اون دوستمون یکی دیگه بود من نبودم :n01:نقل قول:
گفتم مال منم همینطورهو بله چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه. خطم هم هیچ نویزی نداره.
Printable View
اون دوستمون یکی دیگه بود من نبودم :n01:نقل قول:
گفتم مال منم همینطورهو بله چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه. خطم هم هیچ نویزی نداره.
خرید و استفاده از این میکروفیلتر که میگن برطرف کننده نویز خط تلفن است الزامیه؟یعنی واقعا رو کیفیت اینترنت تاثیر میذاره ؟
استفاده ازش رو توصیه میکنید یا نه؟یه مودم خوب و ارزون هم که وایرلس رو پشتیبانی میکنه معرفی کنید ممنون میشم
نه لازم نیست و اصلا بهش فکر نکن حتی به مودمت اسپلیتر هم نزن فقط قبل از هر تلفن یدونه اسپلیتر بزارنقل قول:
مودم تی پی لینک 8901 یا 8101 که دومیش یک پورت لن داره و توی بازار کمه و اولی چهار پورت لن داره
البته با من بود ها:n02:نقل قول:
نه داداش نویز ندارم.دیروز یکم قاطی کرده بود پارس آنلاین
آقا پارس مثل شاتل دانلود شبانه رو محدود میکنه؟128 شبا حدودا چقدر سرعت میده؟
مخابرات ترکونده !! پینگ 8.8.8.8 شده 97 :n09: بدون تایم اوت
پینگ شما پارس آنلاینی ها چطوره ؟
سلام
من اشتراکم رو با یه سرویس 6 ماهه 2 گیگ در تاریخ 30 تیر که مشمول 15 درصد ترافیک رایگان میشد تمدید کردم (که میشه 2 گیگ رایگان)
تو پروفایلم هم تا چند روز پیش زده بود ترافیک رو 15 گیگ ، که 12 گیگ واسه خرید 6 ماهه بود 2 گیگ واسه ترافیک رایگان 15 درصدی و یک گیگ هم واسه عید فطر
ولی الان شده 13 گیگ :n13::n03:
کسی چنین مشکلی داشته ؟
پیگیری کرده ؟
من خودم از طریق لینک شکایت تو سایتشون اقدام کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم :n15:
نامحدود پارس آنلاین قانون مصرف منصفانه داره یا اینکه میشه هر چقدر خواست با سرعت اسمی دانلود کرد ؟
آره این قانون رو دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل شاتل محدود نمیشه .نقل قول:
شاید 1 گیگ شاید هم کمتر ! بسته به شانستون شاید 1.2 گیگ هم بتونید بگیرید ! ولی با تجربه ای که من از سرویس 128 داشتم سرعت شبانش خیلی کمه !بهتره سراغ سرویس های دیگه برید
من همچین مشکلی نداشتمنقل قول:
بهتره زنگ بزنید ! من یه بار از طریق سایتشون پیغام فرستادم که سه هفته بعد بهم زنگ زدن و جوابش رو دادن !!!