برو 195 شکایت کن بگو تضمین 95 درصد سرعت در وایرلس ندادن... من قانون رو بهت گفتم.نقل قول:
Printable View
برو 195 شکایت کن بگو تضمین 95 درصد سرعت در وایرلس ندادن... من قانون رو بهت گفتم.نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
میشه قانون وایرلس رو هم بفرمایید
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همون مصوبه قبلی برای وایرلس برقراره. میتونن به اسم سرویس اشتراکی توجیه کنن همونطور که قبلا برای ADSL میکردن.نقل قول:
محدودیت دانلود در شبانه :n27:نقل قول:
من یک ماهه سرویس دارم از شاتلنقل قول:
سرویس 8 مگ از همین غیر حجمی ها
سرعت دانلود در شب حدود 950 کیلوبایته شبی حدود 20 گیگ دانلود می کنه و در یک ماه گذشته من هر شب نگذاشتم دانلود بشه ولی در یک ماه سیصد گیگ گرفتم و تا حالا محدود نشدم .
برای دانلود شبانه شاتل باید ساعت 1 مودم خاموش روشن بشه یا خودش اتومات میره رو حجم شبانه بعد ساعت 1 ؟
نیاز نیست مودم رو خاموش و روشن کنید خودکار میره روی شبانه با این حال برای احتیاط ۱۰ دقیقه دیرتر استارت دانلودتون رو بزنید و ۱۰ دقیقه زودتر هم قطع کنید ... ایرانه دیگه ...:n02:نقل قول:
دوستان الان در طرح های به اصطلاح نا محدود اگر سرعت 512 بخری روی همون خط بسته میشه مثلا فقط تا 60 کیلوبایت میتونی دانلود کنی؟
بله فقط همون سرعت خریداری شده .نقل قول:
من از های وب اومدم شاتل. یه دوره سه ماهه داشت. اونو خریدم. حجمم تموم شده، زنگ زدم پشتیبانی چه جور دوره رو بسوزونم برم دوره بعدی؟ گفت نمی شه باید صبر کنی دوره ات تموم شه o0
الان باید پول بدم ترافیک بخرم. موقع خرید نگفته بودن که این شرایط رو داره.
ترافیک در سرویس سه ماهه ای که خریدید اول هر ماه شارژ میشه و مثل باقی شرکتا یجا به شما داده نمیشه. مثلا اگه ماه دوم هستید و ترافیک تموم شده با شروع ماه سوم باز ترافیک شارژ میشه. و اون چند روز رو اگه بسوزونید متضرر میشید. ولی اگه ماه اخر هستید و ترافیک تموم شده سوزوندن سرویس کار درستیه.نقل قول:
ابطال سرویس هم انجام میشه به خواست شما و احتمالا اپراتور منظور دیگه ای داشته. در این موارد با پشتیبان مرکزی تهران صحبت کنید اگه نتیجه نگرفتید با پشتیبان استانی.
دروغگویی بزرگ شاتل!!!
من در سامانه 195 یک شکایت در مورد تبلیغ خلاف واقع شاتل ثبت کردم و گفتم در متن خبر گفتید پیشنهاد زمسنانی برای مشترکین در سراسر کشور ولی وقتی خواستم پیشنهاد رو بخرم پشتیبانی میگه فقط برای مشترکین جدید هست. در نهایت وقتی دیدن حق با منه متن خبر رو ویرایش کردن و مشتریان جدید رو بهش اضافه کردن و الان شکایت من در سامانه کلا بسته شده!
لینک خبر بعد از ثبت شکایت که ویرایش شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن اصلی خبر قبل از ثبت شکایت از وب آرشیو:
مکاتبات ما در سامانه 195:
محتوای مخفی: توضیحات کامل
و الان دیگه نمیتونم تجدید نظر بزنم و لینک وب آرشیو رو به عنوان مدرک براشون بفرستم
این است سامانه پاسخگوی 195
و دروغ بزرگ شاتل به مردم و 195
من ۱۵۲۵ رو که می گیرم. مستقیم می افته سر پشتیبانی اهواز. برای تهران باید شماره خاصی رو بگیرم؟نقل قول:
پشتیبانی اهواز به من گفت بر اساس طرح جدید مخابرات ما حق ابطال دوره شما رو نداریم و باید صبر کنید تا مدت زمان دوره شما تمام بشه. گفتم من های وب این مشکل رو نداشتم، گفت این جزو شرایط جدیدی که برای ما تعیین کردن.
با این شماره تماس بگیرید و بگید نمیخواید با پشتیبان استانی صحبت کنید: (امیدوارم جمعه هم پاسخگو باشند)نقل قول:
021-22612601
دوستان شما هم مشکل نوسان پینگ رو دارید ؟ مثلا 100 میشه 150 200 300 دوباره 100 و تکرار این موضوع....کسی این مشکلو داره ؟
بعضی وقتا پیش میاد این پینگه منهنقل قول:
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8)
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=1 ttl=52 time=82.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=2 ttl=52 time=108.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=3 ttl=52 time=74.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=4 ttl=52 time=76.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=5 ttl=52 time=79.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=6 ttl=52 time=75.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=7 ttl=52 time=74.0 ms
64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=8 ttl=52 time=75.0 ms
داداش دمت گرم ، از این حرکت که آرشیو کردی صفحشونو خوشم اومد مملکت صاحاب نداره ، اینا هر کاری دلشون بخواد میکنن ، نه جریمه ای ، نه چیزی . بعد از اونور آمریکا اینطوری جریمه میکنه: (مرگ بر آمریکا)نقل قول:
اینجا گردنت باید کلفت باشه یا پارتی داشته باشی تا صداتو بشنون ، وگرنه تو تا الان دیدی مثلا خبری مبنی بر این بیاد مثلا : با توجه به شکایت یکی از کاربران در رابطه با تخلف یکی از شرکت ها ، شرکت فلانی انقدر جریمه شد:n41:نقل قول:
به طور نمونه FCC (کمیسیونِ ارتباطاتِ فدرال) در آمریکا برخی سرویسدهندگان اینترنتی را به خاطرِ آنچه گمراه کردنِ کاربران در ارائهی سرویسهای نامحدود مینامید، جریمه کرد. در ماه ژوئنِ ۲۰۱۵ شرکتِ AT&T به پرداخت ۱۰۰ میلیون دلار و در اکتبرِ ۲۰۱۶ شرکتِ T-Mobile به پرداختِ ۴۸ میلیون دلار محکوم شدند که ناشی از ناتوانی آنها در ارائهی شفافِ محدودیتهای در نظر گرفتهشده روی سرویسهای نامحدود بود.
با عنوان تبلیغ خلاف واقع تا 30 روز دیگه نمیتونم شکایت جدید ثبت کنم!نقل قول:
با موضوع دیگه ای ثبت کردم و براشون لینک رو فرستادم، منتظرم ببینم چی میخوان بگن
سامانه 195 هم مرجع قضایی نیست و برای دولته
شکایت از طریق مراجع قضایی به صورت اینترنتی و بدون دردسر نداریم ؟
سلام دوستان
اینجا کسی بسته ی ترافیک شبانه استفاده کرده ؟
بیشتر از ۵ گیگ بین الملل نمیده ؟؟؟
آخه زده ۵ گیگ تضمین شدس
اون نوشته برای دور زدن کلمه نامحدوده....توجه نکنید. همین 3 پست قبل یکی از دوستان 300 گیگ رو ذکر کرد بدون هیچ محدودیتی و البته من رقمهای دانلود خیلی بالاتر از اینا رو میشنوم.نقل قول:
درسته نوشتن که فقط سازمان تنظیم مقرارت رو ساکت کنن وگرنه کی برای ۵ گیگ ۱۰ تومن میده ؟! با ۱۰ تومن میرم تخم مرغ و کوجه میخرم املت درست میکنم غذا شاهانه میخورم :n19::n09:نقل قول:
دوستان بهترین تنظیم برا مودم های ASUS که از حداکثر قدرت خط استفاده کنه چی هست؟
ممنون میشم کمک کنید مودمش خیلی تنظیم داره آدم گیج میشه.
نقل قول:
شما طبق عکس زیر تنظیم کن
فقط اگر SNR خوبی دارید اون Stability Adjustment رو غیر فعال کنید ولی اگر بده بین 2 تا 5 تنظیم بشه تا بتونه از حداکثر پهنای باندی که شاتل تنظیم کرده استفاده کنه
اون گزینه های Rx AGC GAIN Adjustment و ESNP - Enhanced Sudden Noise Protection روی stable تنظیم کن تا crc مودم کمترشهنقل قول:
من چند باری تست کردم دیدم تاثیری نداشت دیگه بیخیالش شدم:n13:نقل قول:
نه تاثیر داره مخصوصا اولی توی توضیحاتشم نوشته به چه کاری میادنقل قول:
امروز برای من sms اومد که زده بود کد تخفیف برای خرید اشتراک یک ماهه نماوا .الان این کد رو کجا باید وارد کنم ؟ تو سایت شاتل یا تو نماوا ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
درود ، به این ادرس برونقل قول:
دمت گرم واقعا عالی بود قشنگ سرعت را تا 1 مگ برد بالاتر snr هم از 10 شد 11نقل قول:
واقعا تو مودم برند خوبی هست من مدل N12E دارم
تنظیم کردم ایشالله crc رو کمتر کنه من تو مودم قبلیم فوق العاده crc بالا بودنقل قول:
این سرویس fmc فقط یکساله هست برای خرید یا 3 یا 6 ماه هم داره؟
توی سایت چیزی ندیدم!
اولین بار هست پینگم اینقدر پایین اومده (بدون فعالساز سرویس گیم) یادمه چندسال پیش بار اول که از شاتل سرویس داشتم پینگم اکثر اوقات بالای 1000 بود
سلامنقل قول:
این ادرس رو تست کردم میگه همچین کدی برای شما ثبت نشده .ارور میده .فکر کنم سر کاری بوده .غیر از sms جایی دیگه هم پیام میاد ؟ مثلا توی مای شاتل جایی هست که اون کد یا پیام رو زده باشه ؟ چون من sms رو پاک کردم و فقط کدش رو یادداشت کردم میخام با سند به بخش فروش نشون بدم .تا مطمین شم سرکاری نبوده .
بعید میدونم جای دیگه بزنه ، توی سایت شاتل که اشتراک میفروشه شاید بشه تو بخش کد تخفیف زد با پشتیبانی نماوا و بخش فروش شاتل صحبت کن ببین چی بهت میگن ولی فکر نکنم ربطی به مجموعه شاتل داشته باشه باید تو سایتش زدنقل قول:
من برای دیجی کالا از این طریق اقدام کردم که اول توی مای شاتل و قسمت کد تخفیف کد رو وارد کردم و گزینه تخصیص رو زدم بعد توی دیجی کالا اقدام به خرید با کد تخفیف کردم در ضمن همونطور که اونجا ذکر کرده به حروف بزرگ و کوچیک دقت کن (لازم به ذکر است کد ورودی به حروف کوچک و بزرگ حساس است)نقل قول:
متاسفانه پیام رو پاک کردم ولی 99 درصد مثل خود پیام یادداشت کردم اگه حرف کوچیک بود حتما با حرف کوچیک مینوشتمش ولی همش حروف بزرگ بود با چند تا عدد حتی چند بار چکش کردم تا یه وقت چیزی از قلم نیفته یا اشتباه ننوشته باشم بعد پیام رو پاک کردم .و دیگه اینکه چند وقت پیش یه همچین کدی برای تخفیف خرید ترافیک و اینا اومد اون رو توی پنل کاربری زدی حتی زده کد تخفیف تا کی مهلت استفادش هست ولی این یکی فقط با sms اومده و جایی ثبت نشده .نقل قول:
خبریه باز
چرا اینقدر پاک لاست و قطی دارم :n27:
بعد از ثبت نام، نام کاربری و رمز رو چطور باید بگیرم ؟ خودشون تماس می گیرن ؟
درود بر شمانقل قول:
بعد از اینکه لین dsl روی مودم روشن شد زنگ میزنی و یوزر و پس رو ازشون میگیری
من شنبه هفته قبل از فن آوا درخواست تخلیه دادم که همون شنبه تماس گرفتن و درخواستم تایید شد .اما بعد از چند روز خط تخلیه نشد و منم پنجشنبه هفته قبل یعنی 5 روز بعد از تایید درخواستم تو 195 ازشون شکایت کردم که دیروز شنبه بعدازظهر از 195 با من تماس گرفتن که اپراتور مربوطه خط رو دوشنبه هفته قبل (2 روز بعد از تایید درخواست من) تخلیه کرده ! در حالی که چراغ ADSL مودم روشنه و خط رانژه هست . 2 روز قبل از درخواست تخلیه من تو نمایندگی شاتل پیش ثبت نام کردم اما هیچ پولی ندادم . و چندین بار هم رو تمام شماره تلفن های همراهی که به نام من ثبت شده یک پیام اومده که در تاریخ فلان یک عدد سرویس ADSL به شماره فلان با کد ملی شما در اپراتور شاتل ثبت گردیده ! حال من موندم خط من هنوز رانژه فن آوا هست یا اینکه بلافاصله بعد از تخلیه شاتل خط رو رانژه کرده و من متوجه نشدم ؟ آیا شاتل با یه پیش ثبت نام و بدون پرداخت پول خط رو رانژه میکنه ؟ یا این مشکل از مرکز مخابراتی ما بوده ؟ من نمایندگی هم که رفتم برای پرداخت نهایی گفت که خطت آزاده ولی نمیدونست خودشون رانژه کردن یا نه !:n13: