من خطم تا 17مگ میکشید الان 3مگ هم بزور میکشه و لینک میپرونه ولی 2.5مگ رو راحت میکشه
Printable View
من خطم تا 17مگ میکشید الان 3مگ هم بزور میکشه و لینک میپرونه ولی 2.5مگ رو راحت میکشه
این ایپی های 46.225 برا منم میان اما جالب نیستن سنگین صفحه باز میکنننقل قول:
سلام دوستان.. مخابرات چندتا نمایندگی داره؟الان برای درخواست اینترنت باید سراغ کدوم نمایندگی برم؟با 2020 تماس بگیرم؟چطوریاس
4تا بود الان شد 3تا چون ضحی کیش حذف شد الان باید مارمالاد یا اکسین یا پردیس ثبت نام کنینقل قول:
وضعیت اینترنت مخابرات تو آبادان واقعا فاجعست
هر صفحه ای از سایتای خارجی رو باید حداقل 5 بار رفرش کنم تا بازش کنه بیشتر سایتای خارجی ناقص باز میشن و حتی یاهو هم وقتی باز میشه قالبش بهم ریختس
امروز زنگ زدم پشتیبانی برای این پینگ بسیار بالا با سرور های خارجی یه صحبتی باهاشون بکنم
یه خانمی گوشیو برداشت و یه پاسخ تاریخی به من داد که دیگه من نمیدونستم سرمو باید کجا بکوبم
ایشون فرمودن شما بهتره انتی ویروس نود 32 تون رو غییر فعال کنید و یا صلا پاکش کنید :n04:و اگه این کار جواب نداد ویندوزتون رو عوض کنید ...مشکل از سمت ما نیست که من اینجا در جوابش گفتم این که معلومه همیشه مشکل از سمت کاربراست نه از مخابرات اصلا از قدیم گفتن همیشه حق با مخابراته
دارن تغییرات میدن و آی پی جدید اضافه میکنن و سیستما رو آپدیت میکنننقل قول:
ولی افت کیفیت خطوط تلفن نمیدونم جریانش چیه!!
آره داداش پشتیبانی مخابرات خیلی آشغاله اگه پشتیبانیش خوب میشد میشد باش کنار اومد ...نقل قول:
این شرکتا تفاوتی باهم دارن؟از نظر تعرفه یا داشتن ساعات رایگان شب.نقل قول:
کدوم شرکت به نظرتون بهتره؟
آدرس نماینگی ها رو فک کنم باید از 2020 گرفت ؟
همشون ساعات رایگانشون از ساعت 1تا 6 هستنقل قول:
تفاوتی با هم ندارن فقط ضحی پشتیبانیش قوی تر بود که رفت
مارمالاد خیابان طالقانیه پردیس هم همینطور
اکسین هم کیانپارس
ای تف یه قطعی افتاد رو خط ای پی عوض شد سررعتم شد اسمی :n03: فقط یه عدد اینور اون ور شد :n24: