سلامنقل قول:
چیت و هـک تو انجمن بازی جایی ندارن :
نقل قول:
2-3 - از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید
Printable View
سلامنقل قول:
چیت و هـک تو انجمن بازی جایی ندارن :
نقل قول:
2-3 - از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید
سلام
آرش عزیز اگه یه سرور بزنی و همه بریم داخلش خیلی خوب میشه
مسابقه هم بزاری ک دیگه عالی
Sent by Asus Zenfone 2
سرور ایرانی هم داره که زیاد پیشنهاد نمیشه خودش سیستم find match داره که به سرور های valve وصل میشی.نقل قول:
اینترنتم 1024شاتل هست پینگمم تو سرورا ایرانی به 25 رسوندم ولی میانگینش رو 34 هس تقریبانقل قول:
Sent by Asus Zenfone 2
اینترنتم 1024شاتل هست پینگمم تو سرورا ایرانی به 25 رسوندم ولی میانگینش رو 34 هس تقریبانقل قول:
نقل قول:
Sent by Asus Zenfone 2
دوستان سلام
من از کانترباز های قدیمی هستم
ولی این کانتر جدید global offensive رو همین الان دارم اینستال می کنم. کسی این رو انلاین بازی می کنه؟ اگر آره مجانی؟ یا سی دی کی خریده؟ و اینکه آموزشی برای اتصال انلاینش و ...
مرسی ممنون.
من یک بار نصب کردم وقتی میزدم بره تو بازی انلان میپرید بیرون
پچ باید دانلود کنم؟ چند می خواد؟ اگر بخوام روی سرور اصلی انلاین بازی کنم راهی هست؟ تو یوی بوق یک سری ویدو هستش میگه سی دی کی مجانی کسی تست کرده؟
بعد استیم تو سی دی بازی رو نصب کنیم کافیه یا آپیدت چیزی میخواد
یکی لطف کنه کل مراحل انلاین باززی کردن این بازی رو توضیح بده ممنون میشم. من میخوام تست کنم ببینم قشنگه سی دی کی بخرم. ولی باید ببینم مجانیش نیست ؟
مجانیش نه ولی دزدیش هست. البته اونم چندان جواب نمیده فقط باید تو چند تا سرور محدود بازی کنی اونم با کسای دیگه که نسخه هکی دارن. اگه یه نت حداقل متوسط داری بخر ارزششو داره.نقل قول:
:n16:
مرسی از پاسخ دوست عزیزنقل قول:
مجانیش نه ولی دزدیش هست. البته اونم چندان جواب نمیده فقط باید تو چند تا سرور محدود بازی کنی اونم با کسای دیگه که نسخه هکی دارن. اگه یه نت حداقل متوسط داری بخر ارزششو داره.
:n16:
حالا میشه بگی همین مجانیش چه ورژنی پچی برنامه چیزی میخواد که یکمی بازی کنم ببنم به قشنگیه 1.6 قدیمیه هست؟ برم بخرم
اقا من یک سری ای پی تو این سایت های ایرانی پیدا کردم ولی نمیره تو بازی
پچ چیزی میخواد؟ پچ چند؟
سلامنقل قول:
بازی counter strike 1.6 non steam هیچ چیز پولی نداره.
پچ ورژن ۲۳ و ۲۱ رایج ترینشه
مرسی من یکدونه از بازار خریدم کانترنقل قول:
سلام
بازی counter strike 1.6 non steam هیچ چیز پولی نداره.
پچ ورژن ۲۳ و ۲۱ رایج ترینشه
ولی فکر کنم این ورژن نه استیم رو باید دانلود کنم نه؟ چون طبق یک ویدو تو یوی بوق من یک پچ دانلود کردم
بعد وقتی میزنم برو تو بازی میگه steam missing dll فلان
استیم هم نصب کردم
فکر کنم باید این ورژن رو دانلود کنم :-؟
نه؟
یعنی یک بار ما خواستیم این سگپدر رو بازی کنیم توش موندیم :-؟
اشتباه کردی خریدی :-(نقل قول:
اگر خواستی لینک دانلود non steam 1.6 رو برات vm کنم
با همین 1.6 که از بازار خریدی میشه آنلاین بازی کرد سرچ کن آموزش آنلاین بازی کردن سی اس 1.6. ولی نسخه go بدون استیم آنلاین بازی نکردم و نمی دونم. اما شدنیش میشه دیدم که دوستان بازی می کنند.
بابا همه ورژن ها non steam هست که از گیم نت ها میخرند دیگه!نقل قول:
اشتباه کردی خریدی :-(
اگر خواستی لینک دانلود non steam 1.6 رو برات vm کنم
این اموزش خاصی نیست فقط نوشته این رو دانلود کنید و ...
چیز خاصی نگفته
تو یوی بوق یکی آموزش داده گفته فلاتن پچ دانلود کنید من کردم تو نمیره
:-؟ عجب داستانی شد
لطفا پاک شود مرسی مرسییییییی
سلام.
GO هم سرور ایرانی داره که پینگمون خیلی بالا نره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال ، جیتر همون نویز خط میشه؟
یعنی هوطن های ما اخرشن
رفتم تو بازی سرور ایرانی میگم اسم رو چه جوری میشه عوض کرد
کسی درست جواب نمیده
هر چی میپرسی مسخره بازی می کنند
از یک خارجی پرسیدم بهم گفت. تازه خودش اددم کرد کلی ازش سوال پرسیدم
یعنی این خارجی ها بهترند :-؟
اهاههاهاهاههاهههه
بابا این کانتر هر یک ساعتش 100 مگ تقریبا استفاده می کنه.
یعنی اگر روزی 5 ساعت بازی کنی 500 مگ
یعنی تو ماه فقط 15 گیگ کانتر میخوره
یا امام غریب
جان من اینبارو کمک کنید.
من ویندوزو عوض کردم درایورا رو هم نصب کردم ولی تو آنلاین لگ میشم از نظر نت هم مشکلی نیست. دلیلش چیه؟!؟!؟
نه خیر ۱۰ مگ میخوره
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
کسی کانتر سورس بازی میکنه ؟
یه cfg Aim بدید بهم :n09:
دهن مارو نمودن با ایم زدن
از نت اگر مطئن باشی نیستنقل قول:
سرور بازی مشکل داره
اگر اونم دیدی نه همه جا اینجوریه یه بار کانتر عوض کن ببین چی میشه
سلام
من
رو دانلود کردم. نصبش کردم ولی این باز میشه. داخل اینترنت هم هرچی بیشتر میگردم فایده نداره. آموزش اجرا رو کسی داره؟
این اینترنت من هست. به درد این بازی میخوره؟
سرورهای ایرانی بازی کانتر 1.6
Public | 10.201.65.123:27015
Deathmatch | 10.201.65.123:27016
سرورهای ایرانی بازی کانترسورس v34
Public | 10.201.65.124:27015
Fun | 10.201.65.124:27016
Deathmatch | 10.201.65.124:27017
Zombie | 10.201.65.124:27018
Aim/Awp | 10.201.65.124:27019
GunGame | 10.201.65.124:27020
سلام اساتید
یه سوال داشتم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
چند نفر هستیم می خوایم یه سرور کانتر استریک بسازیمو با هم بازی کنیم ( از هم فاصله داریم که وایرلس جواب نمیده)
چطوری میشه ساخت؟
1- آیا از طریق گارنر و یا هماچی میشه ؟
با هاماچی متصل شدیم( دوتا کامپیوتر در یک خانه و سومی حدود 5کیلومتر فاصله)
اما کانتر هر کارکردیم به سرور متصل نشد (البته دوتا کامپیوتر نزدیک هم شد
با هاماچی متصل شدیم( دوتا کامپیوتر در یک خانه و سومی حدود 5کیلومتر فاصله)
اما کانتر هر کارکردیم به سرور متصل نشد (البته دوتا کامپیوتر نزدیک هم شد
کانتر گلوبال ارجینال بخر
چه شکلی میشه همراه با amx mod سرور بسازیم ؟؟
ممنون که جواب میدی:n39:
سلام
سرور میسازم بعد که میخوام برم تو سرور با این موضوع (Disconnected) پیام میاد و اجازه ی ورود نمیاد
steam authentication required to connect to internet servers
سلامنقل قول:
یه بار دیگه سعی کن سرور بسازی شاید درست بشه بعضی وقت ها اینطوری هست ، موردی هم که الان وجود داره سرورهای رایگان از جمله همین که شما میسازید خیلی کم شدن و باید برای داشتن پینگ تایم پایین سرور ایران تهیه کنید و کانفیگ های لازم رو به اون اضاف کرد .
نقل قول:مراحل زیر رو به ترتیب اجرا كنید:
1.در اول باید دقت داشته باشید كه برای بازی با دوستان خود احتیاج به سرعت انترنت بالا دارید (مثلا 512 یا 1 مگ) و اگر پایین تر باشه فقط می تونید 2 نفره بازی كنید.
2.برای بازی با دوستانتان باید این برنامه رو به هر كسی كه می خواد با شما بازی كنه بدید.
خوب حالا مثلا شما می خواید با 3 نفر بازی كنید , الان باید هر 3 نفر این برنامه رو روی كامپیوتر خود نصب و اجرا كنند با باز شدن برنامه یك كلید خاموش یا روشن كردن hamachi هست كه باید هر سه نفر آنرا در حالت روشن قرار دهند و یك نفر كه سرعت بالا دارد و به 2 نفر دیگر نزدیك تر است به قسمت network رفته و روی creat a new network یك account بسازد و id و passworde خودشو به 2 نفر دیگر بدهد.
3.دو نفر دیگر باید روی network رفته و join an existing network رفته و id و passworde كسی كه ساخته رو وارد كنن تا به او وصل بشن حالا كسی كه این account رو ساخته بره تو فایل HLDS كه تو جایی كه كانتر رو ریخته هست و طبق بالا یك سرور بسازد.
4.حالا كسی كه تو hamachi یك account ساخته سمت راست همون دكمه ی خاموش روشن یه ip نوشته كه باید آن را با همان udp port كه همراه ساختن سرور با hlds زده آن را به كسایی كه قرار است با شما بازی كنند می دهید ولی این شما باید همان ip address كه تو hlds هست رو add كنید و حالا وارد بازی شوید.
موفق باشی
دوستان کسی سرور ایرانیsource داره که پلیر توش باشه؟ هر چی سرور ایرانی هست پلیر نداره!
Tooye search server, filter, latency ro bezar 100, harchi irani hast miare age nashod,xiligame search kon too google bebin chizi miare,inam emtehan kon, IP :
185.49.86.100:29000
185.86.183.52:22000
Sent from my C2105 using Tapatalk
اکانت کانتر گلوبال افنسیو
کلا 1 2 ماه بازی کردم
لول 3 هستش فکر کنم
5 تومان زیر قیمت بازار فروخته میشود. اکانت استیمم رو بهتون میدم
علت فروش :؟ حجم بالای مصرفی
هر یک ساعت بازی کانتر 100 مگ استفاده می کنه :n08:
سلام من پینگ به صورت عادی 200 هست و از تو run هم میگیرم میخواستم سرویس کاهش پینگ بگیرم تستشو که میزنم کلا 30 تا میاد پایین تایم اوت هم داره به نظرتون چیکار کنم؟
دوستان از کجا میتونم اون نسخه معروف کانتر رو تو کافی نت ها بازی میکردند و قابلت بازی تک نفره و افلاین با کامپیوتر رو هم داشت دانلود کنم ؟
کانتر انلاین که بازی میکنم بعضی پلن ها هستن که وقتی کشته میشیم دوباره همون لحظه توی بیس خودمون زنده میشیم چطوری میتونم این کارو بکنم ؟ رمزی چیزی میخواد ؟
این رو بهش میگن دث مَچ که مربوط به سروری یا همون مپی هست که وارد شدی، اینجا سرور کانترسورس هست، همیشه پلیر هست اگه خواستی بیانقل قول:
TOP PLAYERS DeathMatch
185.49.86.100:26000
سلام به ایدی تلگرامم پیام بده من اکانتو میخرم
dark_fox123@
آقایان کانتر باز کسی CS:GO بصورت آنلاین تونسته رایگان بازی کنه؟ الان هم میشه؟ نیازمند به آخرین پچ هست؟
من این نسخه رو از سایت های ایرانی گرفتم: 1.35.3.9
آپدیت به آخرین ورژن قابل آنلاین بازی کردن چی هست ؟؟
سرور خوب خارجی و ایرانی رایگان برای cs go چی هست و باید چطوری وصل شد؟؟
حجم پوشه بازی بدون مپ اضافه 14 گیگ هست :n04: و دانلود کامل پک مپ 8.5 گیگ که خیلی هست واسه کانتر
فکر نمیکردم سیستم قدیمی م بکشه ولی تونست رو پایین تر سطح تک نفره رو بدون لگ بکشه :n02::n02:
البته برای نصب اش مجبور شدم آنتی ویروس رو پاک کنم و انیمیشن و تم ویندوز غیر فعال کنم
cs 1.6 قبلا رفته بودم آنلاینش راحت بود ولی یکم زیاد کلاسیک هست برای سال 2016 ... بازم source قابل تحمله
الان کانتر باز ها اینجان کجان source باز هم داریم آیا؟ من امشب 1.6 و source رو میذارم دانلود :n33:
سلام.نقل قول:
کانتر گلوبال رایگان نیست.
ولی یه سایت به اسم گیم@﷼نیکو سرور داره.
نسخه کرک شده سیای گو رو داره.
Sent from my K00E