نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
Printable View
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
در قسمت پیگیری باید کد اشتراک وارد بشه نه شناسه کاربرینقل قول:
سلام دوستان ديروز يعني پنج شنبه اومدن واسه من رو نصب كردن بعد كلي وقت فكر كنم ده روز از زمان ثبت نام اومدن حالا هم كه اومدن ميگن خط شما رانژه نشده در صورتي كه تو سايت شاتل زده رانژه شده و آماده نصب حالا من چيكار كنم؟
يه سوال ديگه من مودم ZyXEl Wireless ازشون گرفتم اين آقا كه اومد نصب كرد واسه تنظيماتش ادمين پسورد گذاشته چطوري ميتونم پسوردشو پيدا كنم آخه هم رو وايرلسش پسورد نذاشته هم اينكه ميخوام ببينم چه خبره كه پسورد گذاشته پسورد كارخونشم 1234 هستش كه اونو هم قبول نميكنه.
ممنون ميشم جواب بدين
اگه پورته خالی تو مخابرات باشه تا یه هفته اگه نباشه که دیگه باید صبر کنی(با خداست) بعد از این مرحله هم سریعتر متصل میشهنقل قول:
[quote=saeed4055;4141402]در قسمت پیگیری باید کد اشتراک وارد بشه نه شناسه کاربری[/quoteبا اونم کار نکرد.
چهارم این ماه تقاضا دادم
درست نفهمیدم کجارو میگی! ولی برای تنظیمات مودم یه جا یوزر پسوورد میخواد که جفتش admin (با حروف کوچک) هست.نقل قول:
خوب حتما هنوز اکانت شما ایجاد نشده...نقل قول:
فردا اگه درست نشد زنگ بزن پیگیری کن..
ببين اونجايي كه تو آدرس بار ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش وارد يه صفحه اي ميشه كه اونجا واسه تنظيمات مودم پسورد رو ميخواد تو دفترچه راهنماي مودم زده admin password defualt 1234 حالا اين كارشناس شاتل نميدونم چرا عوضش كرده به من هم نگفته.نقل قول:
راستي مودم من با شبكه به كامپوتر وصل شده بخاطر همين واسه ورود به تنظيماتش بايد از طريق اينترنت اكسپلورر وارد شد.
اي بابا چرا پست هاي منو نشون نميدين؟
چندتا پست بايد بفرستم كه از اين حالت در بيام؟
عوضش نکرده حتما قاطی کرده سیستمت باز نمیکنه اون صفحه مودم را...نقل قول:
فکر کنم تا 10 20 تانقل قول:
دوستان من قضیه 3 گیگ ترافیک رایگان رو پرسیدم فقط واسه بعضی جاها میدن ....و از فردا اعمال خواهد شد...
کلا این شرکته پارتی بازی زیاد میکنه :دی
من وارد میکنم :نقل قول:
192.168.0.1
یوزر و پسورد هم برای هر دو admin هست :46:
عزيز جاننقل قول:
نبايد 1234 بزني.
admin رو براي پسوردت تايپ كن.
براي رمز گزاري روي وايرلست به آدرس زير برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتي كه قرمز كردم بايد رمزي رو كه ميخواي وارد كني.
یعنی برای اصفهان نیست؟ احتمالا آمار گرفتن کجا دانلود زیاد ندارن فقط اونجاها رو 3 گیگ اضافه داده، چون میدون اگه به ما 3 گیگ بدن یه روزه تهشو در میاریم:31:نقل قول:
:دینقل قول:
گل گفتی ... خوزستان هم دزفولی و شوشتری زیاد داره
کلا همه تهش رو در میارن :27:
نقل قول:نقل قول:
مگه ما اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستیم برادر..
اگه به شما ندادن اشکالی نداره من عمل خیر را انجام میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثوابش نصف نصف...
fبه من که ایمیل زدن از امروز اعمال میشه
اما تو سایت قسمت ترافیک مصرفی چیزی ننوشته!
بگذار مدیر عزیز از خواب بیدار بشه و بیاد سرکار و دستور بده تا اعمال بشه...:31::27:نقل قول:
احتمال زیاد صبح اضاف میشه....
از دوستان کسی 3 گیگ رو دریافت کرد یه خبر بده....
اين سه گيگ ماه اصفهانم هست و پشتيباني گفت تا آخر امروز اضافه ميشه:8::8::8::8::8::8::5::5::5::33::33::33::33 ::33::26::26::26::26::26::26:
سلام . تو صفحه ی پیگیری من نوشته منتظر تخصیص پورت زنگ زدم گفتن تو مرکز مخابراتی شما پورت خالی نداریم. منم گفتم آسیا تک و پارس آنلاین و سپنتا از اول گفتن. اینا اول پول می گیرن بعد میگن. کسی براش این مشکل پیش اومده ؟؟ چه قدر طول می کشه؟
دوستان این سه گیگ اضافه واسه کدوم شهرها هست؟؟
جان من راست میگی؟:18:نقل قول:
به بچه های اصفهانی هم اضافه میکنند؟
بایت خبر ممنون.خوشحالمون کردی:26:
بابا دمشون گرمنقل قول:
خیلی حال دادی:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19:
واقعا موفق باشید
گفتند کرج و اصفهاننقل قول:
منم ایمیل زدم به شاتل، گفتند واسه شیراز هم اعمال میشهنقل قول:
واسه تهرانم میده؟؟؟؟؟
ایول دمشون گرم حال دادند اساسی..........نقل قول:
دوستان من با شاتل قرارداد رو بستم و فقط مونده بیان برای راه اندازی.
خواستم بدونم این مودمی که از خودشون گرفتم (zyxel 660ru)داخلش میکروفیلتر یا اسپلیتر هست و کافیه یا نه نیست و همچنین باید از کجا بخرم.
سوال دیگم این هست که صفحات سایت های مختلف که می بینم و بازی انلاین هم جزو حجم حساب می شوند.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید. من از شاتل سرویسی گرفته ام و قرارداد بسته ام و فقط مانده برای نصب بیایند.
خواستم بدانم این مودمی که از خودشان گرفتم (zyxel 660ru ) ایا داخلش میکرو فیلتر یا اسپلیتر هست یا نه و ایا یک عدد کافیه و همچنین اگر نیست از کجا می توانم تهیه کنم.
سوال دیگرم این هست که صفحات سایت هایی که می بینم و همچنین بازی انلاین هم جزو حجم ماهانه حساب می شوند.
باتشکر
کسی گرفت خبر بده....!
به من که اضافه شد!
3 گیگ برای منم اضافه شد:8:
دوستان اصفهانی براشون این 3 گیگ اضافه شده؟
برای من که هنوز اضافه نشده.
راستی بچه ها مشکل از p30world هست یا شاتل.
چون از عصر تا حالا اصلا نمیتونم وارد انجمن بشم و الان هم 10 بار رفرش کردم تا بلاخره باز شد.3-4 دقیقه هم طول کشید تا باز بشود.
راستی با بقیه سایت ها ایرانی و خارجی مشکلی ندارم.پشتیبانی هم نتونست باز کنه.فکر کنم ایراد از طرف p30 باشه.
دوستان اصفهانی براشون این 3 گیگ اضافه شده؟
برای من که هنوز اضافه نشده.
راستی بچه ها مشکل از p30world هست یا شاتل.
چون از عصر تا حالا اصلا نمیتونم وارد انجمن بشم و الان هم 10 بار رفرش کردم تا بلاخره باز شد.3-4 دقیقه هم طول کشید تا باز بشود.
راستی با بقیه سایت ها ایرانی و خارجی مشکلی ندارم.پشتیبانی هم نتونست باز کنه.فکر کنم ایراد از طرف p30 باشه.
من هم با پی سی ورلد این مشکلو دارم
قطعا مشکل از طرف پی سی ورلد بوده چون سایت های دیگه به راحتی باز میشن.
هنوز هم سایت برای من خیلی سنگینه........
بله مشکل از سرور پی سی هست. برای منم خیلی کند هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hossein Karimi <@rasana.ir>to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "پست الکترونیک :" <....@gmail.com>
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @shatel.ir
date [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sat, Aug 29, 2009 at 5:13 AMsubject [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FW: [Cs] افت پهنای باند
hide details 5:13 AM (21 hours ago)
باسلاممشترک گرامی در حال حاضر ترافیک در مرکز شما بالاست لطفا تا برطرف شدن مشکل تامل نمایید به علت نامناسب بودن زمان از تماس با شما خودداری شد در صورت مشکل با بخش پشتیبانی تماس بگیریدحسین کریمی
کارشناس پشتیبانی فنی
تلفن: ٢٣٠٨٩
٢٢٦١٦٩٥٥
نمابر: ٢٢٦١٢٦٠٢
پست الکترونیک:.....@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:
From: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [mailto: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] On Behalf Of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent: Saturday, August 29, 2009 4:28 AM
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Subject: [Cs] افت پهنای باند
کاربر :.........مشکلات :افت پهنای باندتوضیحات :سرعت دانلود من از اپرا ۱۱ کیلو بایت است!!نحوه تماس :تلفننام ونام خانوادگی :........
تلفن تماس سریع :.......پست الکترونیک :