ولی به هر حال شما از من واردترین من 3ماه هست فقط اکس باکس دارم . بازم sry
نمی دونم والا داداش
من خودم کنسولمو هنوز ه ک نکردم واسه همینم آپدیت نکردم . ولی به هر حال شما از من واردترین من 3ماه هست فقط اکس باکس دارم . بازم sry
نه بابا خواهش می کنم :) یه کاریش می کنم :)
کسی میدونه چرا c4eva جدیدا میاد با دوستاش اختلات می کنه فقط " و درست و حسابی راجع به ه ک 0225 که 60% اسلیم داران (از جمله خودم ) این درایو رو دارن اطلاعات بیرون نمی ده ؟
راستی به نوشته های جلوی 0225 و 0401 دقت کردید هر دو یکی هستند .
c4 روش نشده بگه تو 0225 دوباره با مشکل برخوردیم برداشته 0401 رو زده in progress و 0225 رو همون in testing نگه داشته .
قشنگ معلومه همینطوره .
کنار گذاشته؟ یعنی کسی دیگه Ban نمیشه؟ فلگ میشه؟:31:نقل قول:
خب داداش من فلگ میشن تا تو اتصال بعدی به live سریع مایکی بفهمه اینا ه ک کردن تا Ban بشن دیگه. فلگ کردن یک کار در راستای Ban کردن هست.
یعنی تمیز کردن دکمه ها کاری نداره؟ :20:نقل قول:
دوباره جا زدن شوک ها سخت نیست؟
کلا میشه یه توضیحی بدی چطوری تمیزش کنم؟:27:
ما که از همون اول هر آپدیتی میومد انجام میدادیم... همیشه هم داخل لایو میچرخیم و بازی دانلود میکنیم... تا حالا به مشکل بن مواجه نشدیم:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
نقل قول:
منظورت از PSN همون XBOX Live هست دیگه؟!:31:
اوه سوتی در حد رونتون :31:نقل قول:
اره همونه. من تازه PS3 فروختم xbox گرفتم هنوز تو مود اونم:10:
جای تکمیل ثبت نام تو xboxliveجای پر کردنbuiling information(اگه درست نوشته باشم)جای phoneوcityوpostal code چی بزنم؟:19:
چی شد آقا؟میشه از هارد های ADATA برای نصب بازی استفاده کرد؟
چرا نمیشه :10:نقل قول:
اول این تاپیکو ببین که بفهمی چطور باید بازش کنی :
البته دیگه اونقدرم که گفته احتیاج به وسایل نداره من فقط بایه پیچ گوشتی بازش کردم :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=449916
بعدشم ذغال روی دکمه ها رو با یه پارچه خشک تمیز کن . احتمالا بر اثر بازی زیاد چربی گرفته .