دارم با فیورا بازی میکنم چقدر عالی شده تو این بازی:n04:
Printable View
دارم با فیورا بازی میکنم چقدر عالی شده تو این بازی:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در این ساعت آدم دیگه ای این دشواری رو داره ؟
nvm سرور دان ا
Hybird میتونم(!) چیه !نقل قول:
hybrid نمیتونی چیه؟! معنیشو تو دیکشنری چک کن.کی گفت nasus رو فقط باید تانک بست؟ تانک بستن nasus نظر شخصی شماست و این دلیل نمیشه که nasus فقط تانکی هست( نظر هر کسی واسه خودش محترمه ) تا حالا full ad nasus دیدی؟ باید بگم من دیدم و میدونم چه دیوی در میاد ازش هر چند خودم شدید مخالف full ad بودنش هستم، 100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟ والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم البته فکر کنم منظورت این بود که دمیج اضافه شده به Q رو تا دقیقه 10 بتونیم حداقل تا 100 تا ارتقا بدیم.
بحث سر اینکه آیا میشه یا نمیشه اینطوری برای یه هیرو ایتم بست نیست , بحث سر بهترین بیلد واسه اون Champ ـه ...
من میتونم برای مثل Talon Full AP ایتم ببندم , برای تونستن که میتونم اما به درد نمیخوره ...
Nasus هم همه جوره جواب میده ایتم بستن روش اما بهترینش همونه که من گفتم ...
×××
100 تا فارم توی 10 Min هم منظورم Q بود .
البته Mid باشم میتونم 100تا فارم هم توی 10Min کنم , کاره شاخی نیست ؛ اگه هنوزم پایه Rp دادنی تا بریم نشونت بدم :n09:
هیچ build ای بهترین نیست
هیچ کس نمی تونه ادعا کنه چه champ ای با چه build ای بهتره
هر شخصی بنا به سبک بازیش یک سری masteris/runes/items/lvl up برای خودش داره ، نمی تونی بگی کدوم champ با کدوم آیتم ها و در کدوم role بهتره
بی شک اگر روزی کسی میومد توی این فروم دم از supporter annie,jungler karma, jungler taric,jungler kathus,ad kennen و ... می زد خیلی ها مسخرش می کردن اما می بینید که jungler karma رو gambit معرفی کرد ، jungler karthus رو clg معرفی کرد و ....
هر کسی بگه build اه من بهترینه و سبک بازی من درسته بی شک از بی سوادیشه نه از داناییش :)
سلام , خوبی ؟ :35:نقل قول:
هیچ build ای بهترین نیست
هیچ کس نمی تونه ادعا کنه چه champ ای با چه build ای بهتره
هر شخصی بنا به سبک بازیش یک سری masteris/runes/items/lvl up برای خودش داره ، نمی تونی بگی کدوم champ با کدوم آیتم ها و در کدوم role بهتره
بی شک اگر روزی کسی میومد توی این فروم دم از supporter annie,jungler karma, jungler taric,jungler kathus,ad kennen و ... می زد خیلی ها مسخرش می کردن اما می بینید که jungler karma رو gambit معرفی کرد ، jungler karthus رو clg معرفی کرد و ....
هر کسی بگه build اه من بهترینه و سبک بازی من درسته بی شک از بی سوادیشه نه از داناییش :)
توی همین پنجره که نوشته unavailable تایپ کننقل قول:
الان در این ساعت آدم دیگه ای این دشواری رو داره ؟
nvm سرور دان ا
thereisnourflevel
ما توی تورنمنت جانگل کارتوث رفتیم هه ههنقل قول:
مسخرش می کردن اما می بینید که jungler karma رو gambit معرفی کرد ، jungler karthus رو clg معرفی کرد و ....
y hes goodنقل قول:
سلام , خوبی ؟ :35:
دوستانی که تصور میکنند توی 10 دقیقه نمیشه 100 تا CS داشت، بهتره تجدید نظر بکنند و یک نگاهی به یوتیوب. توی 20 دقیقه 300 تا CS هم داریم.
ایول داش من چند روزه که این مشکل را داشتم و همش سرور آنویلبل میداد اینی که شما گفتی را نوشتم یه دفعه اویلبل شد دمت گرم:n16:نقل قول:
توی همین پنجره که نوشته unavailable تایپ کن
thereisnourflevel
خواهند فرق کردنقل قول:
دوستانی که تصور میکنند توی 10 دقیقه نمیشه 100 تا CS داشت، بهتره تجدید نظر بکنند و یک نگاهی به یوتیوب. توی 20 دقیقه 300 تا CS هم داریم.
آقا چند تا بازی انجام دادیم خیلی کم دی سی می شدم الان حدود یکساعته هر از 30 ثانیه تو بازی دیسکانکت می شم مشکل از نت من هست یا سرورها مشکل داره کسی همچین مشکلی نداره؟
منم پینگم 180 هست ولی لگ فراوان دارم و دی سی هم میشم :n02:
وااااااااااااااااای یه مشکل بزرگ لول 24 mg آپدیت دادههههههههههه:n04:
واییی خـــــــــــــــــــــــد ا حالا چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممم
حالا مــــــــــن چیکارررررر کنممممممم بدبخت شدم:n28:
نقل قول:
24 مگ؟؟؟؟ :n13: همچین گفتی چیکار کنم انگار 240g اپدیت داده
وسط آپدیت اینترنتم برا 10 ثانیه شد و با این سرویس مزخرف ریوت الان باید 60 مگ دانلود کنم
می ترسم این بار بشه 300 :n04:
من سر قولم هستم و با اون عکسی که دوستان از RP من دیدن فکر نمیکنم جای شکی باشه که من RP ندم،پس تا 10 دقیقه اول بازی شما میتونی 100 تا فارم کنی؟! هر lane ی خواستی بورو با هر چمپی که دوست داشتی فقط رو به روت حداقل باید 1 چمپ دشمن باشه،اگه تونستی درجا 3000 تا RP میدم بهت! اما اگه نتونستی چی؟ اگه نتونستی میای اینجا پست میدی اعتراف میکنی که ادعا کرده بودی و فقط خواستی قومپوز در کنی :n02: اگه احلشی بسم ... من همیشه آماده هستم فقط کافیه خبرم کنینقل قول:
100 تا cs توی 10 مین که چیزی نیست من معمولا" توی اکثر بازیام مین 10 ، 100-110 میزنم :n10:نقل قول:
پس نشونم بده،اما اگه نتونستی چی؟ :n10:نقل قول:
-------------
این آپدیت 24mg واسه چی بود؟ :n13:
نقل قول:Id EuW = TR4NC3zنقل قول:
میریم با Bot بازی میکنیم خودتم بیا تو گیم نگاه کن ؛
خواستی خودت بیا جلوم ولی اگه خودت اومدی :
No Harass یا اینکه اگه Harass کردی و نذاشتی فارم کنم باید حداقل خودت هم 80 تای فارم کرده باشی Min10 و کیل ندی اگه نه شرط رو باختی , قبول ؟
چون تو میدونی قصد من فقط فارم کردنه و کاری به تو ندارم و فقط میشینی Focus ـه من کردن و این عادلانه نیست ...
جلو bot می خواستی 100 تا فارم تو 10 مین بگیری؟؟نقل قول:
این همه شاخ و شونه واسه bot بود؟؟؟
جمیعـــــــــــــــــــــ ـــا خسته نباشید:n08:
no harass? really خوب اگه کرم ریختن نباشه که از bot هم آسون تر میشه
حالا مثلا اگه نمی دونست قصدت چیه میومد اونجا کمکت میکرد راحتر فارم کنی؟؟؟نقل قول:
چون تو میدونی قصد من فقط فارم کردنه و کاری به تو ندارم و فقط میشینی Focus ـه من کردن و این عادلانه نیست ...
کلا شما میری mid تا مین ده قصد فارم داری یا قصد ازدواج؟:n02:
دوستان یه بیلد خوب برا zed پیشنهاد بدین! هم آفنسیو هم دفنسیو! بخصوص جلو ap ها مید
من آیدیم تو ایسته دوست داشتی بیا ایستنقل قول:
با bot ؟؟؟؟؟:n02: سخت نباشه برات :n02: این همه ادعا واسه bot؟! :n02:
چی کار به فارم من داری؟ :n13: کیل بدم بهت که کارت راحت تر میشه :n08:اوووووو شما رو کار نداشته باشم تا فارم کنی؟:n02: تو کدوم مچ طرف وایمیسته بهت میگه آقا تورو خدا بیا فارم کن من بهت کاری ندارم !!:n08:
گفتم Bot یا خودت با اون شرایط که گفتم !نقل قول:
من آیدیم تو ایسته دوست داشتی بیا ایست
با bot ؟؟؟؟؟:n02: سخت نباشه برات :n02: این همه ادعا واسه bot؟! :n02:
چی کار به فارم من داری؟ :n13: کیل بدم بهت که کارت راحت تر میشه :n08:اوووووو شما رو کار نداشته باشم تا فارم کنی؟:n02: تو کدوم مچ طرف وایمیسته بهت میگه آقا تورو خدا بیا فارم کن من بهت کاری ندارم !!:n08:
تو بیا جلو من هرکاری دوست داشتی انجام بده فقط خودت هم اون اندازه گفتم باید فارم کنی و کیل ندی ؛ دلیل این دوتا رو هم گفتم ...
تو کدوم مچ طرف خودش فارم نمیکنه و Full Focus ـه طرف میکنه و فقط نمیخواد اون فارم کنه ؟
تو بیا برو فارم کن من جلوت , اگه 50 تا فارم کردی تا Min 10 بردی ؛ قبول ؟
حالا چرا دست و پاتو گم کردی ؟ Rp رو نمیخوام نترس :n09:
این طفلکی که ادعایی نکرده که بهش میگی باید انقدر فارم کنهنقل قول:
تو بیا جلو من هرکاری دوست داشتی انجام بده فقط خودت هم اون اندازه گفتم باید فارم کنی و کیل ندی ؛ دلیل این دوتا رو هم گفتم
شاید last hit ش بد باشه
چی کار به فارم من داری ؟؟؟:n13: من بازی معمولی خودمو میکنم ،شما میترسی من فقط رو این تمرکز کنم که نذارم شما فارم کنی! نه آقا من بازی معمولیمو میکنم ترس ورت نداره،در ضمن به قوله دوستمون من که ادعا نکردم میگی باید 50 تا فارم کنی بعد بردی:n13:نقل قول:
1 کلام قبول کن 1 ادعایی کردی تموم شد رفت،این همه شرط میزاری میگی این جوری کن اون جوری کن اگه این کارو کردی اگه اون کارو کردی بعد میگی قبول!!!! قبول کن که نمیتونی
در ضمن من 3000 تا RP آماده دارم :n15: شما هی داری کشش میدی ، 1 ادعایی کردی خوب بیا ثابت کن دیگه
والا اگه اون مسابقه واقا مسابقه باشه چنین کاری نشدنیه ،من بهترین فارمی که دیدم 100 تا فارم تو 13 min بود اونم با oriana ، در ضمن فراموش نکن minion ها از دقیقه 1:30 respawn میشن و تا دقیقه 10 هر 30 ثانیه تقریبا هر بار 6 تا minion از 1 lane میاد یعنی هر lane حدود 100 تا minion و این یعنی شما باید همه اونارو بکشی که این یکم عجیب،در ضمن دقیقه 20 بازی با دقیقه 10 بازی زمین تا آسمون فرق دارهنقل قول:
Exactlyنقل قول:
والا اگه اون مسابقه واقا مسابقه باشه چنین کاری نشدنیه ،من بهترین فارمی که دیدم 100 تا فارم تو 13 min بود اونم با oriana ، در ضمن فراموش نکن minion ها از دقیقه 1:30 respawn میشن و تا دقیقه 10 هر 30 ثانیه تقریبا هر بار 6 تا minion از 1 lane میاد یعنی هر lane حدود 100 تا minion و این یعنی شما باید همه اونارو بکشی که این یکم عجیب،در ضمن دقیقه 20 بازی با دقیقه 10 بازی زمین تا آسمون فرق داره
البته منم خودم به فارسی یه باز جواب داده بودم:n02:
منم گفتم آیدی وست ندارم میخوای ادعاتو ثابت کنی 1 آیدی بساز بیا ایست،در ضمن شما میخوای از خودت دفاع کنی پس این تو هستی که باید آیدی منو add کنی
از خودم دفاع کنم ؟ مقابله ؟
من تمامه حرفم اینه میشه 100 تا فارم کرد توی 10 Min ... شما میگی نمیشه ثابت کن حرفت رو , منم میگم اد کن تا نشونت بدم چطور میشه ...
حالا فکر میکنی منو مثلا محکوم کردی ؟ :n09:
بحث کردن تو این تاپیک اصلا فایده نداره ؛ بازم میگم Id دادم , هستم خدمتت Add کن ، RP هم نمیخوام نترس :n09:
آخییییییییی نازی تکی رفتی تو مپ همرو last hit کردی نه! سخت نبود که :n08:شما ادعا کردی منم گفتم ثابت کن پس این تو هستی که باید از ادعات دفاع کنی،اگه احساس pro بودن داری بیا بهم ثابت کن،آره بحث با آدمایی که ادعا دارن به جایی نمیرسه
یه مدته دارم هی نگاه می کنم که شاید از تنش بحثتون کم بشه . بحث به جاهای باریک نکشه .
پ.ن : من چون لول باز به اون شکل نیستم هیچ نظری درباره این صحبتتون ندارم فقط بگم که معمولا کسی که ادعایی می کنه اونه که باید ثابت کنه نه این که به بقیه بگه شما بیاید نقضش کنید .(بازم میگم نظر خاصی ندارم و طرف شخص خاصی نیستم و اینی که گفتم اصول بحث کردنه)
نقل قول:
آخییییییییی نازی تکی رفتی تو مپ همرو last hit کردی نه! سخت نبود که :n08:شما ادعا کردی منم گفتم ثابت کن پس این تو هستی که باید از ادعات دفاع کنی،اگه احساس pro بودن داری بیا بهم ثابت کن،آره بحث با آدمایی که ادعا دارن به جایی نمیرسه
تکی ؟ اون عمه Zedـه دارم باهاش چت میکنم ؟
من میگم میشه 100 تا فارم کرد تو 10 Min , ثابت هم کردم ... حالا من نمیدونم حرف حسابت چیه الان :n09:
من کارم نیست Bot جلوته یا خدایه LOL ... حرفم اینه میشه 100 تا فرم کرد توی 10 Min !
من از این حرف از اول نتیجه گرفتم شما مشکلت با فارمه تو این زمان ؛ یعنی غیرممکن میدونیش , ولی من میگم طرف رو کانتر کرده باشی یا یه هیرو Passive مثل Nasus یا Poppy و غیره جلوت باشه راحت میشه انجامش داد توی بازی 5vs5 هم ...نقل قول:
100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟:n04::n04::n04:والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم:n29:
چلنجرش نمیتونه اینقدر فارم کنه به خاطر اینه که طرف مقابلش هم چنلنجره ...
خوب اتظار داری چلنجر بیاد جولو bronze 5 این مقدار فارم کنه بگه من اینم من اونم :n13: چلنجر باید طرفش چلنجر باشهنقل قول:
چرا چتتونو نا مشخص کردی؟ لابد با طرف دست به یکی کردین بهش گفتی فقط بیا تو مچ باش اما کاری نکن تا من 100 تا فارمم رو برم:n09: از آیتم بستنتم که مشخصه از اول فقط خواستی 100 تا فارمتو بری :n02:
ببین داداشه من اگه حرفی میزنم ناراحت نشو 100 تا فارم تو 10 دقیقه اول 1 مسابقه واقعی غیر ممکنه،اینو خودتم میدونی اما نمیدونم چرا هی اصرار داری که نه اینطور نیست،مگر در شرایط خاص که طرف مقابل dc بشه یا باهات راه بیادو ... یا هر دلیله دیگه،واسه همین گفتم مسابقه واقعی،خوب قبول کن که نمیشه دیگه ،نه از لول چیزی کم میشه نه از شما نه از من نه از هیچ کس دیگه،من هنوز در عجبم :n02:
مسابقه واقعی(!) :نقل قول:
خوب اتظار داری چلنجر بیاد جولو bronze 5 این مقدار فارم کنه بگه من اینم من اونم :n13: چلنجر باید طرفش چلنجر باشه
چرا چتتونو نا مشخص کردی؟ لابد با طرف دست به یکی کردین بهش گفتی فقط بیا تو مچ باش اما کاری نکن تا من 100 تا فارمم رو برم:n09: از آیتم بستنتم که مشخصه از اول فقط خواستی 100 تا فارمتو بری :n02:
ببین داداشه من اگه حرفی میزنم ناراحت نشو 100 تا فارم تو 10 دقیقه اول 1 مسابقه واقعی غیر ممکنه،اینو خودتم میدونی اما نمیدونم چرا هی اصرار داری که نه اینطور نیست،مگر در شرایط خاص که طرف مقابل dc بشه یا باهات راه بیادو ... یا هر دلیله دیگه،واسه همین گفتم مسابقه واقعی،خوب قبول کن که نمیشه دیگه ،نه از لول چیزی کم میشه نه از شما نه از من نه از هیچ کس دیگه،من هنوز در عجبم :n02:
Ziggs جلوم بود ( فکر نکنم از Ziggs رو اعصاب تر Champـی نباشه ) ؛ سیلور3 ( از تو هم بالاتر باید باشه Eloـش ) , جانگلرشون هم کمپیده بود مید :n09:
زود عکس انداختم ;/ البته 3تا فارم توی 30 ثانیه هیچه ... :n09:
میتونی Match History رو چک کنی و ببینی من اصلا تیم اونارو میشناختم و یا به Ziggs بگی دست به یکی کردیم یه نه ...
این از مدرک و دلیل واسه حرفم ...
میشه ... چطوره که تو قبول کنی همه مثل تو نیستن و میتونن 100 تا فارم رو کنن ؟نقل قول:
خوب قبول کن که نمیشه دیگه ،نه از لول چیزی کم میشه نه از شما نه از من نه از هیچ کس دیگه،من هنوز در عجبم :n02:
ممنون داش امید که با مدرک اومدی جلو ...نقل قول:
من همونیم که تو عکس بهش PM دادم هر دو نفریمون با یه اکانت میایم اینجا...
الآن میگن فتوشاپه:n10:
اینم ماله من بابا بخدا کاره شاخی نیست
Euw : B3nYaMiN
خوب شما هدفت فقط فارم بوده،اگه طبق رونده عادی بازی عمل کنی نمیشه،از score معلومه دیگه،0/0/0 یعنی فقط داشتی فارم میکردی،اگه مدرک معتبر بیاری خوش حال میشم از این که نشون بدی اشتباه میکنم چون من ادم انتقاد پذیری هستم,پس رونده عادی رو دنبال کن و عکس یا فیلم معتبر بذار
gj اینو میگن پسر خوب :n02: آفرین آفرین،نظرم برگشت,100 تا فارم تا 10 دقیقه اول بازی شدنیه :n05: البته 1 چند ثانیه عقب اوفتادی :n02:نقل قول:
این mystery اسکین قضیه اش چیه؟ :n02: خودت به خودت gift میدی ؟ :n13:
نقل قول:
خوب شما هدفت فقط فارم بوده،اگه طبق رونده عادی بازی عمل کنی نمیشه،از score معلومه دیگه،0/0/0 یعنی فقط داشتی فارم میکردی،اگه مدرک معتبر بیاری خوش حال میشم از این که نشون بدی اشتباه میکنم چون من ادم انتقاد پذیری هستم,پس رونده عادی رو دنبال کن و عکس یا فیلم معتبر بذار
هدفم چی باشه پس ؟ طبق روند عادی بازی عمل کردم و شد .
خیلی حرفات خنده داره , خودتم میدونی حق با منه ...=(نقل قول:
یعنی فقط داشتی فارم میکردی
میگه اگه میتونی 100 تا فارم توی 10 Min توی یه بازی عادی انجام بده ؛ حالا میگه تو فقط داشتی فارم میکردی قبول نیست :n09:
مدرک معتبر اینبار میرم یه کاراگاه استخدام میکنم واست گیر بیاره :n09:
آقایه مدیر میای جمع بندی کنی این بحث رو ؟ چون این آقا من نمیدونم دیگه با چه زبونی و چطوری بحرفم باهاش راضی بشه ...
Id : B3nyamin برای Gift کردن RPنقل قول:
پیشاپیش بابت 3000 RP ممنونم :n16:
شما اول ادبو رعایت کن اینجا فرومه جنبه فروم نداری نیا اینجا،بعدشم من قبول کردم که این کار شدنیه اما نه توسط شما چون تو هنوز این کارو نتونستی انجام بدی،اگه بری تو بازی فقط بخوای فارم کنی بدون پلیر نیستی،خوبه چند بار از اصطلاح مسابقه واقعی استفاده کردم :n13: حال بحث با تورو هم ندارم همین جا تمومش کننقل قول:
من با شما قرار مرار نذاشتم بلکه با اون آقا قرار گذاشتم :n13: :n02:نقل قول: