آقای مبین نت جواب مارو هم وقت کردید بدید!
Printable View
آقای مبین نت جواب مارو هم وقت کردید بدید!
تو ماهشهر ربطی به سیگنال نداره من هرجا که بگی بردم اگه واقعا کاره ای هستی دلیلش رو بگو یا بگو کی درست میشهنقل قول:
من تا کنار bts هم مودم رو بردم ولی درست نشده . وقتی نمایندگی ماهشهر خودش از adsl داره برای کاراش استفاده میکنه تا اخرش رو بخون
2 ماه دارن مفت مفت از مردم تو ماهشهر پول میکشن ولی هنوز چیزی به اسم اینترنت (پر سرعتش رو نخواستیم) به مردم ندادن
من امروز میزان مصرفم رو با برنامه Cucusoft Net Guard اندازه گرفتم شد 45.34MB ولی مبین نت برام 52.69MB محاسبه کرده بود.یعنی 7.35MB بیشتر که میشه گفت 17% بیشتر محاسبه کرده.
به نظر شما اگه از هر نفر نفری 17% بیشتر کم کنه در یک روز که هیچی در یک ساعت چقدر کاسب میشه؟این انصافه؟
پس اگه کنار بی تی اسم مشکل دارید که بعید میدونم ، احتمالا بی تی اساتون کامل لینک نشده ...نقل قول:
؟؟؟ سوالی از شما ندیدم ، بفرمائید تا جواب بدم ...نقل قول:
سرکار مبین نت ،
یه سوالی دارم برای یه مودم میشه 2 تا تعرفه گرفت و هر زمان که خواستیم به تغییر user , ID از تعرفه دلخواه استفاده کرد. مثلا 512 یا 1mg
اینم سوالم که تو صفحه 975هستشنقل قول:
تبریک میگم مبین نت هم داره خودمونی میشه:8:
با سلام خدمت برادر مبین نت
چگونه میشه در یک منطقه بین چند bts انتن های مختلف رو چک کرد؟و بهترین انتن رو معین کرد؟
قبلا یک برادر دیگه میگفت بعضی از این انتن ها اینه ای هستند و سرعت بسیار کمی دارند و کمی سرعت جز ذات انهاست!
از کجا میشه به اینه ای بودن bts پی برد؟
ایا میشود مودم رو روی یک bts معین قفل کرد تا فقط از اون سیگنال بگیره؟
ممنون میشم جواب مارو بدی و مثل اون برادر مارو نپیچونی و کلا بگذاری و فرارکنی
سلام امروز تو اراک قطعی دارم از ساعت 5 صبح سیگنالم بازی میکنه و پشت سر هم قطع میشه..........
آره واسه منم اینطوری شد.نقل قول:
برادران زحمت کش مبین نتی دارن BTS تون رو انگولک میکنن تا مثل اهوازی ها بشید:39:نقل قول:
واسه شما حل شده؟نقل قول:
الان آره ولی ساعت 3 تا 4 شب ارور میدادنقل قول:
خیر ممکن نیست ...نقل قول:
شرمنده سوالتونو ندیدم ، هنوز خیر تصمیمی گرفته نشده ، بنظرم میاد که تا آخر تابستون همین باشه ، اونوقت تعرفه ها تغییر میکنه ...نقل قول:
کدوم برادرو پیچوندم ؟! در صفحه تنظیمات مودم مشخصه که از کدوم آنتن دارید سیگنال دریافت میکنید ... مودمم خودش بصورت خودکار مثه شبکه های موبایل از نزدیکترین و بهترین آنتن سیگنالو دریافت میکنه ...نقل قول:
میشه بگید اصل مشکل چیه؟نقل قول:
الله و اعلم ...... ما مطیعیم فقط ...نقل قول:
من که دارم میرم سراع adsl!
اوضاع اهواز درست بشو نیست!
داداش تو ایران اینترنت درست و حسابی پیدا نمیکنی، فقط قبل اینکه چیزی بگیر حتما تحقیق کن.واسه این میگم که الان شهر من adsl به طور کل داغونه.از هر شرکتی خواستی بگیری تو همین فروم p30 بپرس + اصلا ماکس نت نگیر دی:نقل قول:
در این زمینه الله+مبین نت اعلم،ولی هیچ کدوم رو نمیکنند...نقل قول:
کلا مبین نت سرویس درست حسابی نمیده. امروز 24 مرداد 91 بالای 7 بار قطعی 10 الی 15 دقیقه ای داشتیم.
خوب آخه مجبوری اینقدر ترافیک بفروشی ، این هم یه جور دزدی یه دیگه
برای اختلال شبکه طی دیروز و امروز اطلاع رسانی شد ... پیامک و ایمیل ...نقل قول:
چی ایمیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیامک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمیدونم برای شرکت مبین نت چه فایده ای داره که به این شکل تو فروم پست میزاره تا بخواد کم فروشیش رو توجیه کنه!!!!!؟؟؟؟؟ اینقدر بد کار کرده که حتی تو انجمن های دیگه هم همین وضعیته و همه ناراضی هستن .
الان همین 7 و 8 صفحه گذشته رو نگاه کنید ، تو بیشتر جواباتون ، آخرین توجیهی که میارین اینکه مشکل سیگنال دهی دارید و مودم جای خوبی نیست ...... بیشتر جواباتون سرکاریه .........
کاش سرعت معمولی بود ولی ثابت بود یهو میاد آمپر میچسبونه میترکونه...تا میای کمی اشک شوق و شادی بریزی باز همون اشکه رو در میاره ها ولی در جهتی دیگه
چرا من سرعتم صفره؟
سیگنالم از 40میشه 60 بعد صفر .......
ecare که خرابه
تلفنی هم که میگه ترافیک شدید داریم
این چه پشتیبانییه
signal strength [4/5] CINR/RSSI=[27/-64]
مشخصات مودم جیبی من این بالایی هاست ، مرکز تهران هستم و تعرفه 512 دارم و دو مشکل زیر را قبلا مطرح کرده ام ، کاربر مبین نیت اگر امکان دارد لطفا پاسخ دهید:
1- سرعت دانلود شبانه بسیار پایین است10-15 کیلوبایت ، در حالیکه موقع خرید، نماینده فروش با چرب زبانی می گفت که سرعت دانلود شبانه ، فقط کمی کمتر از روزانه است ! البته
سرعت روزانه نسبتا منطقی و خوب است اما فایده ای ندارد چون با این محدودیت حجم ، عملا این سرعت فایده ای ندارد.
2- به طور میانگین ، هفته ای دوبار ( و هربار 8-9 ساعت ) سرویس بالکل قطع می شود ، چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ،
حتی یک عذر خواهی ساده نمی کند ! اگر در یک کشور اروپایی بودیم مشتری به راحتی غرامت می گرفت !
پ.ن: کاربر مبین نت شما گفته اید اگر قطعی یا مشکلی وجود دااشته باشد ، با پیامک یا ایمیل اطلاع می دهید ، من که تا به حال چنین چیزی ندیده ام ! حتی اوائل کار قرار بود پیامکی
برای فعال شدن اکانت خریداری شده بفرستید که هرگز فرستاده نشد. و من مجبور شدم تلفنی پیگیری کنم.
ممنون
تو همه جای ماهشهر تست کردم عزیز. حتی با سیگنال 60 به بالا. وضع همینه که هست. لطفا اگه شما نمی تونید جواب مارو بدید گنده هاتونو بفرستید تا دو کلوم حرف حساب باهاشون بزنیم.نقل قول:
تمامی سایتها و انجمنهام ( اینجا ، ترفندستان و ... ) مطمئن باشید یه نیم نگاهی بهشون شده ، تا الان 90% نارضایتی روی تعرفه 1024 مبین هست که خودمم مشکل دار بودنشو در حال حاضر تائید میکنم ...نقل قول:
شرکت مبین نت ؟!!! بنده به خواست خودم و برای مطلع شدن از میزان رضایت و نارضایتی مشترکین تصمیم به حضور در یک انجمن و شنیدن نقطه نظرات مشترکین شدم ...
مبين نت لطف كنيد راهنمايي كنيد :
من مودم دو پورته DX350 ميخوام . از كجا ميتونم تهيه كنم. هيچ كدوم از نمايندگيهاي شيراز موجود نداشتن.
براي شركت ميخوام و تك پورته بدردم نميخوره.
در مودمهای جیبی شاید قطعی داشته باشیم اونم بخاطر نوع مودم و تنظیماتشه ، شاید شمام از کسایی هستید که حسابی تعریفشو شنیدید و بخاطر همونم رفتید به سراغ مودمهای جیبی درحالی که مودمهای داخلی به مراتب کیفیت خیلی خیلی بالاتری دارند ...نقل قول:
اگه عامل فروش هنگام ثبت نام شماره خودتونو داده باشه حتما واستون پیامک میشه ... طی 2 ماه اخیر حتی میزان حجم و زمان باقیمانده هم زمانی به انتها نزدیک میشه به مشترک پیام داده میشه ...
سلام یکی کمکم کنه من چه مودمی بگیرم؟
از عوامل مجاز فسا ، لارستان و ... که تو استانتون فعاله بپرسید موجودی دارن یا نه ، اگه نداشته باشن یا باید صبر کنید یا مستقیم از تهران سفارش بدید ...نقل قول:
مودم داخلی DX350 - از لحاظ کیفیت هم از مودمهای دیگه بهتره ...نقل قول:
مشخصات مودمو واسم پیغام خصوصی کنید ... شهرتونم ذکر کنید ...نقل قول:
تو اتاق من وایمکس آنتن نمیده
پس توصیه نمیشه از وایمکس استفاده کنید ...نقل قول:
از چی استفاده کنم؟نقل قول: