دوستان 2020 ای سرعت طرح 1 مگ محدود 2020 چنده؟
شبانه رایگان افت سرعت که نداره؟:n16:
Printable View
دوستان 2020 ای سرعت طرح 1 مگ محدود 2020 چنده؟
شبانه رایگان افت سرعت که نداره؟:n16:
به به داش سعید مبارکه ... نماینده آسیاتک شدی ؟؟؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
بله
امیدوارم حمایت کنید ما را...
دوستانی که از اسیاتک سرویس دارند لطفا یک روز مانده به اتمام سرویسشون اطلاع بدهند شماره خطشون را بیارمشون روی پنل ما
دادا تا دیشب که هرچی فوش بلد بودی به اسیاتک می دادی حالا میگی شدی نمایندگی؟نقل قول:
من کی فحاشی کردم به اسیاتک.دی:
دیگه باید از بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد
اسیاتک هم که نامحدود هاشو محدودیت گذاشت من خوشحال شدم و موافق بودم باهاشون
الانم20نت پهنای باند کم اوردن و فعلا مشترک جدید نمی گیره
کسی میدونه 20net روی فیاض بخش خوب جواب میده یا نه؟
دانلود شبانش محدودیت داره ؟ سرعتش روی چنده؟
نامحدودش چطوره؟
حالا اسیاتک برای بازی خوبه؟نقل قول:
20نت پهنای باند کم آوردهنقل قول:
درودنقل قول:
چون آسیاتک پینگ بالایی داره،برای سرور های خارج از ایران مناسب نیست اما سرور های ایرانیی بسیار مناسبه!چون پینگش پایینه و دیتاسنتر هم داره!
کمبود پورت مراکز دوکوهک و گويم تا سقف 130 پورت انجام شده
تعرفه های جشنواره/کمپین اسیاتک به همراه مودم زاکسل 4پورت وایرلس رایگان با یکسال گارانتی+رانژه و نصب رایگان
جهت خرید سرویس از طریق پ.خ تماس بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه!نقل قول:
چی شد که نماینده شدی؟ قبلش خیلی فحش میدادی به آسیاتک:n02:
خوب بگو ببینم سرعت شبانه ها هنوز محدوده؟
من فحش ندادم انتقاد داشتم و توقع کیفیت بیشتر داشتم!نقل قول:
موقعی هم که سرویس های نامحدود را محدود کردن من توی تاپیک اسیاتک ابراز خوشحالی کردم همه میخواستن بزننم! چون دانلود نامحدود باعث شده بود که پهنای باند کم بشه و حاضر نبودند هزینه پهنای باند به خودشون تحمیل کنند.
الان هم 20 نت پهنای باند کم اورده به خاطر فروش سرویس های نامحدودش بنابراین فروش را ظاهرا متوقف کرده!
سرعت شبانه برای سرویس 512 کیلوبیت که خودم دارم حدود60کیلوبایت هست که برابر با سرعت سرویس Dedicated هست! و چند شب هم سرعت200 کیلوبایت شد که شبی 4.8 گیگ دانلود کردم!
بیست نت نامحدودش رو متوقف نکرده و حتی برای جشنواره کاهش تعرفه هم داده مثلا یک مگ نا محدود رو گذاشته 43 تومننقل قول:
ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2
توی بیست نت فقط اونایی که قرارداد یه ساله دارن میتونن دانلود شبانه رایگان داشته باشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنین چیزی گفته.
به هر حال کمبود پهنای باند دارن و با باز کردن پیج پینگ بسیار بالا می رود! با جیمیل هم ظاهرا مشکل داره بعضی اوقات!نقل قول:
برای کسی که صرفا برای دانلود بخواد خوبه!
قبلا6ماهه هم داشت شبانه جدیدا اطلاع ندارم تماس بگیرید2020 بپرسید!نقل قول:
تفاوت سرویس حجمی بیست نت با سرویس عادیش چیه؟
مثلا توی سرویس حجمی قیمت سرویس 1 مگ با مصرف بیشتر از 5 گیگ رو زده 2900 تومن و گفته آبونمان برای مصرف بیشتر از 2 گیگ رایگانه!
این یعنی چی؟
در صورتی که 1 مگ معمولیش با 8 گیگ دانلود ماهیانه رو زده 27500 !!
ADSL آشنای اول؟؟؟؟
همون مخابراته دیگه؟؟؟؟؟:n13:
دوستان مخابرات به مشتری های فعلی هم مودم رایگان میده یا فقط مشتری های جدید؟
سرعت 1 مگ محدود چنده؟
:n16:
بلهنقل قول:
ثبت نام جدیدنقل قول:
تمامی مشترکینی که تا قبل از اول شهریور جمع اوری کرده باشن می دهند
اگر از اسیاتک خواستید من در خدمتتونم با نصب و راه اندازی رایگان!
سلام
من تیر سال گذشته برای adsl آسیاتک ثبت نام کردم پیش شمارمون 7400 مرکز مخابراتی مدرس نمی دونم چرا تا الان به من اینترنت نمیدن هر چی هم زنگ میزنم 1844 میگه نمیدونم ...شاید پورت خالی نداره شایدم با من مشکل دارن ... بجاش همسایمون ثبت نام کرده سر یه هفته بهش دادن کسی میدونه من به کجا مراجعه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
دوستان کدوم سرویس بیست نت به صرفه تر ئ بهتر هست؟سرویس معمولیش یا حجمی یا نامحدود؟
بجز نامحدود کدوم دانلود شبانه رایگان داره؟
درودنقل قول:
شماره و سرویس درخواستیتون را برام ارسال کنید پیگیری میکنم خبرتون میدم
سرویس های یک ساله هم مودم وایرلس زاکسل4 پورت رایگان داره که حدود 120 130 تومن پولش هست!
اگر مودم های دی لینک هم خریداری کنید روی ثبت 20 تومن بهتون تخفیف تعلق میگیره
الان بهترین پینگو کدوم ای اس پی داره ؟؟ وایرلس منظورمه ....الان چند ماه که وایرلس ماتریکس که قبلا پینگش با 4.2.2.4 رو 140-150 بود اومده رو 210-240
فراهوش فکر کنم خوب باشه! حدود 120نقل قول:
ماتریکس پهنای باندشو از فراهوش میگیره ..پس زیاد فرقی نداره ...تعرفه هاشم مناسب نیست ..نه شبانه داره نه نامحدودنقل قول:
عيد غديرخم مبارک
تخفيف 50% قيمت حجم اضافه
2 تا 4 آبان
افت کیفیت ADSL مخابرات در مرحله هشدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا اینترنت مخابرات در شرایط هشدار است؟
دوستان سلام
کسی از همیارنت اکانت داره ؟ قبلا خیلی خوب بود تا حدود 2 ماه پیش ولی از 2 ماه پیش به اینطرف
واقعا مضخرف شده و دقیقه به دقیقه قطع و وصل میشه سرعت دانلود تا 1.5 مگ هم میره ولی
ایکاش نمیرفت ولی اینهمه قطعی نداشت واقعا اعصاب واسم نذاشته :n24: , دوستانی
که مشترک همیار هستن مال شما هم همینطوریه ؟
دنبال یه شرکت خوبم که وایرلس ارایه بده چون آنتن وایرلس دارم دوستان اگه میشناسن لطفا
معرفی کنند تا از این اینترنت مضخرف همیار راحت شم .
ماتریکس و همیار بهترین وایرلسو دارن، حالا که میگی همیار بده برو از همون ماتریکس بگیر پینگش خیلی خوبه.نقل قول:
با دروودنقل قول:
دوست گرامی،بنده پیشتر هم نمایندگی همیار بوده ام و هم همکاری این شرکت!تا آ«جایی که بنده آگاهی دارم این شرکت در زمره با کیفیت ترین شرکت های ایائه دهدنه می باشد که ضمن اینکه به حقوق مشتری پایبند است نیز تلاش بر نگاه داشتن کیفیت خدمات خود رو داره!این فرمایش شما تا حدودی با رویه کاری شرکت نا همخوانی دارد که پیشنهاد می کنم با خود شرکت و ترجیحا با مدیر عامل شرکت جناب آقای مهندس اسدی به صورت مستقیم و یا بوسیله رایانامه ای که در وبسایت شرکت ثبت گردیده است در تماس باشید شاید مورد رو نه در خدمات ارئه شده شرکت که در جایی دیگر ،از شرگت تا خانه خودتان یافتید!
از گزینه های خوبی هم که اکنون موجود هستند می توان آسیاتک رو پیشنهاد داد که جشنواره ها و خدمات خوبی رو هم ارائه می کنه!در صورت نیاز به مشاوره و یا پشتیبانی با بنده در تماس باشید.
سلام دوستان
سایت بیست نت چرا خرابه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول مینویسه در حال بارگزاری اما باز نمیشه. دوستان شماها یه تست کنید ببینم باز میشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت هم 128 نامحدود از خود بیست نت گرفتم. پیش شماره تلفن 751 هستش
مرسی
به دلیل پایین بودن سرعتتون سایتشون دیر باز میشه!نقل قول:
سایت لود میشه-قسمت لودینگ به 100 هم میرسه بعدش دوباره رفرش میخوره و صفحه بارگزاری میاد.فقط با این یه سایت مشکل دارم.نقل قول:
اگه طرح 1 ساله آسیاتک بگیرم مودم رایگان هم بهم میدن؟؟
الان اگه بیست نت قطع کنم.طرح 1 ساله آسیاتک ثبت نام کنم مودم رایگان بیسیم بهم میدن؟
اگه اینترنت 20 نت قطع کنم.طرح 1 ساله آسیاتک بگیرم مودم رایگان هم بهم میدن
بیست نتی ها سرعت شما هم نصف شد ؟
مال من 1 مگ هست الان با 64 دانلود میکنم!
ای تو روحشون فکر کنم کم آوردن:n02:
دوستان من از بیست نت 6 ماهه محدود داشتم دیشب شد 6 ماه هنوز وصله هیچ پیغامی هم نمیده
دانلود رایگان هم حساب نکرده
باید کاری بکنم الان ؟:n16:
مال من که همون 200 هستشنقل قول:
6 ماهه محدود 512 با 4 گیگ حجم
نقل قول:نامحدودها فقط کم شدهنقل قول:
ای بابا ای بابا ای بابا .... گ* توش........... اخه چرا ............. روی چه حسابی سرعت رو نصف کردن............. سرعتم اومده روی 32 :n29:
مردشورشون رو ببرن از دست همشون راحت شیم ...........
نصف شد :|
حالا کجا برم ؟! نامحدود فقط محابرات خوب بود که اینم خرابش کرد.شرکتای دیگه هم که به درد نمیخورن...
کجا میتونم 80 گیگ ماهی استفاده کنم اونم با 30 تومن در ماه ! هیچ جا ........ :n03:
نظرتون چیه ؟! چی کار کنیم الان ؟!