یعنی برای خرید بسته اینترنت حتما باید حسابمو شارژ کنم؟؟؟
نمیشه از طریق کارت عابر خرید؟
Printable View
یعنی برای خرید بسته اینترنت حتما باید حسابمو شارژ کنم؟؟؟
نمیشه از طریق کارت عابر خرید؟
از طریق کد *780# میتونی بسته هایی که خودش تعیین کرده بخری.نقل قول:
اقایون استادا کسی جواب اینو نمی دونه؟نقل قول:
هر دو برنامه ات آخرین ورژنه؟ اگر نیست آپدیتشون کن.نقل قول:
به این افزونه هم یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا.نقل قول:
می تونی از لینک زیر خط به خط با تخفیف بخری. البته ممکنه کمی زمان ببره
فرق بین سرور داخلی و خارجی:
تک کانکشن:
جهت اطلاع: چند روز پیش بسته 24گیگ شبانه فعال کردم بهم 34گیگ داد.
من به اینجور فروشنده ها که در ظاهر با تخفیف میدن مشکوکم. با همین ترفندهاست که طعمه پیدا میکنن و شماره حساب و رمز کارتشون رو کش میرننقل قول:
والا اگه من بودم اصلا میرفتم اون ماسماسک حالا اسمشrru هست یا هر چی رو میکندم میاوردم پیچ می کردم به پنجره ی خونهنقل قول:
سلام دوستان ... منطقه ما اسلامشهر هم 4 جی راه افتاده ...
بخوام سیم کارت 4 جی بخرم فقط برخی مراکز نمایندگی تهران دارن؟ کسی اطلاع داره از ادرس هاش؟
نقل قول:
و ...........
رديف نام فروشگاه نام خانوادگي نام استان شهر آدرس تلفن 1 شهر موبایل موسوی سید رضا تهران اسلامشهر خیابان 20 امام خمینی بین کوچه... 2156370431 2 دفتر خدمات ارتباطی 51801 اکبر نزاد تقی تهران اسلامشهر ابتدای خیابان امام محمد باقر ... 2156351340 3 تلگراف برازش احسان تهران اسلامشهر شهرك واوان مجتمع تجاري اكباتا... 2156173660 4 رضا مروتی رضا تهران اسلامشهر خیابان زرافشان بین کوچه 26و 2... 2156343746 5 دفتر پیشخوان دولت 1124-16-71 کاظمی پرویز تهران اسلامشهر باغ فیض خیابان 21 متری حافظ پ... 2156371574 6 دفتر پیشخوان دولت 1711-16-72 پور عبدالحسین ابراهیم تهران اسلامشهر احمد آباد مستوفی خیابان ولیعص... 2156712366 7 موبايل محسن زاهدپور محسن تهران اسلامشهر احمدآباد مستوفي نرسيده به ميد... 2156715969 8 موبايل پایتخت بابا زاده محسن تهران اسلامشهر اسلامشهر پل بسیج خیابان کاشان... 2156114740 9 موبایل بهادری بهادری حمید تهران اسلامشهر خیابان علی بن ابیطالب بین کوچ... 2156362486 10 امپراطور
تهران - مرکز جمهوری آدرس: خ جمهوری اسلامی چهار راه ابوریحان نبش خ کشور دوست پلاک ۱۸۲ شروع ساعات کاری شنبه الی چهار شنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۸ الی ۱۲
تهران - مرکز امام حسین آدرس: خیابان انقلاب - ایستگاه متروی امام حسین (ع) - سالن اصلی شروع ساعات کاری شنبه الی پنج شنبه : ۸ الی ۱۹
تهران - مرکز صادقیه آدرس: میدان صادقیه، ایستگاه متروی صادقیه، جنب فروشگاه شهروند، ورودی بلوار فردوس شروع ساعات کاری شنبه الی چهار شنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۸ الی ۱۲
تهران - مرکز امام خمینی آدرس: میدان امام خمینی - ایستگاه متروی امام خمینی - ورودی باب همایون شروع ساعات کاری شنبه الی چهار شنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۸ الی ۱۲
3G ایرانسل اصلا کیفیت نداره و سرعت ثابت نیست کاملا برعکس قبلا شده اینجا دیگه سرعت ربطی آنتن و نویز نداره تست های اول فول آنتن 83-db تست های بعدی 97- سه خط انتن امروز بیرون بلوار فردوسی فلسطین و سناباد تست گرفتم هم وضعیت بود از 3 مگ بیشتر نمیشه!
برای تری جی منهای 97 خیلی پایینه و سیگنال ضعیف حساب میشه سیگنال قابل قبول برای تری جی بین منهای 85 تا 75 هست
اینم 4 جی با سیگنال نه چندان مناسب تست امضام خونه دوستمه
دوستان قضیه فرکانس 700 چیه؟؟
میشه برای ماهم توضیح یدید؟؟
شما برو هایپراستار و مجانی سیم کارتت رو عوض کن و یوسیم بگیرنقل قول:
به همین راحتی
بنده هم قصد جسارت و بی احترامی نداشتم دوست عزیزنقل قول:
اگه سوتفاهمی شده عذرخواهی میکنم
در رابطه با صحبت شما باید بگم که رایتل به خاطر جذب مشتری و بازار شاید دست به هر کاری بزنه ولی ایرانسل بعیید میدونم به خاطر یک مشترک جای آنتن رو تغییر بده چون شاید چنتا مشترک دیگه حالا ناراضی بشن
ولی پیشنهاد میکنم مشکلتون رو از سیستم کنترل حساب اینترنتی اعلام کنید چون زودتر جواب میگیرید و باهاتون طی 2 3 روز تماس میگیرن
تبدیل اینترنت به اینترانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه اینم از پاریس اما این بار با
وی پی ا نه داخلی
ببینید ما رو به چه کارهایی وادار می کنن
اقا من حالم خیلی گرفت الان...رفتم سیم کارت 4G گرفتم امروز ...با چه ذوقی گذاشتم تو گوشی ال جی جی فلکس که 4 جی ساپورت هست ولی درکمال تعجب دیدم نمیشه زنگ زدم ایرانسل گفتن با این گوشی نمیشه با 4 جی ایرانسل کار کرد..یک میلیون هشصد پول دادم برای این گوشی ..پشت گوشی حک شده 4G الان چیکار کنم.....نابود شدم خیلی زور داره به قران......فردا میرم نمایندگی ال جی داد و بیداد میکنم...اصلا این گوشی رو خریدم برای 4G
مدل شما کدومهنقل قول:
اگر 1800 رو ساپرت کنه مشکل نداری
Available as:
LG G Flex D955 for Europe
LG G Flex D958 for Hong Kong & Asia
LG G Flex D959 for T-Mobile USA
LG G Flex D950 for AT&T
LG G Flex LS995 for Sprint
LG G Flex F340 for Korea
Network [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA 850 / 1900 / 2100 - D950 HSDPA 900 / 2100 - D958 HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 - D959 HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - D955 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LTE 800 / 1800 / 2600 (Bands 3, 7, 20) - D958 LTE 700 / 850 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
(Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 17) - D950LTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
(Bands 1, 3, 7, 8, 20) - D955
مرسی از جواب شما... ماله من این مدل هست LG G Flex D958 for Hong Kong & Asia
دوست عزیز گوشی شما ۴ جی ایرانسل را ساپورت می کنه خیالت راحت. احتمالا اونجا پوشش ۴ جی نداره.نقل قول:
مهم اول 1800 و بعد 2600 هست که گوشی شما داره
مشکل اینه که اصلا منو تنظیم lte نداره فقط wcdma و داره ..............فکر کنم از رام گوشی هست.....
سلامنقل قول:
نه عزیز منم همین مشکل رو دارم
توییتر ایرانسل هم خیلی ها این رو گفتن اونا هم گفتن ایراد از شبکه هست و تایید کردن که مکالمه در حالت 4جی مشکل داره اکثر جاها
بله درسته نداره LTE ولی شما بزن ستاره مربع ستاره مربع 4636مربع ستاره مربع ستاره
قسمت اطلاعات تلفن
بعد گوشی رو روی LTE only بزارید یا حالت های که مد نظر دارید و حالش ببرید فقط نه کسی باهاتون میتونه تماس بگیره و نه شما با کسی
بنده از LTE فقط موقع که نیاز به اینترنت سرعت بالا جهت کارم فقط میزارم روی LTE
در غیر اینصورت WCDMA میزارم که مشکلم حل شه
نسل چهار امكان مكالمه نميده و فقط ديتا هست لذا در حالت LTE only امكان مكالمه وجود نداره، اين فقط مخصوص ايرانسل نيست و تكنولوژي lte كلا به اين صورتهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
واقعا ؟؟ نمیدونستمنقل قول:
احسنت . من فکر میکردم مشکل شبکه هست
ممنونم از راهنماییتون
چطور میتونم بفهمم کی نسل سوم به بندرامام خمینی میرسه؟
واقعاً به دردبخوره؟
میشه لطفاً اسکرین شات از دانلود یه فایل با IDM بذارین؟
البته جدیداً تکنولوژی VoLTE برای این منظور تعریف شده که قراره منجر به Full HD Voice بشه و در چند کشور هم به بهره برداری رسیده و لازمه اون پشتیبانی شبکه و گوشیهای گیرنده و فرستنده از این تکنولوژی است.نقل قول:
بله شما درست ميفرماييد.نقل قول:
voice over LTE اخيراً در بعضي كشورها اجرا شده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها سایت ایرنسل با اینترنت خودش خیلی بد باز میشه
چند بار باید رفرش تا باز شه مگه اینکه چیز شکن فعال کنی
خیلی وقته واسه من اینجوریه!!
داداش اگه فهمیدی ماروهم بی خبر نذار قربون دستت:n01:نقل قول:
هم ایرانسل هم همراه اول
دمت گرم:n18:
داداش اگه فهمیدی ماروهم بی خبر نذار قربون دستت:n01:نقل قول:
هم ایرانسل هم همراه اول
دمت گرم:n18:
امشب سرعت افتضاح!!! دانلود از سرور ایران 20 کیلوبایت سرور خارج 70 !!! پیج هم به زور باز میکنه:n08:
ایمیل بهنقل قول:
خودشون این دو تا ایمیل رو ب کاربرهایی ک تو توییتر سوال کرده بودن داده بود ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی سریع جواب میده اون ایمیل ها ب من ک جواب نداده هنوز
دیشب pr بهم جواب داد و گفت :نقل قول:
سلام
موضوع مطرح شده از سوی شما، برای بررسی به بخش فنی مربوطه ارجاع شد.
باتشکر،
روابط عمومی ایرانسل
ایمیل رو هم 22 بهمن فرستاده بودم
پس pr دیر جواب میده من دیروز فرستادمنقل قول:
اینم جواب ايرانسل به من که در مورد پوشش خمینی شهر پرسیده بودم:
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند در حال حاضر شرکت ایرانسل نسل سوم و بالاتر شبکه همراه اینترنت را در اکثر نقاط کشور اجرا نموده است و طبق برنامه ریزی صورت گرفته مناطق تحت پوشش به صورت روزانه و با سرعت در حال افزایش می باشد و در آینده نزدیک پوشش سراسری در این رابطه اطلاع رسانی خواهد شد.
باتشکر
کلا به همه یه پاسخ تکراری میدن سه ماه پیش هم همچین جوابی بمن دادننقل قول:
سعید نسل4 رو تو بندر تست نکردینقل قول:
یکی از بچه ها تست گذاشته بببین تو اگر تونستی تست بذار
نه هنوز وقت نکردم نرفتم بندرنقل قول:
کجا سیم میدن؟ چه مدرکی میخواد برای تعویض
ایرانسل اون بسته های ارزون قیمت رو برداشته ؟ منظورم همون بسته های دهه فجر؟
اگر نه میشه کدهای یک ماهه و هفتگی رو بدید
=========
اینم پینک نسل 2 :