دوستان منظور از ایسی میاکه بلو همون L'eau Bleue issey miyake pour homme هس که آبی رنگه؟
یه عکس ازش بذارین یا لینک بدین ممنون میشم
Printable View
دوستان منظور از ایسی میاکه بلو همون L'eau Bleue issey miyake pour homme هس که آبی رنگه؟
یه عکس ازش بذارین یا لینک بدین ممنون میشم
امروز چون تصميمم جدي بود براي خريد رفتم كوچه مروي و طبق معمول جو گير شدم و 3تا ادكلن خريدم كه فكركنم سرم كلاه رفت.
چو الان كه سرچ ميكنم بنظر ادكلنهاي معروفي نيستند
اول يكي از اين ادكلن گرفتم كه خيلي خوشبو هست وفروشنده ميگفت كه موندگاريش زياده.تنها جايي كه تو سايتهاي ايراني پيدا كردم اينجا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كنارش يك عطر فرماگو گرفتم.اول اون مدل بلكش رو برداشتم ولي بعد از انتخاب فروشنده يك مدل ديگه كه ميگفت درصد خلوصش بيشتر هست پيشنهاد داد كه ديگه امتحانش نكردم.الان هم چون كادو شده و ميخوام بدم به كسي نميدونم دقيقا كدوم بود.
فكر كنم اين بود
جعبه اش خاكستري بود نميدونم نوشته هاش قرمزط بود يا نه؟!!!
و عطر سوم كه رسژما فكر كنم سرم كلاه رفته اين عطره كه 100 تومن بود
بوي خوبي داره ولي با اين سرچي كه من كردم بد كلاهي سرم رفته:n03:
بنظرم بهتر بود عطرهاي معروف رو ميخريدم:n13:
سلام بله دوست گرامی اسمش درسته اینم از عکسش:n01:نقل قول:
در مورد دوعطری که معرفی کردید شناختی ندارمنقل قول:
ولی در مورد عطر فرگامو میتونید ازش مطمئن باشید نوع رایحه عطری از فرگامو که تهیه کردید با اون بلک که من معرفی کرده بودم فرق داره! من از بلک مطمئن بودم:n06:این که گفته خلوصش بیشتره حرف درستی نیست چون جفتشون Toiletteهستند!
وقتي كه ادكلنها را گرفتم يك دو تا مغازه ديگه رفتم تا ببينم وضعيت چه جوريه.اونجا فهيمدم كه اشتباه كردم مارك معروف نگرفتم.نقل قول:
ولي يه نكته جالبي كه فهميدم اين بود كه فروشنده ها براي ادكلنهاي غير معروف تر دست و دلباز تر هستند و تستهاي بيشتري ميكنن ولي براي ادكلنهاي معروف بعضي مواقع زورشون مياد جعبه رو هم باز كنن.
البته تجربه خوبي بود براي دفعه بعد كه خواستم خريد كنم
و يك سوال
براي يك ادكلن سرد و گرم ملاك تست ماندگاري و پخش چي هست.يعني براي ماندگاري خوب و يا متوسط چقدر بعد از زدن اكلن بايد بو بمونه؟
و يك سوال ديگه اينكه يكي از فروشنده ها يك عطر امريكايي معرفي كرد كه ميگفت سازنده اش يك شركت نظامي هست.عطر سردي بود و خوش بو. اسمش يه چيزي تو مايه ناتيك بود!!!عطر معتبري هست چون من چيزي ازش پيدا نكردم
همیشه باید قبل از خرید در مورد عطرها تحقیق کنید در سایت ها نظر کاربرها رو بخونید بعد چندتا عطر رو انتخاب کنید بعد برید اونها رو تست کنید و اونی که پسندید تهیه کنیدنقل قول:
وگرنه انتخاب خوبی نخواهید داشت مگر برحسب شانس!
ماندگاری و پخش معیار خاصی نداره عموما عطرهای گرم مدت زمان بیشتری روی پوست میمونن و پخش بوی طولانی تری دارند
مثلا بعضی عطرها از 10 یا 11 ساعت تا چندروز هم میتونه ماندگاری داشته باشه
ولی به ماندگاری تا 5ساعت ماندگاری خوب گفته میشه
پخش عالی هم بیشتر از 3ساعت فکر نمیکنم باشه:n13:
اما یک نکته ای هم هست اینکه قیمت دلیلی برماندگاری و پخش خوب نیست!
حتی عطرهای 400 تومنی هم وجود داره که بیشتر از دوساعت نمیمونه عملا!
در اصل عامل تعیین کننده در این زمینه (ماندگاری و پخش) نوع مواد به کار رفته در نت های عطر هست:n06:بعضی مواد ماهیتشون ماندگاری بالاتری داره و بعضی کلا ماندگار نیستن حالا در عطر معروفی هم باشن دلیل نمیشه که خوب بمونه!
سلامنقل قول:
من هر جا رفتم اون مدل پورشه که دیشب معرفی کردید نداشت
میخوام از سایت {حذف شد} که فک کنم عطراش اصله بگیرم
فقط قبل خرید نهایی ماندگاری این ادکلن پورشه جز ماندگاری های خوب محسوب میشه ؟
پخش بو تا 2 متر اونطرفتر افراد میفهمن ؟
چون آخه من تازه امشب ادکلن بولگاری از ریو که یعنی کپی میزنه زده بودم رفتم 2-3 تا مغازه 3-4 نفر گفتند ادکلنتون بولگاریه قربان ؟
خواستم حالا دیگه این که میگیرم از اون بیشتر باشه ماندگاری و پخشش
دم شما گرم
ممنون
سلام دوست گرامینقل قول:
پورشه بنظر من ماندگاری خوبی داره یعنی کاملا چندساعتی میمونه روی پوست(خودم تست کردم)
اما پخش بوی بالا اونقدرها هم نداره که دومتری مورد سوال بشه! شاید در اوایل استفاده پخشش اونقدری که مدنظر شما هست باشه
بنظرم میشه به سایت های نتی اعتماد کرد چون پورشه عطری نیست که بخوان براتون تقلبیش رو بفرستن...
عطر سوم رو یکی از سایت ها آورده به قیمت 120 تومن و نوشته که مشابه mont blanc legendنقل قول:
در ادامه پست چند صفحه قبل که به معرفی عطرهای با شیشه های خاص و جالب پرداخته بودم اینبار این چند عطر رو بررسی میکنیم:
عطر آزارو دسیبل
عطری بسیار دلنشین با رایحه گرم و قیمت 150 هزار تومان
شیشه ای به شکل میکروفون! میتوانید خوانندگی را با آزارو دسیبل تجربه کنید :دی
آزارو دسیبل رو شخصا خیلی دوست دارم واقعا عطر خوبیه بنظرم خصوصا اینکه به قیمتش می ارزه!
عطر اسپایس بمب از Viktor & Rolf
عطری با رایحه چرم و به واقع خاص! با قیمت بیش از 300 هزار تومان
این عطر به شکل نارنجک دستی طراحی شده و اینقدر رایحه خاصی داره که در حد انفجار یک نارنجک میتونید با اون غوغا به پا کنید
قهرمان! طراحی شیشه این عطر بصورت دمبل و مخصوص ورزشکاران هست البته این عطر با رایحه ای متفاوت و رنگ شیشه سفید با نام Champion energyنیز موجود میباشد.
عطر Championاز داویدووف
رایحه ای ملایم و تلخ با قیمت حدود 160 هزار تومان
تعداد زیادی از عطرهای این برند با شمایل انسان عرضه شده اند که از معروفترین اونها میتونیم به همین عطر اشاره کنیم
عطر Le Male از برند زان پل گوتیر
عطری شیرین با جلوه خاص و قیمت حدود 200 هزار تومان
چوپارد سری عطرهای wishرا به شکل یک الماس ارائه کرده است که دراین بین wishآبی رنگ یکی از بهترین رایحه ها را داراست!
عطر Wish از برند چوپارد
عطری گرم و ماندگار با قیمت 125 هزار تومان
دوستان عطر مردونه واسه یه مرد 60 ساله چی پیشنهاد میدید؟ قیمتش مهم نیست
میخوام موندگاری پخش کنندگیش تاحدی خوب باشه
خودم بوهای کمی خنک رو ترجیح میدم
همچنین عطر زنونه تو همون حدود سنی و عطر دخترونه لطفا بهم معرفی کنید
واسه اینهاهم پخش و موندگاریش برام مهمه
ترجیحا یه جوری باشه که مناسب همه ی فصول باشه. ولی اگه نشد جدا جدا بگید
ممنون
-----
یه عطری هست که یکم بوی گل های بهاری میده فکرمیکنم. خیلی ملایم و ارامش بخشه و کاملا پخش کنندس. اینو چندبار بوشو شنیدم ولی متاسفانه هیچوقت پیداش نکردم! کسی میدونه عطری با این رایحه چیه؟
سلام دوست گرامینقل قول:
عطرها وقتی رایحه گرم و سنگین پیدا میکنن بحث سن مطرح میشه وگرنه عطرهای خنک فکر نمیکنم رده سنی خاصی داشته باشه
براین اساس اگر قیمت براتون مطرح نباشه عطر مردونه خنک و خوب:
آکوا فارنهایت از دیور
پلو بلو
عطر زنونه برای خانوم 60 ساله فکر کنم Chanel N°5 پیشنهاد عالی باشه بابت پخش و ماندگاری خیالتونتخت:n09:
دخترونه اگه ماندگاری و پخش خوب مدنظر باشه مثلا عطر Elle از برند ایو سن لورن
یا جان ریچموند گزینه خیلی خوبیه خودم دارم به شدت رد بو داره:n06:
================================
خب طیف وسیعی از عطرها میتونن با چیزی که گفتید همخونی داشته باشن ! چون خیلی کلی بیان کردید و کلیه عطرهایی که رایحه اصلیشون اصطلاحا گل بو باشه همین حالت رو دارن مثلا:
اتیمو (ورژن قدیمی منظورمه) از برند فرگامو بسیار گل بو با پخش و ماندگاری بالا (چون خودم دارم با اطمینان میگم کاملا بعد از گذشتن یک روز میشه حسش کرد)
و همچنین جیمی چو هم عطر گل بوی خوبی هست
در رده قیمتی پایین هم chifon از برند امپر با وجود قیمت پایینش رایحه گلی بسیار جالبی داره
دیروز از هر مغازه که میخواستم که این ادکلن رو بیاره تست کنم میگفتن باز نداریم!!!یکیشیون میگفتم بوش شبیه توتون دو سیب قلیون هست:n02:نقل قول:
یک مزیت فروشگاههای بزرگ اینه که اجازه تست از هرعطری که بخواید رو بهتون میدن ((البته جز عطرهایی مثل تام فورد)):n06:نقل قول:
مثالی که زدن رو متاسفانه تست نکردم:n26:
سلام
2 تا ادکلن خریدم . حضوری هم خریدم
ادکلن porsche برای مهمونی و بیرون رفتن با دوستان جوان
,
ادکلن memorise london از امپر برای مصارف عادی تر
دوستان یه نصیحت : خرید ادکلن اعتیاد آوره . مواظب جیبهایتان باشید
میشه یه فروشگاه بزرگ و خوب بگید که بتونم عطرهارو اونجا تست کنم؟
من هر عطری رو که تست میکنم و میخرم وقتی استفاده میکنم بوش با چیزی که توی تست شنیده بودم فرق داره!
از دوستان عزیز کسی 2 ادکلن زیر و تست کرده بدونه چجورن از لحاظ ماندگاری و پخش ؟
ادکلن JOOP JUMP و ادکلن ULTRAVIOLET از پاکو رابانا ؟
ممنون
سلام دوستان ....
ادکلن Dior Homme Intense اوریجنالش میخواستم بگیرم یکی از آشناها بود سفارش دادم بیاره و قیمت حدود 360 تومان رو گفت بهم اما یه مشکلی دارم که چه طوری اصل و تقلبیشو تشخیص بدم که کلاه سرم نره و مشکل دوم اینه که پخش کننده رسمی این برند تو ایران کیه؟ :n13:
دیروز رفته بودم مروی طرف یه عطر آورد POLO Club بوش خیلی عالی بود، پرفیوم هم بود میخواستم بگیرم ولی قیمتش یه خورده بالا بود. کسی از این عطر استفاده نکرده؟
دوتا عطر دیگه هم تست گرفتم ایفوریا اینتنس و شاک از سی کی، ایفوریارو فکر میکنم خانمها بیشتر دوست داشته باشن تا آقایون، به دلم ننشست، اما شاک رایحه ی بسیار هنرمندانه ای داره و بوی تنباکو نه شما و نه اطرافیان رو اذیت نمیکنه، پخش بوی معمولی و ماندگاری تقریبا بالایی داره، اگه برای دیگران عطر میزنید که هیچ ولی اگر دوست دارید هر چند دقیقه عطر دوست داشتنی ای بزنه توی صورتتون و لذت ببرید شاک عطر شماست... با توجه به قیمت مناسبش برای روزهای پیش رو توصیه میکنم... رفته بودم که دوباره یه میاکه بلو بگیرم ولی یه 200میل شاک رو گرفتم :دی
اگه تابلو کپی شده باشه که خب تابلوئه، ولی اگه حرفه ای باشه تنها راه شناختش استفاده کردنه و پخش و ماندگاری عطر که در این مورد باید بالا باشه...نقل قول:
سلام
وقتتون بخیر
نیاز به معرفی 2 تا ادکلن داشتم که بویی شبیه بولگاری aqua داشته باشه اما ماندگاری و پخش بوی بیشتری داشته باشه
یک ادکلن تا 100 تومن و یک ادکلن 60 تومنی
ببخشید میخواستم بدونم کیفیت ادکلنهای emper بهتر هست یا rodier یا romantique که ساخت امارات هستند
ممنون
ذیلاً می توانید ترجمه ی مقاله ی بسیار جالب مزبور را که گزارش مصاحبه با دو عطّار شاغل در خانه ی عطّاری درام است دانلود و مطالعه فرمایید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
کیفیت عطرهای 18 میل اسمارت چه طوره؟
دوستان برای خرید عطر راهنمایی کنید
یک عطر مردانه که بوی تندی نداشته باشه باکلاس باشه و گرم . حس اطمینان و ارامش داشته باشه . متاسفانه من وقتی میرم برای خرید 2-3 تا عطر بو میکنم دیگه نمیتونم بو هارو از هم درست تشخیص بدم گفتم اینجا بپرسم شاید شماها بهتر بدونید.
بعضی عطر ها تو مهمونی ها دیدید که دوست دارید همش بوش رو بکشید حس کنید یه عطر اینجوری میخوام ک دخترکش باشه .ممنون.چی پیشنهاد میکنید
ادکلن آواتارمنقل قول:
Lanuit by yves saint lauren
Sent from my HTC Rhyme S510b
من polo blue را از اسمارت داشتم زیاد جالب نیست از نظر مشابه بودن رایحه خوبه اما ماندگاری و پخش خیلی کمنقل قول:
از لحاظ بویایی در یکبار اقدام برای تست عطر بهتره نهایتا 3 عطر رو استشمام کنیدنقل قول:
رده قیمتی مدنظرتون چقدر هست؟
من تا ۵-۶ عطر اول رو تشخیص میدم ولی بعدش فقط بوی الکلشو میفهمم قهوه هم امتحان کردم فایده نداشت .گفتم دیگه اینجا بیام بپرسم که سری بعد اسم چندتارو بدم و همون اول بو کنم اگه خوب بود بخرم.نقل قول:
قیمت حدود 600 دارم ولی چه اون عطر 100 تومن باشه چه 600 فقط بوی اون عطر برام مهمه.یعنی واسه مارک یا کادو دادن نمیخوام بگیرم که مهم باشه .
بجز این مورد که گفتم اگه خودتون عطر خوب مردونه ای میشناسید که بوی خوبی داره و دخترها خیلی دوست دارن معرفی کنید .
نظر دخترای دیگه رو که چه عرض کنم ولی نظر خودم ((البته من یک مقدار خاص پسند هستم :دی))نقل قول:
پیور هاوانا از تری ماگلر :n10: ((گرم-شیرین-با ته مایه توتون و پیپ))
البته بعضی ها اعتقاد دارند که این عطر نمیتونه انتخاب مناسبی برای جوون ها باشه! ولی من به شخصه بهش خیلی میشه گفت اعتیاد دارم!
از لحاظ پخش و ماندگاری هم فوق العاده هستش:n06:
غیر از اون هم همونطور که دوستمون هم اشاره کردند لانویت از ایو سن لورن بی شک عطر بسیار خاص و عالی هست:n18:
گیج شدم اخر اسمش اواتارم شد یا لانویت ؟نقل قول:
بجز این که گفتید بوی تتون و پیپ میده چیزه دیگه ای وجود نداره چون من اهل دود نیستم طبیعتا از این بو هم خوشم نمیاد.یاد پدر پسر شجاع افتادم :n02:
نه عزیز اسمش لانوییت هست تولید شرکت ایو سن لوغاننقل قول:
نقل قول:
ادکلن یا عطر کاپیتان بلک.........
گرم>>>>>خوش بو<<<<<<جذاب(دختر کش)
نقل قول:سلام.نقل قول:
ادکلنی که Abbas.V معرفی کردند عالیه، بوی بسیار خاصی داره و با تقریب خوبی میشه گفت که هیچ کسی از بوی این ادکلن بدش نمیاد.
اگه میخواید تهیه کنید ادو پرفیوم رو به جای ادو تویلت تهیه کنید چون ماندگاری بالاتری داره. (دقیقا همینی که توی امضای Abbas.V هستش :دی)
:n16:
من امشب 3 تا ادکلن چند میل و یه 100 میل گرفتم . از 3 تاش راضی ام
ادکلن iris 100 میل . واقعن حتی 1 درصد هم بوش با تام فورد فرق نداره . از صبح که زدم تا حالا بوش هست . 40 تومن
بجای 400 آدم بده تام فورد اینو میگیره . به عینه هیچ فرقی نداره
اسانس polar blue از jacsaf به قیمت 8 تومن
اسانس آکوا دی جیو از smart . با 4 تومن
اون 2 تای بالایی نسبت به قیمت خوبه
یه ادکلن هم هست creation . اونم بود دیگه پول نداشتم بگیرم . 40 تومن صد میل . بوش و پخشش 1 درصد هم با لالیک مشکی فرق نداشت
بعضی از مدل های مشابه واقعن هیچ فرق آنچنان ندارند
Polar blue کار خیلی خوبی هستنقل قول:
شما از کجا گرفتید؟مشهد 12میفروشن هرجا رفتم .
دوستان نظرتون راجع به اسپایس بمب چیه؟
ممنون
خیلی ممنون از دوستان ولی کاش بجز لانوییت دو مورد دیگه هم معرفی میکردید .چون اگه اسم ندم خودش به پیشنهاد خودش میاره که نمیشه اعتماد کرد
لطفا یک عطر مردونه با رایحه سرد (خنک) و بدون بوی الکل هم معرفی کنید اینم بگیرم چون هوا داره گرم میشه میچسبه تو هوای گرم . قیمت مهم نیست. تشکر :n16:
ادیت : یک سوال تخصصی هم داشتم . ایا بوی عطر بعد چند سال تغییر میکنه ؟ من عطرهامو همیشه مقداریشو یادگاری نگه میدارم یکم ته شیشو میزارم باشه.امروز من عطر یوجینگ استینگ خیلی وقت پیشا گرفته بودم شاید 3 سال پیش. امروز به یاد قدیما زدمش ولی احساس کردم بوش مثل قبل نیست یکم تند شده . تو یک فیلم هم دیدم تگزاسی بود :دی طرف رفت تو یک کلبه خرابه عطره تبدیل شده بود سر کشید .:n27: کلا این سوال هایی هست که همیشه تو ذهنم بی جواب مونده .تشکر فراوان :n16:
آره . بوش باحالهنقل قول:
من شیراز هستم . فک کنم قیمت اینچیزا اینجا کمتره
این IRIS که دقیق بوی تام فورد میده بوش خیلی رو مخمه . عالیه . تام فورد یجوریه بوش که گرم هست ولی زیاد اذیت نمینه
پیشنهاد گرم پاشا کارتیر با قیمت حدود 170تومن .نقل قول:
سرد هم محدوده قیمت بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد
ممنون .بودجه رو قبلا گفتم 600 هست . اگه 200 بره واسه بالا ی 400 میمونهنقل قول:
پیشنهاهای من بلودچنل با قیمت حدود 400نقل قول:
پلو بلو با قیمت حدود 220
مون بلان لجند با قیمت 170
جان وارواتوس آرتیسان با قیمت حدود 160
این چند مورد از نظر من جز بهترین رایحه ها هستند در گروه عطرهای خنک و هیچکدومو برتر از بقیه نمیدونم.
دوتای آخرو دارم خودم ،آرتیسانو که اصلا دلم نمیاد استفاده کنم:-)
دوستان کسی تجربه encre noire sport رو داره ؟ موندگاریش در حد لالیک مشکی هست؟