فکر کنم 2 ماهه نصفهنقل قول:
شما یه نگاه کن ببین زده
Printable View
فکر کنم 2 ماهه نصفهنقل قول:
شما یه نگاه کن ببین زده
ADSL ارزون شده . اینا گرون کردن . کاربران جواب این مسخره بازی رو باید یه جوری بدن
بله نصفش شبانه ست . زمان تایید نهایی می نویسهنقل قول:
بسته جدیدی اضافه نشده . فقط زمان مصرف جابه جا شده (کم صرفه تر شده)
همون بسته های سابق هست که تو سایته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تغییر هیچ مزیت جدیدی نداره . متوجه نمیشم دقیقا چه فایده ای برای شما داره . خب زودتر تموم میشد میتونستی جدیدشو بخری :n13:نقل قول:
نرم افزار آپ نمیخواد . تو سایت ایرانسل هنوز پرداخت آنلاینش هستنقل قول:
ایرانسل فناوری VoWiFi را با موفقیت آزمایش کرد
ایرانسل از فناوری تماس VoWiFi برای اولین بار در ایران رونمایی کرد.
به گزارش جهانی خبر و به نقل از روابط عمومی ایرانسل، تماس VoWiFi (Voice over WiFi) از جمله فناوریهای نوظهور ارتباطی در جهان است که برای برقراری تماسهای صوتی با کیفیت مطلوب مورد استفاده قرار میگیرد.
با استفاده از این فناوری، مشترکان ایرانسل میتوانند در هر نقطهای که یک شبکه وای فای در دسترس باشد، (حتی در خارج از کشور) بدون در نظر گرفتن پوشش شبکه اپراتور در آن منطقه، از طریق اتصال به وای فای، تماسهای صوتی با سرعت و کیفیت بالا را تجربه کنند.
ایرانسل به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران، پیش از این نیز برای نخستین بار در ایران، فناوری تماس تلفنی بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) و نسخه ششم پروتکل اینترنت (IPv6) بر بستر موبایل را با موفقیت آزمایش کرده بود.
همچنین ایرانسل در راستای پیشگامی در توسعه جدیدترین فناوریهای روز دنیا، چندی پیش توانست رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران و منطقه را با دستیابی به سرعت 1200 مگابیت بر ثانیه با استفاده از نسل 4.5 اینترنت همراه ثبت کند.
منم تازه میخواستم بسته ی صد گیگ یک ساله رو بخرم که....
البته تقصیر خودمونه. تحریم بلد نیستیم. اگه فقط یک ماه ایرانسل رو تحریم کنیم به غلط کردن میفتن. ما مردم ایران اصلا نمیدونیم حق چیه و چطوری باید ازش دفاع کرد. از ماست که بر ماست
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
من نگفتم که 30 گیگ شده دو ماهه مزیتی داره نسبت به قبل. همینکه کلا 30 گیگ حذف نشد رو گفتم خوبهنقل قول:
هنوزم میشه خرید با نرم افزار آپنقل قول:
چک کردم. نبود. در ضمن، شدن یا نشدنش توی اصل موضوع تغییری حاصل نمیکنهنقل قول:
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
من اصلا نمیفهمم چرا ایرانسل اینجوری میکنه مثلا تو بعضی مناطق مشهد سرعت خیلی بالای میده بعضیجاها هم سرعت دیال اپ فقط!!! اقا ختم کلام میگم ما سرعت 5g هم داشته باشیم وقتی بسته ها گرون باشن نتونی استفاده کنی حالا حساب کن نت با سرعت نور باشه چه فایده داره؟!؟!؟؟
Sent from my Lenovo K50a40
براي سيم كارتهاي دايمي همچنان بسته ٦ ماهه ٣٠ گيگ و ١ ساله ١٠٠ گيگ هست...سيم كارت اعتباري نيست...درسته سياست درستي رو دنبال نميكنه ايرانسل ولي نبايد از حق گذشت كه ايرانسل بهترين اپراتور تلفن همراه است و بالاترين سرعت رو داره...ديشب از ساعت ٢ تا ٨ ٥٠ گيگ دانلود كردم!!!اين واسه ما كه هيچوقت سرعت نميدونستيم چيه عاليه...دوستان انصاف داشته باشيد...لايك ايرانسلنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان چرا یک سری از بسته ها تو برنامه ایرانسل نیست در صورتی ک تو سایت زده از طریق برنامه تهیه کنید؟