سلام دوستان این وضعیت خط منه
فاصله از مرکز مخابرات هم حدود 700 متره (خط هم فیبر نوریه)
ایا میتونم سرویس 16 مگ بگیرم بدون مشکل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان این وضعیت خط منه
فاصله از مرکز مخابرات هم حدود 700 متره (خط هم فیبر نوریه)
ایا میتونم سرویس 16 مگ بگیرم بدون مشکل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله راحت میتونید . سرعت هم روی ۱۸ تا ۱۹ مگابیت برتون میبندن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
مخابرات هرمزگان خیلی اشغاله خط برای من تا ۲۴ مگ کشش داشت البته adsl همون ۱۶ مگ بسته ! میگه شما سرعت ۱۶ خریدی ! الان که سرعت روی ۱۶ بسته snr margin :21 و line attenuation:6 هست ...
اون چیزی که توی پنل میبینین، با چیزی که توی سیستم اکانتینگ و دیتابیس هست کمی (گاهی خیلی) فرق داره و چیزی که جلوی چشم شماست فقط یه نمایش از اون هست که دیتا رو (احتمالا با چند لایه نرمافزاری) میگیره و به شکل اون نمودار درپیت نمایش میده.
حواستون باشه یهو که باگ برطرف بشه اوضاع حجمتون بیریخت نشه.
از ۲ خرداد تا ۵ خرداد ساعت ۱۵:۲۳ مجموع مصرف من شده ۱۰۳ گیگ که از ۷۳۵ گیگ کم بشه میشه ۶۳۲ گیگ حجم باقیمانده.
حالا صفحه اصلی برام حجم باقیمانده میزنه ۵۲۸ گیگ.
مودم هم چند بار خاموش روشن کردم و حجم ریز مصرف بروز و به لحظه هست .
این باگ بیش از ۱۰۰ گیگ حجم باقیمانده من رو داره کمتر نشون میده اصلا ماه های قبل حداقل تو این مورد مشکل نداشتم از ۲ خرداد که حجم این ماه شارژ شده این مشکل ایجاد شد.
پشتیبانی هم مرخص هست تو حال و احوالات عید فطر هستند. همیشه عید هست براشون...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.مال منم از حجمم کم نمیشهنقل قول:
مال منهم پنل قاطی پاتی هست مثلا ریز مصرف دیروز رو نگاه میکنم سه تا کانکشن داشتم مصرف داخلیم یک 1200 یک 600 و یک 700 مگ بوده که سرجمع میشه 2500 اما در پایین که مجموع مصرف رو نشون میده برام مصرف داخلی رو زده 4700 هرجور دلشون خواست تا میکنن دستمون هم بجایی بند نیست من نمیدونم چرا مخابرات فقط این اشکالات محاسبه رو داره! یک پنل کاربری که اپلو هوا کردن نیست من با همه شرکتها سرویس داشتم و گاهی این مسائل رو ندیدم
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
در سیستم مخابرات و پشتیبانیش رقابت شدید در نفهم بودن و خریت وجود دادره . هرچقدر میزان خریت بیشتر در نتیجه حقوق بیشتر.
من مشکلم رو چند پست بالاتر کامل توضیح دادم. بعد ۴ روز جواب میدن حجم بین الملل ضربدر ۴ میشه.
و هنوز مشکلم حل نشده.
این تازه سیستمشون به بلوغ رسیده اینه .....
همیشه ایرادات مختلف داشته و داره و خواهد داشت .
مزخرف به تمام معنا هست.
ازون بدتر پشتیبانی بی سوادشون هستن که یه سوال میپرسی یه چرتی جواب میدن که اصلا به سوالت ربطی نداره!:hmm: اونم زحمت نمیده بنویسه کپی پیست میکنه:jealous:
برا منم حدود یه سال پیش همین اتفاق افتاد بعد از زنگ زدن و تیکت های پشت سرهم درست شد. تو تیکتت براشون توضیح بده اونا یه مشت نفهمن نذار با جواب الکی تیکت ببندن مثلا تو تیکتت بگو جواب تکراری و کپی پیستی ندین و بگو میدونم حجم بین الملل 4 برابر میشه مصرفم تا فلان روز انقدر بوده و الان مخابرات بیشتر حساب کرده اگه جدی رسیدگی نکنید تو 195 شکایت میکنم. خلاصه راه فرار براشون نذار!! من چون با پشتیبانی مخابرات زیاد مشکل دارم قلقشون دستمه:دینقل قول:
اینم بگم که اشتباه حساب کردن تو مخابرات یه مشکل خیلی کوچیک به حساب میاد!!:دی تو باید مراقب باشی یهو حجم صفر نکن!!!:laughing: برا من تا حالا فک کنم 3 بار اشتباهی حجمم رو صفر کردن! یه بار انقدری با پشتیبانی تلفنی بد حرف زده بودم که ارجاع دادنم به بخش فنی !:whistle: