سلام دوستان
من میخواستم یک آمپلی فایر V377 yamaha به همراه باندهای Pa40 yamaha بگیرم .
کاربرد هم بیشتر فیلم و موزیک با صدای معمولیست و بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مد نظرم هست. لطفا نظرتون رو بفرمائید و آیا با این بودجه میشه چیزه بهتری هم گرفت ؟
Printable View
سلام دوستان
من میخواستم یک آمپلی فایر V377 yamaha به همراه باندهای Pa40 yamaha بگیرم .
کاربرد هم بیشتر فیلم و موزیک با صدای معمولیست و بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مد نظرم هست. لطفا نظرتون رو بفرمائید و آیا با این بودجه میشه چیزه بهتری هم گرفت ؟
یاماها بلندگوساز خوبی نیست.چقدر بهتون قیمت دادن؟نقل قول:
امپلی فایر رو 1250 و باند رو 1450 که البته فکر کنم باند رو گرون میگه - الان منظورتون اینه که بانداش خوب نیست ؟ امپلی فایرش چی ؟
جایی که محصولات یاماها رو داشته باشه و منصف باشه سراغ دارید ؟
منظورم اینه که یاماها تو ساخت بلندگو آنچنان موفق نیست.به برندهای اروپایی فکر کنید بهتره ولی آمپاش جزو بهترین ها هستند گرچه تو ایران قیمت بالایی دارند.نقل قول:
از فروشگاه آکوستیک میتونید تهیه کنید که منصف هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما این قیمتی که برای امپلی فایر اعلام کردن مناسبه ؟ چون آکوستیک هم همین قیمت رو میگه.
برای ست باند و ساب با توجه به تجربتون چه مدلی بهتره با توجه به نیازهای من (بیشتر فیلم و کمتر موزیک + زیاد هم بزرگ و جاگیر نباشه + کیفیت صدا خیلی مهم تر از حجمش باشه)
سلام--
من پایونر 923 دارم این دستگاه اداپتور بلوتوث چه استفاده دارد؟؟ وازکجا می توانم بخرم--حدودا قیمتش چند است؟؟؟
دوستان لطفا محبت کنید منم راهنمایی کنید.ممنون میشم
بله قیمت همینه.شما سقف هزینه ای که می تونید بکنید چقدر هست؟نقل قول:
بعید میدونم تو ایران باشه ولی اگر هم باشه تنها جایی که میتونی گیر بیاری نمایندگی مرکزیش هست.نقل قول:
برای اتصال آمپ از طریق بلوتوث به موبایل و موزیک پلیر و ... هست.
سقف هزینه برای ست باند فرانت و سراند و سنتر و ساب 1.5 تا 2 تومن هست.نقل قول:
جامو 426 یا ساب 210 میتونید بگیریدنقل قول:
یا
ست فوکال sib
بسیار خوش صداتر از بلندگوهایی که انتخاب کردین هستند.
میشه قیمته این مواردی که گفتین رو به تفکیک بگید . ممنون از راهنماییتون
امروز چند تا باند دیدم و صداشونو امتحان کردم لطفا نظرتون رو راجع بهشون بگید :
Yamaha ns-f160
mission mx300
Yamaha Ns -8390
تصمیم گرفتم دو تا باند فرانت خوب بگیرم بعد اگه از صداش راضی نبودم سوراند و سنتر رو اضافه کنم . نظرتون برای من مهمه ممنون
من قیمت دقیق ندارم.با بودجه شما سازگاری داره.نقل قول:
خرید بلندگوی mission پیشنهاد میشه.مدل بلندگوی سومم فکر کنم اشتباه نوشتی.نقل قول:
اگر میخواید ست سینمایی بگیرید که باید 5.1 کانال بگیرید.اگرم میخواید فقط واسه موزیک بگیرید که بحثش فرق می کنه.
من خودمم اول فکر میکردم مدلشو اشتباه نوشتم چون به سبک مدلای یاماها نمیخوره بعد تو اینترنت سرچ کردم تو سایت یاماها آسیا بود صدای خیلی خوبی هم داشت تو مغازه قیمتش هم 1700 بود
اگه من این باندا رو بگیرم بعد می تونم سوراند و سنتر خوب هم بگیرم ؟
و یه سوال دیگه این باندا 8 اهمه برای اتصال به یه ست سینمایی بعدا به مشکل نمی خودم ؟
حب اگه از صداش خوشت اومده که دیگه بحثی نمیمونه.همیشه همون چیزی بخر که خودت بیشتر می پسندی.نقل قول:
میتونی سوراند و سنتر و ساب هم بگیری ولی بهتره که سوراند و سنتر هم تو سطح بلندگوهای استندت باشه تا صدات یکدست باشه.
نه مشکلی با 8 اهم نداری.
سلام.من تی وی 46f6450 سامسونگ دارم که اسمارت و 3D هست.دنبال یه سینما خانگی خوب هستم تا سقف 1200 تا 300 اهل نگا کردن فیلم سه بعدی هم هستم بیشتر واسه دیدن فیلم میخوان اهل چیز دیگه ای نیستم چی بشه یبار فوتبال نگا کنم یا موزیک گوش بدم.اینم بگم اکثر فیلم هارو با هارد نگا میکنم باز اساتید نظرشون برام مهمه که پلیر حتما سه بعدی باشه یا نه؟من واسم صدای خوب مهمه وقت نگا کردن فیلم یا فوتبال.برند هم واسم مهم نیست.ممنون میشم زود بهم جواب بدید.منتظرم.
سلام.برای استفاده از هارد شما باید یه HD پلیر تهیه کنید.نمیتونید هارد مستقیم به سینما وصل کنید.نقل قول:
سینما بلوری با قابلیت نمایش فیلم 3d این دوتا مدل خوب هست.
مدل 737 و 838 شرکت پایونیر
سلام-- mx300 قیمتش چند بود؟؟نقل قول:
rayan ممنون از راهنماییت منظورم هاردمو مستقیم بزنم به تی وی چی؟مشکلی داره؟یعنی پایونر که معرفی کردی خوبه؟از نظر کیفیت صدا و ...سامسونگ یا ال جی بنظر شما مارک خوب و با کیفیتی نیست؟ممنون میشم راهنمایی بکنید
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:منظورم هاردمو مستقیم بزنم به تی وی چی؟مشکلی داره؟یعنی پایونر که معرفی کردین خوبه؟از نظر کیفیت صدا و ...سامسونگ یا ال جی بنظر شما مارک خوب و با کیفیتی نیست؟اینم بگم فیلم های با زیر نویس هم نگا میکنم مشکلی پیش نیاد؟کلا شنیدم که مارک ها از نظر کیفییت زیاد فرقی نداره با کیفیت فیلم و موسیقی که ما تو ایران داریم در ضمن من از شبکه دیجیتال کشور هم استفاده میکنم چیزی که معرفی می کنید به درد این هم بخوره.ممنون میشم یکی دو مدل از سامسونگ و ال جی در همین حد قیمت و با کیفیتی که تو مارشال معرفی کردید بگید خب شما واردید قطعا بهتر میشناسید. باز ممنون بخاطر راهنمایی.
میتونی هارد مستقیم به تی وی بزنی.و تی وی به سینما وصل کنید.نقل قول:
مدلی که معرفی کردم کیفیت صدای خوبی داره.سامسونگ و ال جی هم هست ولی کیفیت صدای جالبی ندارند.اگر اصرار به سامسونگ و ال جی دارید به نمایندگیاشون سر بزنید و با توجه به بودجتون یک مدلش انتخاب کنید.
شما مشابه کیفیت این مدلی که معرفی کردید میتونید ال جی یا سامسونگ معرفی کنید ممنون میشم.رنج قیمتی 1200 تا 300نقل قول:
سلام مجدد.دوستان در مورد ساندبار میشه توضیح بدید؟آیا میتونه جایگزین سینما خانگی بشه؟من کیفیت صدای خوب میخوام.واسه دیدن فیلم فوتبال و شبکه دیجیتال تلوزیون ایران؟
سلام و ارادت خدمت همه دوستان و اساتید مجرب
ممنون میشم دوستان خبره در این رشته یه سینما خانگی از برند سونی به بنده معرفی کنن که کیفیت و تفکیک صداش خارق العاده باشه و واسه گیم و فیلم و اولویت سوم موزیک مناسب باشه قیمتش هم مهم نیست فقط تاکید میکنم وضوح صداش عالی باشه.بنده واسه استفاده در سالن پذیرایی میخوام و تلویزیونم هم W904 هست. اگه از برند دیگه هم دوستان کیسی مد نظرشون هست لطفا معرفی کنن .در ضمن از نظر ظاهری هم شکیل و زیبا باشه. این مدل 3D یا سه بعدی چه فرقی با مدل های معمولی داره و آیا تفیکیک و سه بعدی بودنشون واقعا محسوسه؟؟؟از بین مدل های زیر کدوم را دوستان پیشنهاد میدن ؟؟ و سوال آخر بعضی از فروشگاه ها و سایت های اینترنتی زدن 100 % اصلی آیا واقعا این سینما خانگی ها اصلی و غیر اصلی دارن که اینجور قیمت هاشون تو سایت های مختلف متغیره؟؟؟؟پیشاپیش از همه عزیزان ممنون و سپاسگزارم انشاا... سال خوبی در پیش داشته باشند.
N9200 W
N9100 3D
N9900
N8100 W
N990 3D
رایان خان یاماها 377 خریداری شد.
فقظ الان یه مشکل دارم پورت اپتیکال رو به تلویزیون و 377 میزنم اما نتونستم تنطیمش کنم :n03:
اگه امکان داره راهنماییم کنید تلویزیون سامسونگ 46f6850 هست
سلام--مبارک باشد--نقل قول:
یادت هست mission mx 300قیمتش چند بود --صدایش چطور بود----اسپیکر چی خریدی؟؟/
مبارک باشه.نقل قول:
از روی آمپ که باید ورودی یا مود روی اپتیکال قرار بدید.از تنظیمات تی وی هم خروجی صدا روی اپتیکال تنظیم کنید.
کمک زیادی نمتونم بکنم.چون من هیجکدوم از دستگاه های شما ندارم.
سینماهای سونی تفکیک خوبی ندارند.اصلا سیاست های این شرکت همیشه به سمت صدای هیجانی بوده و هیچ علاقه ای به تفکیک پذیری صدا ندارن.نقل قول:
سلام.نقل قول:
ساندبارهای حال حاضر و موجود در بازار مثل برندهای سامسونگ و ال جی و ... بیشتر برای تفویت صدای تلویزیون طراحی شدن.برای مصرف شما خوبه.
نه مشابهش نیست.نقل قول:
rayanجان ممنون از اهنماییت.از برن سامسونگ پلیری که بهش هارد وصل کنم و از طرفی صداهای dolby dolby truehd dts-hd mps همچنین ازarc پشتیبالنی کنه همچنین optical و hdmi داشته باشد پشتیبانی از چند خروجی صدای متفاوت(دالبی-5کاناله-...)همچنین از خود سینما خانگی هارد وصل کنم و فرمت mkvو زیرنویس فارسیsrt چی پیشنهاد میدید؟ظاهرا با تی وی هارد وصل کنیم تو کیفیت صدا تاثیر میذاره؟قیمت 1200 تا400.ممنون میشم راهنماییم کنینقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
تفکیک پذیری صدا و صدای هیجانی دقیقا یعنی چی؟؟؟؟
میشه بهترین موردی که شما مد نظرتون هست تو رنج 2 تا 2.5 میلیون را به بنده معرفی کنید لطفا.
من بیشتر مصرفم گیم و فیلم هست و الویت سومم موزیکه میخوام یه مورد عالی که خودتون در این زمینه میشناسید را معرفی کنید.نظرتون در مورد پایونر مدل HTP-RS884 چیه؟؟ صداش خوب و با کیفیت هست؟؟؟
تشکر و سپاس
سلام
باند رو هنوز نگرفنم فعلا یه باند قدیمی داشتم نصب کردم احتمالا Yamaha 8390 بگیرم هنوز مطمئن نیستم باید دوباره صداشو بشنوم. اما mx300 قیمتش 2500 بود
در مورد تنظیمات که هرچی تو user manual هست دارم انجام میدم اما نمیشه . اگه وقتی کابل اپتیکال رو به TV وصل کنیم و ازش نور بیاد یعنی اطلاعات صدا رو داره میفرسته ؟ صدای تلویزیون باید قطع شه یا نه ؟
:n13::n13::n13:
همین مدلی که نام بردی خیلی عالیه.نقل قول:
این مشخصاتی که شما عنوان کردی اکثرا تو مشخصات سینما بلوری ها هست فقط پشتیبانی از زیرنویس srt هستش که من هیج مدلی رو هیچ تضمینی نمیدم.نقل قول:
اطلاعات خوبی در مورد سینما حانگی های سامسونگ ندارم.به نظرم با مراجعه به یک نمایندگی فروش سامسونگ بهتر راهنمایی بشین.
سلام
تی وی که الان دارم از مدلهای اسمارت سامسونگ سری ۵ هست. برای بهبود کیفیت صدا چکار باید کرد؟ حتما باید سینمای خانگی بگیرم؟
الان یه هارد ۵۰۰ به تی وی وصله و همه فیلم ها رو از روی اون می بینم تقریبا تمام فرمت ها رو هم پشتیبانی می کنه و حداقل من تا الان مشکلی نداشتم. بنظرتون چه مدلی بکار من میاد همه مدل ها dvd پلیر هم همراهشون هست؟
ممنون که با حوصله جواب دادید یک دنیا ممنون.نقل قول:
سلام--فرق جامو 426 با جامو428 فرقشان در داشتن ساب در 428 است--توی صدا تفاوتی ندارند؟؟؟