همون كه بالا گفتم :46:نقل قول:
Printable View
همون كه بالا گفتم :46:نقل قول:
حاجی مرغ یه پا داره؟نقل قول:
somaye1386 عزيز سلام
سلام
مي خواستم بدونم شما در روز چند ساعت پاي كامپيوتر؟
شايد بين 10 تا 12 ساعت :18:
و چند ساعت تو اينترنت؟
وچند ساعت تو اين سايت هستيد؟
و فعال بودن تو اين سايت چه فايده اي داره؟
شايد بين 10 تا 12 ساعت :18: ها نه ببخشيد اين اشتباه شد :27:
نميدونم فكر نميكنم فايده اي داشته باشه . اگر دنبال مطالب باشي و هدفت كسب علم باشه خوبه من اولها هدفم همين بود اما به مرور انجمن هاي مفيد رو بيخيال شدم و اومدم توي متفرقه ..... ورفيق وناباب و ..........
خلاصه كه فعال بودن يا نه مهم نيست استفاده اي كه بهت ميرسه و ميرسوني مهمه .
با تشكر از شما:11:
سلام به همه
آقا مهدی خرتون چند ؟
ببخشید اشتباهی فکر نکنید بازار بورس خر ها ...؟ آخه آقا مهدی می گه یه خر دارم و بهم گفت که بیام اینجا ازش قیمت بگیرم .... بنده خدا دلش گرفته نمی دونم چرا "می گه هیچکی ازم نمی پرسه خرت به چند؟"
NOOSHIN_29 عزيز سلام
حاجی مرغ یه پا داره؟
اگه روش كليد كنيد يكپاشو ميبره توشكمش ميشه يكپا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون :11:
mostafa_amol عزيز سلام
سلام به همه
آقا مهدی خرتون چند ؟
فروشي نيست اون دكوريه ميذارم تو ويترين همه بگن خرت به چند منم بگم فروشي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط با فرغون bb طاق ميزنم :27:
ببخشید اشتباهی فکر نکنید بازار بورس خر ها ...؟ آخه آقا مهدی می گه یه خر دارم و بهم گفت که بیام اینجا ازش قیمت بگیرم .... بنده خدا دلش گرفته نمی دونم چرا "می گه هیچکی ازم نمی پرسه خرت به چند؟
ها منتظر اين سوالت بودم خيلي وقت بود كسي ازم نپرسيده بود جوابم كه دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفي جان ممنون از سوالت:11:
اونوقت home page شما چیه؟(دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین home page و سن رو پیدا کنند)نقل قول:
سلام.
1- جای خالی رو پر کن:
اینجانب حاج مهدی 2 سال پیش ..... سال سن داشتم.(نکته:در جای خالی حتما باید عدد قرار بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینجانب حاج مهدی ..... سال از شیر دل (امیر) بزرگترم.(نکته:در جای خالی حتما باید عدد قرار بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- قدت چقدره؟وزنت چقدره؟رنگ چشم؟
3- چند وقت یکبار ناخن هاتو میگیری؟
4- میتونی بگی خونتون حدودا کجای مشهده؟
5- نظرت راجع به:
bahdar(من) :
بهروز:
ووکمن:
بابک:
امین:
شیر دل:
خودت:
6- نظرت راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
7- چه روزی و چه فصلی و چه ماهی را دوست داری؟
NOOSHIN_29 عزيز و كليد سلام :31: ( من از آدمهاي كليد خوشم مياد ولي من از همشون كليدترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اونوقت home page شما چیه؟(دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین home page و سن رو پیدا کنند)
الان من سنمو بگم بي خيال ميشين ؟
.
.
.
بگم ؟
.
.
.
نميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوم پيج چي هست ؟ ولي واقعا فكر كنم قلبم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بازم :11:
اگه سنتم بگی در هر صورت من نمی فهمم home pageات چیه(اخه دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین سن وhome page رو پیدا کنند)نقل قول:
بذار بیشتر برات توضیح بدم:
خوب ببین اگه این کره ی زمین باشه........
تو کامپیوترت رو روشن می کنی بعد قصد می کنی که برای رضای خدا وارد نت بشی(دقت کنید که قصد و نیت خیلی مهمه) سپس internet explorer را می فشاری یه صفحه باز می شه که از قضا اسمش home page است
خوب حالا با توجه به صورت مسئله اگر home page حسن یاهو باشه
home page شما چیه؟:31:
حاجی سلام
خسته نباشی
گفتم یه اسپم بزنم حال کنیم
میگم این توت فرنگی چرا بهت بند کرده ؟
بگذارمش تو لیستت ؟
bahdar عزيز و همشهري سلام
سلام.
1- جای خالی رو پر کن:
اینجانب حاج مهدی 2 سال پیش ..... سال سن داشتم.(نکته:در جای خالی حتما باید عدد قرار بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
X ....................ايكس يك عدد مجهول است معادلش هم توي كتاب رياضي 2 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجانب حاج مهدی ..... سال از شیر دل (امیر) بزرگترم.(نکته:در جای خالی حتما باید عدد قرار بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اول بگين امير چند سالشه تا بگم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- قدت چقدره؟وزنت چقدره؟رنگ چشم؟
قد : 184
وزن :76 ( از وقتي اومدم صندلي داغ به بعد 1 كيلو چاق شدم :27: )
رنگ چشم : مشكي خرخاكي
3- چند وقت یکبار ناخن هاتو میگیری؟
هفته اي يكبار :21:
4- میتونی بگی خونتون حدودا کجای مشهده؟
حدودا مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صياد شيرازري مي زيم
5- نظرت راجع به:
bahdar(من) :
اسپمر صندلي داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز:
عاشق دل سوخته .جان فداي تاپيك صندلي داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووکمن:
افتخار آشنايي با بنده رو نداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک:
دلمون براش تنگ شده
امین:
كدوم يكي ؟ كلا بچه ي خوبيه :18:
شیر دل:
پايه خنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت:
مفيدترين كاربر پي سي ورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- نظرت راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- چه روزی و چه فصلی و چه ماهی را دوست داری؟
من سال كبيسه _ماه اسفند _ماه اسفند_روز سي ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بهدار جان :11:
NOOSHIN_29 عزيزم سلام
اگه سنتم بگی در هر صورت من نمی فهمم home pageات چیه(اخه دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین سن وhome page رو پیدا کنند)
بذار بیشتر برات توضیح بدم:
خوب ببین اگه این کره ی زمین باشه........
تو کامپیوترت رو روشن می کنی بعد قصد می کنی که برای رضای خدا وارد نت بشی(دقت کنید که قصد و نیت خیلی مهمه) سپس internet explorer را می فشاری یه صفحه باز می شه که از قضا اسمش home page است
خوب حالا با توجه به صورت مسئله اگر home page حسن یاهو باشه
home page شما چیه؟:31:
خوب من كه گفتم دلم هست شما بايد ميپرسيدي دل = ؟ تا من ميگفتم گوگل :40: است
ممنون دوست من :11:
bb عزيز سلام
حاجی سلام
خسته نباشی
گفتم یه اسپم بزنم حال کنیم
میگم این توت فرنگی چرا بهت بند کرده ؟
بندشو واكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگذارمش تو لیستت ؟
نه در همين جا اعلام ميكنم حاج مهدي ديگر هيچ ليستي تهيه نميكند وبنا به قولي كه به **** داده از نوشتن اسم مونث ها در ليست واقعا معذوريم حتي شما دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاجي قول داده ليست قبلي را آتش زده و بيخيال شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بي بي جان :11:
سلام حاج مهدی ...
چه خبرا ؟
بازم فقط این اسمایله لود میشه :21:
و اما سوال :
1- همزنت چطوره ؟ هنوز سالمه ؟
2 - اون بنده خدایی که شبه هیچکس بود چطوره ؟؟؟ :21:
3- از وقتی نشستی رو صندلیه داغ چقدر چاغتر شدی ؟؟؟ :21:
4 - به نظرت سرعت نت تو جهنم چقدره ؟؟؟
5 - تاریخ آخرین پست من تو این تاپیک کی بوده و زمان کی بوده ؟؟؟
لینک صفحه یی که توش جواب میدی رو لطفا برام پ - خ کن ببینم .
بای .
c0rd3rعزيز بهنام جان سلام بابا
سلام حاج مهدی ...
چه خبرا ؟
سلامتي :46:
بازم فقط این اسمایله لود میشه :21:
و اما سوال :
1- همزنت چطوره ؟ هنوز سالمه ؟
بد نيست ولي مث روز اول بدرم نميخوره همش دست اين و اونه :27:
2 - اون بنده خدایی که شبه هیچکس بود چطوره ؟؟؟ :21:
كدوم ؟:18:
3- از وقتی نشستی رو صندلیه داغ چقدر چاغتر شدی ؟؟؟ :21:
فكر كنم يك كيلو . ما حاج مهدي ها هر 150 سال يك كيلو چاق ميشويم و هر 2 سال 4 كيلو لاغر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - به نظرت سرعت نت تو جهنم چقدره ؟؟؟
فكر كنم 2مگ باشه ...هرچي هست از اون جهنم دره اي كه تو هستي بهتره :27:
5 - تاریخ آخرین پست من تو این تاپیک کی بوده و زمان کی بوده ؟؟؟
هيچ وقت :21:
لینک صفحه یی که توش جواب میدی رو لطفا برام پ - خ کن ببینم .
اين الان يعني چي ؟ كدوم صفحه :18::18:
بای
ممنون بهنام جان :11:
اشتباه شد.....
ولي حيفه بذار يك سوال هم بكنم:
سالته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظرت در مورد اين جمله ؛
چقدر احتمال ميدي صندلي نشين بعدي خرس قطبي باشه (با توجه به مسئله پشت پا و دل ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا از لحاظ سوالي جبران ميشه :دی
نامرد چرا سريع نقل قول كردي؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين مال يك جا ديگه بود داشتم اينجا تست مي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Braveheart عزيز سلام بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد اين جمله ؛
چقدر احتمال ميدي صندلي نشين بعدي خرس قطبي باشه (با توجه به مسئله پشت پا و دل ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ اگه بياد من پاتوقم ميشه صندلي داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا از لحاظ سوالي جبران ميشه :دی
منتظريم خواهشا يك كم سخت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:نوشته شده توسط R10MessiEtoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليست فيلمهايي كه قرار است تا سال 2011 اكران شود:
کد:
هر كار كردم نتوستم بيارمش تو اديتور فوروم. تنظيماتش هم مي خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://art7-2.persianblog.ir/
به اين ميگن صندلي نشين خوفناك همراه با شكار لحظه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سريع بگو ببينم اومانيسم يعني چي؟
مائو كمونيست بود سوسياليسم؟
فيلمهاي جان تراولتا رو نام ببر.
چند سالته؟
تاريخ تولد رونالدينو رو بگو؟
تمام نتايج بارسلونا در فصل 2005-2006 در ليگ قهرمانان رو بنويس.
اينگمار برگمن كي فوت كرد؟
بيوگرافي كامل رضا نعلچگر رو بنويس.
دستگاه كپي رنگي مارك آفيشيو چنده؟
10 تا مارك خودكار نام ببر.
لينك دانلود نسخه 1 فوتوشاپ رو سريع بگذار.
واتس يور ايج؟
فرشيد منافي امروز تو راديو چي گفت؟
سازنده اين اسمايلي كيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول صندلي نشينيت تا حالا چند تا حرف تايپ كردي؟
دبيت كارت چنده؟
ماه تولد شكسپير چيه؟
تاريخ امروز به سال آريايي رو بگو.
تيتراژ گل بارون زده رو كي خونده؟
ساختار تفنگ برنو رو توضيح بده.
تبليغات تو تلويزيون قبل از بازي استقلال پرسپوليس ثانيه اي چنده؟
نيكبخت چند تا دوست ... داره؟
مقارنه ماه و خورشيد چه ساعتي هست؟
اولين بار چه كسي از واژه غضنفر سياسي استفاده كرد؟
سانتي مانتاليسم به چه چيزي گفته ميشه؟
بورژوا يعني چي؟
انتگرال سه گانه 5x+44y رو حساب كن...
حاجی شنیدی یارو تو میدون امام حسین می خوره زمین تا تجریش سینه خیز میره؟:27:
توجه:این داستان هیچ ربطی به home page شما نداشت:31:
راستی دانشمندا همین الان اعلام کردند که رابطه ی بین سن و home page رو پیدا کردن
فرض مسئله: اگه home page گوگل رو بگیریم x وکلید رو بگیریم y و در این بین ادمی که مرغش یه پا داره رو بگیریمz
حکم:x+y.z=27
راستی یه سوال:تا حالا کلیدتر از خودت دیده بودی؟(انجمن پیاده روی روی اعصاب ملت):21:
یعنی تو با این سن و سال نداشتی؟
چرا نداشتی؟
نداشتی چیکار میکنی؟
سر چی دعوا کردی توی مغازه؟
ریش و سبیل؟
وزنت چند برابر سنته؟
فعلا بدون اجازه:21:
دوباره سلام.
من و شما کلا یک بار با هم برخورد داشتیم(البته به جز پست قبلیم توی این تاپیک)
میتونید بگید اون یه بار توی چه تاپیکی بود؟
به نظرتون احتمال این که من سن واقعی شما رو بدونم چند درصده؟!
موفق و موید باشید.
سلام
1-مي دوني من از تو خوش تيپ ترم؟
2- اون مهدي اكبري كه داخل سري اول گفتم يادت هست؟
تا جاييكه يادمه داخل كوچتون يه مهدي اكبري ديگه بود چندسالش هست؟
3- امضاي كدوم يكي از بچه هاي متفرقه رو ميپسندي؟
4- آواتار كدوم رو مي پسندي؟
5- چرا bb اواتارش رو عوض نميكنه؟
6- تا جاييكه با اين تاپيك آشنايي دارم هر صندلي نشين يك هديه ميده
حالا شما حتما بايد كي از اين هديه ها رو بديد. ( انتخاب با خودت)
5 سي دي بازي به 5 نفر
10 كارت اينترنت به 10 نفر
300 سكه بهار آزادي به 30 نفر ( هرچي اضافه اومدم بده به خودم!)
تعويض آواتار و دست بر داشتن از سر كچل اين اواتار فعلي
مجبوركردن bb به تعويض پلاك( اواتار)
7- اگر منو ببيني ميشناسي؟
8- مي دوني من چه تيپي هستم؟
9- چرا همش ميگي نه؟
به جاي سوال آخر بگو اين متن از كي هست؟ ( ميشناسيش)
... هر موقع دلت گرفت برو و به يك منظره نگاه كن و قدرت خالق خودت رو در اون ببين
اون وقت هست كه مطمئن ميشي يكي هست كه هميشه مراقبته
اون موقع برو و وضوي عشق بساز و به سوي معبود عشاق روي گردان و سجدهي شكر به جاي بيار
( اين سوالات هركدوم 1 نمره دارند متن هم 11 نمره داره!)
سلام :6:
1- تضاد طبقاتي توجامعه به خاطر چيه ؟:3::42:
2- اهل مطالعه روزنامه هستي ؟ (فكرنميكنم ) اگه هستي چه روزنامه اي ؟:24:
3- اگه داري واليبال بازي ميكني يهو يه ضربه بزني تق بخوره توسره يه پيرزنه ، خندت بگيره واميستي معذرت خواهي ياروتو ميكني اونور به روت نمياري ؟:15::14:
4- رنگ عشق چه رنگيه ؟:8:
5- ترجيح ميدي تويه خونه مستقل زندگي كني يا آپارتمان ؟:21:
6- فكركن يه جاي مهم وباكلاس واستادي حالا يه فقير هي گيربده ويه هزاري بخواد ، بهت يه پولي بهش ميدي دكش ميكني يانه به زور ميخواي بفرستي بره ؟:47::38:
7- چرامشكل بيكاري در wto حل نميشه ؟:17:
8- اگه بخواي بري يه جاي مهم لباس پلوخوريتا پوشيده باشي جلوي درخونه طرف يه ماشين باسرعت بره اب خيابون بپاشه رولباسات كثيف بشه چي كارميكني ميري يا برميگردي ؟:16::22:
مرسي :11::46:
چون شبی بی بی پیاله بدست بر توبه نشست و زاری و افغان بنمود ندا بیمامد که یا شیخ حال پریشان و پر تشویش مدار که علما بگفتند :
هر گه که یکی از بندگان گنه کار پریشان روزگار دست انابت به امید اجابت به درگاه حق جل و علا بردارد ایزد تعالی در وی نظر نکند
بازش بخواند باز اعراض کند بازش به تضرع و زاری بخواند حق سبحانه و تعالی گوید
یا ملائکتی قد استحییت من عبدی و لیس له غیری فقد غفرت له
1- چون است که خداوند تبارک و تعالی ز مخلوقات خویش آدمی را توان نوشتن و خواندن بداد ؟ و بر دگر مخلوقات نداد ؟
2- دخانیات را فواید چه باشد که جستیم
گفتند جز زیان چیزی بیش نیست ؟
3- طلب را عرفا به چه گویند و حیرت را به چه ؟
4- روح را گویند که لطیف است و خدا لطیف است و لطیف را چه معنی است ؟
5- متکلمین چه کسانی باشند و ایشان را چه عقایدی است ؟
6- عاشق چه مسلمان و چه کافر برتر بدیدی یا زاهد مسلمان را ؟
7- تفسیر شعر چه باشد؟
کافر اگر عاشق شود بی پرده مومن میشود
چیزی شبیه معجزه با عشق ممکن میشود
8- شیدا به که گویند و شوریده به که ؟
9- گویند که موسی قوم خویش بنی اسرائیل به کوهی ببرد و بگفت ای بنی اسرائیل مرا امری است واجب شما بر این مقام بمانید تا من بازگردم مبادا که بی حظور من شیطان بر دلتان رخنه کرده ایمانتان سست نماید
این بگفت و برفت و چون برفت سامری بیامد و .... و ایمان ایشان بر باد رفت و کنون حاجی را نظر ز مقوله جویاییم ؟
10- شبی جماعتی ما را بگفتند که ای شیخ دست ز میخانه بکش و گفتیم که چون ز میخانه دست کشیم شما ما را چه دهید گفتند که شما در ملازمت ما باش و ما چنین نموده در رکاب ایشان به خانه ایی بشدیم و چون به در خانه رسیدیم و به اندرون رفتیم جماعتی بدیدم که بر سینه و سر زنند و حسن وای حسین وای سر داده و اشک ز چشم میریزند و ما نیز چنین کردیم و دگر شب باز برفتیم و چون عاشور بیامد ایشان قمه بر دست ما گذاردند که یا شیخ قمه را بر سر زن و خونی ز خود بریز که ثوابی دارد بس زیاد و ما چنین کرده و از هوش برفتیم و به بیهوشی خویش بدیدیم که گفتند ای بی بی با خود چه کردی که ثواب آن میخانه بیش ز این قمه زنی بود و ما را شبهه بیامد که چرا چنین است ؟
سختر شد:21:
سختر میشود :27:
R10MessiEto عزيزم سلام بابا
سريع بگو ببينم اومانيسم يعني چي؟
اومانیسم در فارسی به صورت اصالت انسان، انسانگرایی، انسانمداری ،آدمیت و خود بنیادی ترجمه شده است.
این مکتب انسان را محور ارزشها قرار می دهد یعنی اصالت به اراده و خواست او داده می شود. در این نظریه همه چیز از انسان شروع شده و به انسان نیز ختم می شود و هیچ حقیقتی برتر از انسان وجود ندارد بنابراین اومانیسم در مقابل مکتب دین که بر اساس خدا محوری می باشد قرار گرفته است . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مائو كمونيست بود سوسياليسم؟
100 درصد كمونيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيلمهاي جان تراولتا رو نام ببر.
تغيير چهره-پايگاه-مشكلات خانوادگي-پالپ فيكشن-گاوچران شهري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سالته؟
سخت بود بعدي :21:
تاريخ تولد رونالدينو رو بگو؟
21st March 1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام نتايج بارسلونا در فصل 2005-2006 در ليگ قهرمانان رو بنويس.
نتايج خوب .هربازيشو خو
اينگمار برگمن كي فوت كرد؟
30 ژوييه 2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيوگرافي كامل رضا نعلچگر رو بنويس.
در سال 1342 در تهران بدنيا آمد و در تيم فوتبال استقلال به اوج فوتبال رسيد و در يك فصل روي نيمكت اين تيم بعنوان مربي نشست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه كپي رنگي مارك آفيشيو چنده؟
2500000
10 تا مارك خودكار نام ببر.
بيك-استدلر-تانيوس-ليرا-زبرا-كورتانيوم-شانيو-تك باكس-نانين پن- تكنو تكتست
لينك دانلود نسخه 1 فوتوشاپ رو سريع بگذار.
واتس يور ايج؟کد:http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?platform=windows&product=39
انگليسيم خوب بود نفهميدم سنمو پرسيدي :27:
فرشيد منافي امروز تو راديو چي گفت؟
يك تيكش درمورد ازدواج دخترها و يك كم در مورد كنسرت افتخاري و........
سازنده اين اسمايلي كيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مريس پاپ كورچ كرنيالدونس آوورتينياسمليك بلژندي
از اول صندلي نشينيت تا حالا چند تا حرف تايپ كردي؟
جذر عدد 1785958658558575 0548932 كه از عدد 8248752087658868 كسر شود
دبيت كارت چنده؟
يك كارت كه دچار دبيت خاص شده ومشابه الكارت ميباشد فقط فرق الکارت با دبیت اینه که دبیت رو فقط با تلفن ثابت میشه گرفت... ولی الکارتو با موبایلم میشه گرفت...
البته تفاوتای دیگه هم دارن...
ماه تولد شكسپير چيه؟
آوريل-
در 23 ـوريل بدنيا آمد و در 23 آوريل از دنيا رفت
تاريخ امروز به سال آريايي رو بگو.
29 م:31:
تيتراژ گل بارون زده رو كي خونده؟
محمد خاکزاد
ساختار تفنگ برنو رو توضيح بده.
تفنگی تک تیر و بسیار قوی با برد زیاد (۱۵۰۰ متر) و کالیبر 92/7 میلیمتر است.ساختراش رو هم بستگي داره از كدوم ناحيه بخواهي ؟ خان ؟ برد يا......
تبليغات تو تلويزيون قبل از بازي استقلال پرسپوليس ثانيه اي چنده؟
ثانيه اي 300 هزار تومن
نيكبخت چند تا دوست ... داره؟
حدود 10 ميليون :18:
مقارنه ماه و خورشيد چه ساعتي هست؟
بستگي به تاريخ و موقعيت جغرافيايي داره ولي معمولا چند دقيقه بعد از غروب خورشيد
اولين بار چه كسي از واژه غضنفر سياسي استفاده كرد؟
غضنفر :20:
سانتي مانتاليسم به چه چيزي گفته ميشه؟
احساس گرايي در هنر
بورژوا يعني چي؟
بورژوا یک طبقه بندی برای تحلیل جوامع بشری برای توصیف یک کلاس سوسیالاز مردمی است که در دسته بالاتر یا7سرمایهدار قرار دارد. این دسته قدرت خود را از استخدام، اموزش ثروت به دست می اورند. در جامعه سرمایه داری این واژه معمولا به دسته های قانونگذار و مالک اطلاق می شود.
انتگرال سه گانه 5x+44y رو حساب كن
از اين معادله نميشه انتگرال گرفت و جواب مهمي است اما ميتونم ديفرانسيلش رو براتون محاسبه كنم
ممنون سوالاتت يك كم ساده ولي خوب بود :11:
NOOSHIN_29 عزيزم سلام
حاجی شنیدی یارو تو میدون امام حسین می خوره زمین تا تجریش سینه خیز میره؟:27:
اين كه چيزي نيست يكي ديگه ميفته تو جوب تا خونشو از توي جوب ميره :31:
توجه:این داستان هیچ ربطی به home page شما نداشت:31:
راستی دانشمندا همین الان اعلام کردند که رابطه ی بین سن و home page رو پیدا کردن
فرض مسئله: اگه home page گوگل رو بگیریم x وکلید رو بگیریم y و در این بین ادمی که مرغش یه پا داره رو بگیریمz
حکم:x+y.z=27
راستی یه سوال:تا حالا کلیدتر از خودت دیده بودی؟(انجمن پیاده روی روی اعصاب ملت):21:
نه واقعا نديدم :18: البته يكي رو ديدم قفل بود :27:
ممنون از سوالاتتون :11:
PINK PANTHER عزيز سلام
یعنی تو با این سن و سال نداشتی؟
چي نداشتم ؟ نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نداشتی؟
چي چرا نداشتم ؟ چونكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نداشتی چیکار میکنی؟
چي چرا نداشتم چيكار ميكنم ؟ هيچكار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر چی دعوا کردی توی مغازه؟
چي چرا نداشتم چكار ميكنم سرچي دعوا شد ؟:31:
اومده بود جنس مرجوع كنه و ميگفت خرابه درصورتيكه درست بود اتفاقا همشهري بي بي خودمون بود بعد به داداشم گفت شما مشهديها ****** هستين منم تا شنيد فحش و بدو.بيراه دادم ميخواستم لهش كنم گرفتنم يارو هم ترسيد در رفت :27:
ریش و سبیل؟
بيشتر اوقات بعلت وقت نداشتن و فقدان حس و حال هردوش هست . وقتي حالش باشه ريش پنتراه ( پورفسوري باريك ) وقتي جوون تر بودم از اين زير چونه اي ها بدون سبيل:27: الان هم كه بعد از چندين وقت همشو كامل زدم وجيگر شدم :20:
وزنت چند برابر سنته؟
زياد :27: چون عدد رندي در نيامد از گفتن پاسخ معذوريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بدون اجازه:21:
ممنون از سوالاتت :11:
majid-ar عزيزم سلام
دوباره سلام.
من و شما کلا یک بار با هم برخورد داشتیم(البته به جز پست قبلیم توی این تاپیک)
میتونید بگید اون یه بار توی چه تاپیکی بود؟
خوب جاهاي زيادي بوده تاپيك گوشهها واخبار جالب سايت - نقد كاربران و ......... دقيقشو شما بگو :46:
به نظرتون احتمال این که من سن واقعی شما رو بدونم چند درصده؟!
جزر 0 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و موید باشید
ممنون از شما دوست خوب :11:
SAJAD DP عزيز سلام
سلام
1-مي دوني من از تو خوش تيپ ترم؟
نه بعيد ميدونم :27:
2- اون مهدي اكبري كه داخل سري اول گفتم يادت هست؟
تا جاييكه يادمه داخل كوچتون يه مهدي اكبري ديگه بود چندسالش هست؟
فكر كنم حدود 25 داشت :46:
3- امضاي كدوم يكي از بچه هاي متفرقه رو ميپسندي؟
راه كوير
4- آواتار كدوم رو مي پسندي؟
شيردل
5- چرا bb اواتارش رو عوض نميكنه؟
عوض كرد ديگه :27:
6- تا جاييكه با اين تاپيك آشنايي دارم هر صندلي نشين يك هديه ميده
حالا شما حتما بايد كي از اين هديه ها رو بديد. ( انتخاب با خودت)
5 سي دي بازي به 5 نفر
10 كارت اينترنت به 10 نفر
300 سكه بهار آزادي به 30 نفر ( هرچي اضافه اومدم بده به خودم!)
تعويض آواتار و دست بر داشتن از سر كچل اين اواتار فعلي
مجبوركردن bb به تعويض پلاك( اواتار)
مجبور كردن بي بي به اهداي 5 سي دي بهار آزادي به 10 نفر براي تعويض آواتار فعليم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اگر منو ببيني ميشناسي؟
آره بابا :27: هركيو نشناسم ميگم همين سجاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- مي دوني من چه تيپي هستم؟
تيپ بي بي يك كم لاغرتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چرا همش ميگي نه؟
نه من اينو تاييد نميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جاي سوال آخر بگو اين متن از كي هست؟ ( ميشناسيش)
نه همون جواب سوال آخر رو دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... هر موقع دلت گرفت برو و به يك منظره نگاه كن و قدرت خالق خودت رو در اون ببين
اون وقت هست كه مطمئن ميشي يكي هست كه هميشه مراقبته
اون موقع برو و وضوي عشق بساز و به سوي معبود عشاق روي گردان و سجدهي شكر به جاي بيار
( اين سوالات هركدوم 1 نمره دارند متن هم 11 نمره داره!)
با تشكر از شما :11:
سلام
خوبه که وقتی کمیاری تابلو نمیگی کم اوردی!
از اون ادمایی که هم خدا رو میخوان هم خرما؟
مخ نارنجی یعنی چی؟
آهو یا راسو؟
از آواتار کدوم یکی از اعضای متفرقه بدت میاد؟
از امضای کدوم بددت میاد؟
فعلا وقت پرسش بیشتر نیست ( چندتا نفس عمیق بکش)
راه كوير عزيز دوست جون سلام
سلام :6:
1- تضاد طبقاتي توجامعه به خاطر چيه ؟:3::42:
به خاطر تضاد طبقاتيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بخاطر اينه كه دقيقا پول پول مياره.
مقايسه ي يك فرد دارا وندارو متوسط به زبان هرمي وساده :
دارا : حاج مهدي 1000 تومن داره ميزنهتو بازار باهش كار ميكنه فردا ميشه 2000 تومن. 2000 تومن ميزنه تو كار دوروز بعد ميشه 4000 . 4000 رو ميزنه تو كار....................... اين حلال وارشه ولي حرومش اينه كه طرف همون 4000 تومن رو برميداره بجاي كار كردن نزول ميده ونزول ميگيره و ........... 4000 تومن ميشه 20000 تومن وطرف حسابي پولدار ميشه .
ندار : 1000 تومن قرض داره. بريا پرداخت بدهي از فلاني 500 تومن ميگيره تا نصف قرض اون يكي رو بده باز براي نصف دومش كس ديگه اين طوري بجاي يك طلب كار دوتا واسه خودش درست ميكنه . هر دونفر باز خودشون تقسيم ميشه به دونفر ............ آخرش هم كه معلومه ديگه.
متوسطان جامعه : هر چي دارن يك كم خرج ميشه و يك كم كناره .تا اخر عمر همين هستند كه هستند فكرشون كار كنه ميرن بالا نه ميان پايين
و اين توي هر جامعه اي هست
و فكر هم نكنم تو هيچ جامعه اي چاره اي بشه انديشيد .
2- اهل مطالعه روزنامه هستي ؟ (فكرنميكنم ) اگه هستي چه روزنامه اي ؟:24:
نه . اصلا خوشم نمياد وقتي بابام ميخونه و من بيكار باشم شايد بردارم يك حوادث و يك ورزشيشو بخونم. ولي يك زمان خوره ي جدول داشتم همين الان هم پاش بشينم جدول رو توي يك ساعت ميخورم .
روزنامه خراسان
3- اگه داري واليبال بازي ميكني يهو يه ضربه بزني تق بخوره توسره يه پيرزنه ، خندت بگيره واميستي معذرت خواهي ياروتو ميكني اونور به روت نمياري ؟:15::14:
همونطور كه افتاده رو زمين توپو محكم دوباره ميكوبم بهشو با بچه ها ميخنديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( شوخي )
جدي :
زياد پيش مياد چون توي پارك عمومي بازي ميكنيم از طرفين زمين زياد رد ميشن .
خوب من آدم سوري هستم نخوام نميخندم و هرجا وهرموقعيتي باشه پس خيلي رسمي عذرخواهي ميكنم ولي از اونجايي كه بچه ها پي به روحيه ي طنز وشيطاني من ميبرنداز اون ته تيكه ميندازن و آبروريزي:20:
4- رنگ عشق چه رنگيه ؟:8:
همين رنگي كه دارم باهاش جواب ميدم :40:
5- ترجيح ميدي تويه خونه مستقل زندگي كني يا آپارتمان ؟:21:
خوب مسلما توي خونه ي مستقل :20:
6- فكركن يه جاي مهم وباكلاس واستادي حالا يه فقير هي گيربده ويه هزاري بخواد ، بهت يه پولي بهش ميدي دكش ميكني يانه به زور ميخواي بفرستي بره ؟:47::38:
به هيچ وجه بهش نميدم . فكر كنم اگه چشامو تو چشاش بندازم واخم كنم خودش بره :21:
7- چرامشكل بيكاري در wto حل نميشه ؟:17:
چي هست ايني كه ميگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيام وزارت كار :
بروكار ميكن مگو چيست كار
خودت حال نداري نگو نيست كار
هميشه گفتم وميگم ما مشكل بيكاري نداريم مشكل بيكاري داريم يعني چي ؟
يعني كار توي مملكت ما زياده ولي يك قشري هستند كه كارشون بيكاريه و از اين بيكاري لذت ميبرند و اخرش هم ميگن كار نيست .
كار خيلي هم زياده ميگم من اگه همين الان بيكار بشم واسه هرروزم ميتونم يك كار گير بيارم .
هركي هم گفت نه بگه تا بهش بگم :21:
8- اگه بخواي بري يه جاي مهم لباس پلوخوريتا پوشيده باشي جلوي درخونه طرف يه ماشين باسرعت بره اب خيابون بپاشه رولباسات كثيف بشه چي كارميكني ميري يا برميگردي ؟:16::22:
اول دو تا فحش آبدار به طرف ميدم تا واسته . بعد ميكشمش از ماشين پايينو تا بخوره ميزنمش :21:. بعد ميرم خونمون :31:
مرسي :11::46:
ممنون از سوالاتت قشنگتون :11:
حاجی هنگ نکردی؟
bb عزيز سلام بابا
چون شبی بی بی پیاله بدست بر توبه نشست و زاری و افغان بنمود ندا بیمامد که یا شیخ حال پریشان و پر تشویش مدار که علما بگفتند :
هر گه که یکی از بندگان گنه کار پریشان روزگار دست انابت به امید اجابت به درگاه حق جل و علا بردارد ایزد تعالی در وی نظر نکند
بازش بخواند باز اعراض کند بازش به تضرع و زاری بخواند حق سبحانه و تعالی گوید
یا ملائکتی قد استحییت من عبدی و لیس له غیری فقد غفرت له
1- چون است که خداوند تبارک و تعالی ز مخلوقات خویش آدمی را توان نوشتن و خواندن بداد ؟ و بر دگر مخلوقات نداد ؟
خوب جوونوري كه عقل نداره چرا چيزي بنويسه ؟ البته اگه ياد داشت خوب بود مثلا يك زبان معيار ميذاشتيم و مثلا انگليسي دري تا زبان حالشون رو درك ميكرديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دخانیات را فواید چه باشد که جستیم
گفتند جز زیان چیزی بیش نیست ؟
دندان درد- هضم غذاي چرب و......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- طلب را عرفا به چه گویند و حیرت را به چه ؟
طلب همان ميل هست كه خود به دو دسته ي نفساني و غير نفساني تقسيم ميشن:27:
حيرت بهت و كف كردن است :31:
4- روح را گویند که لطیف است و خدا لطیف است و لطیف را چه معنی است ؟
يكي نازك و يكي مهربان :46:
5- متکلمین چه کسانی باشند و ایشان را چه عقایدی است ؟
فكر كنم سخنوران هستند و كل كل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- عاشق چه مسلمان و چه کافر برتر بدیدی یا زاهد مسلمان را ؟
هر گلي يك بويي داره :31:
7- تفسیر شعر چه باشد؟
کافر اگر عاشق شود بی پرده مومن میشود
چیزی شبیه معجزه با عشق ممکن میشود
فقط ميتونم بگم تيتراژ پاياني سريال مسافري از هند بود :27:
ميگه عشق اگر پاك باشه ميتونه اينقدر مفيد باشه كه يك كافر رو مسلمون كنه :40::11:
8- شیدا به که گویند و شوریده به که ؟
شيدا اسم دختر است وفقط به دختري كه اسمش اين باشد تعلق ميگيرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوريده معمولا اين شعراي عارف مسلك به مست وخرامان اين صفترو ميدادن :18:
9- گویند که موسی قوم خویش بنی اسرائیل به کوهی ببرد و بگفت ای بنی اسرائیل مرا امری است واجب شما بر این مقام بمانید تا من بازگردم مبادا که بی حظور من شیطان بر دلتان رخنه کرده ایمانتان سست نماید
این بگفت و برفت و چون برفت سامری بیامد و .... و ایمان ایشان بر باد رفت و کنون حاجی را نظر ز مقوله جویاییم ؟
احتمالا باز شيطون شيطووني كرده :18::27:
10- شبی جماعتی ما را بگفتند که ای شیخ دست ز میخانه بکش و گفتیم که چون ز میخانه دست کشیم شما ما را چه دهید گفتند که شما در ملازمت ما باش و ما چنین نموده در رکاب ایشان به خانه ایی بشدیم و چون به در خانه رسیدیم و به اندرون رفتیم جماعتی بدیدم که بر سینه و سر زنند و حسن وای حسین وای سر داده و اشک ز چشم میریزند و ما نیز چنین کردیم و دگر شب باز برفتیم و چون عاشور بیامد ایشان قمه بر دست ما گذاردند که یا شیخ قمه را بر سر زن و خونی ز خود بریز که ثوابی دارد بس زیاد و ما چنین کرده و از هوش برفتیم و به بیهوشی خویش بدیدیم که گفتند ای بی بی با خود چه کردی که ثواب آن میخانه بیش ز این قمه زنی بود و ما را شبهه بیامد که چرا چنین است ؟
تب تند زود عرق ميكنه . :21: نه اين ور پشت بوم نه اونور . ميتونستي بدون مست شدن بري وفقط عزاداري عادي كني تا رهرو سالك شوي :18:
سختر شد:21:
سختر میشود :27:
ممنون بي بي جان :11:
نقل قول:
نه.منظورم این بود که کجاها پست همو نقل قول کردیم.
فقط یه بار توی تایپک شخصیتای کارتونی بود.
SAJAD DP عزيزم بازم سلام بابا
سلام
خوبه که وقتی کمیاری تابلو نمیگی کم اوردی!
من كم نميارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون ادمایی که هم خدا رو میخوان هم خرما؟
شايد خيلي كم .ولي حاضرم بخاطر بعضي چيزهام از بقيه بگذرم
مخ نارنجی یعنی چی؟
:18: يعني مخي كه رنگش آبيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهو یا راسو؟
آسو :27: خوب معلومه آهوي جيگر :40::31:
از آواتار کدوم یکی از اعضای متفرقه بدت میاد؟
از آواتار شيردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امضای کدوم بددت میاد؟
دقت نكردم :20:
فعلا وقت پرسش بیشتر نیست ( چندتا نفس عمیق بکش)
من كه نفسم از اعماق مياد ومشكلي نيست ببيندگان تاپيك بايد نفس راحت بكشن :27:
سجاد جان ممنون :11: