سلام به همه
بنده ساکن کرج-مارلیک هستم با مرکز مخابراتی حسابی.
سرویس 1 مگ شبدیز گرفتم،به نظر شما شبدیز چطوره؟ خوبه؟ احتمال داره عوض کنم سرویس دهنده رو.
کدوم سرویس دهنده خوبه؟ با هزینه ماهی 30.000 تومن. محدود.
Printable View
سلام به همه
بنده ساکن کرج-مارلیک هستم با مرکز مخابراتی حسابی.
سرویس 1 مگ شبدیز گرفتم،به نظر شما شبدیز چطوره؟ خوبه؟ احتمال داره عوض کنم سرویس دهنده رو.
کدوم سرویس دهنده خوبه؟ با هزینه ماهی 30.000 تومن. محدود.
سلام.
من شهرستان نت مخابرات دارم دانلود شبانش از 2 تا 7 صبحه.
جدیدا 600 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم هرشب.
سرعتم قبلا 70 بود شبانش ولی الان تا 30 هم نوسان داره .
:n03::n03::n03:
میخواستم بدونم ماله من اینطوره فقط یا همه اینطورین ؟؟:n28:
کسی اطلاعاتی از شرکت پیشگامان داره؟
در طول روز هم سرعت مثل شب هست؟نقل قول:
نقل قول:
نه روز سرعت مطلوب تره. شبانش خیلی افتضاح شده یعنی 600 مگ بیشتر نمیگیره:n21:
من می خوام از طریق نت فیلم ببینم برای همین می خوام اینترنت نامحدود بگیرم . می خواستم بدونم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟ (به غیر از مخابرات)
بیشتر شرکت ها برای سرویس هاس نامحدود محدوده دانلود تعریف کردند! حالا فیلم دیدن از این طریق ربطی به دانلود داره؟ و اینکه سرعت مثلا 256 نامحدود برای فیلم دیدن خوب هست؟ اذیت نمیکنه؟
شاید تو شب پهنای باند کم می یادنقل قول:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
تبریک می گم شما موفق شدی گند ترین isp کل کرج رو انتخاب کنی
isp که اصلا مجانی نداره!
پینگش تو بهترین حالت 500 600 هستش!
ساپورتش بی شعوره و اصلا طرز برخورد حالیش نیست
حجم دزدی داره در سطح بندس لیگا!
اما نکته خوب اینه که جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سود پس زودتر به فکر تعویض باش دوست من
سلام بر همگی من تهران هستم دنبال adsl نامحدود هستم 1 مگ یا 2 مگ بهم بگید از کجا بگیرم که از لحاظ سرعت دانلود مشکلی نداشته باشم ؟
از لحاظ سرعت adsl مخابرات تهران در طول روز وشب چطور بوده ؟
من پیشنهاد میدم به این تاپیک هم سر بزنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛
از دوستان کسی میتونه بنده رو برای انتخاب یه سرویس دهنده ی مناسب راهنمایی کنه؟
تهران - مرکز شهید نظری
میخوام ببینم وضعیت نت خود مخابرات تو اون مرکز چطوره؟
غیر از خود مخابرات چی رو پیشنهاد می دید؟
ممنون
الان سرعت دانلود تو ساعات رایگان هم به همین اختلالات اخیر مربوط میشه ؟؟؟
من مخابرات دارم ( 512) روزانه مشکلی نداره ولی شبانه رایگانش افتضاح شده یعنی 2 تا 7 صبح 600 مگ یا 300 مگ بیشتر دانلود نمیشه.
سلام . دوستان من نزدیک 2ماهی هست سرویسم سرعتش افتضاح شده
512 نامحدود از مخابرات دارم و ازچند نفر هم محلی پرسیدم مشکلی نداشتن .
میشه از مودم باشه ؟
dlink DSL-2640U
اگر به تاپیک تهران برید بهتر جواب میگیریدنقل قول:
من پیشنهاد میدم به این تاپیک هم سر بزنید:
سلام بچه ها، من اینترنت 512 مخابرات گرفتم، سرعت دانلودش حدود 60 کیلوبایت هست که واسم کافیه ولی سرعت آپلودش 4 کیلوبایت هست که خیلی کمه. من به سرعت آپلود بالا واسه مصاحبه از طریق اسکایپ نیاز دارم. از طرفی خط تلفنم فیبر نوری هست نمیتونم از سرویس هایی به غیر از مخابرات استفاده کنم. زنگ زدم به مخابرات میگه سرعت کلی پایین هست و به ما ربطی نداره. به نظرتون چی کار کنم؟
آپلود رو چند بستن؟نقل قول:
اگر آپلود از سمت Isp پایینه کار خاصیب نمیشه کرد ظاهرا!
در حال حاضر بهترین پینگ رو میشه از سرویس کدوم isp گرفت ؟
زنگ زدم به مخابرات فکر کنم واسم درست کردن.نقل قول:
توی speedtest.net تست کردم که نتیجش به صورت زیره:
Downlaod Speed=0.44Mbps
Uploadspeed=0.18Mbps
Png=253ms
به نظرتون واسه اسکایپ تصویری خوبه؟
ممنون
سوال شما خیلی کلی هستنقل قول:
بستگی به استان و شهر و مرکز مخابراتی داره
بستگی دارهنقل قول:
شما با اسکایپ مشکل داری؟
تهران - مرکز مخابراتی دستغیبنقل قول:
عموما می خوام بدونم کدوم سرویس دهنده بهترین عملکردو تو تهران به خصوص تو این منطقه داشته
یه چیزایی در مورد شهراد شنیدم
سلام
سرویس مثلا پر سرعت اینترنت رو دو ساله دارم اما خداییش بعضی وقتا دلم برای دایال آپ تنگ میشه
بارها مودمو ریست کردم اتصالات رو بررسی کردم حتی ویندوز رو هم عوض کردم آنتی ویروس ارجینال نصب کردم اما نشد که نشد
جاهایی میرم میبیم با 128 سرعت خوبی دارن اما من با 256 هم سرعت لاک پشتی دارم
مشکل دیگه تو دانلوده هم IDM رو آزمایش کردم هم FLSH JET رو تا حدودای 80 درصد خوبه اما بعدش یهو سرعت صفر میشه و هر چی منتظر میشم دانلود نمیکنه تازه آخرش هم پیام میده "به علت محدودیت زمانی امکان دانلود وجود نداره "
خواهش میکنم یه راهنمایی درست حسابی بکنید از این همه فضار روانی نجاتم بدید
بسیار ممنون
دوستان بی زحمت یه نرم افزار معرفی کنید که در طول روز مصرف همه نرم افزار های دیگه رو نشون بده
مثلا نشون بده idm در روز چقدر مصرف کرده
و تمامی نرم افزار هایی که در طول روز به اینترنت وصل میشن رو نشون بده و بگه چقدر مصرف کردن
واگه میشه یکی بگه vpi و vci مخابرات گلستان چنده
با تشکر
به این تاپیک برو بهتر نتیجه میگیری:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرکت سرویس دهنده شما چیه؟نقل قول:
یعنی چی که آخرش پیام میده؟
پیام از سمت Isp می یاد؟
شرکت سرویس دهنده شما چیه؟
یعنی چی که آخرش پیام میده؟
پیام از سمت Isp می یاد؟[/QUOTE]
دوست عزیز من استان کردستانم
عرض کردم زمانی که قراره فایلی دانلود شه 80- 90 درصد رو دانلود میکنه اما بعدش سرعت صفر میشه و بعده یه مدت این پیام رو میده "به علت محدودیت زمانی امکان ادامه دانلود وجود ندارد"
والا دقیق نمیدونم این پیام iاز isp هستش یا ...
گاهی وقتا برای لود یه صفحه مدتها باید صبر کنم آخرش "the connection hs time out"
خلاصه حسابی حالگیره
خواهشا راه حل این مشکلو بگید
سلام به دوستان .
آقا ما دیشب رفتیم یک 8 مگ hi web ثبت کنیم پیام داد این سرویس برای شما موجود نیست ( یه چیزی توی این مایه ها )
امروز صبح هم یک نفر از های وب تماس گرفت تا ببینه جریان چیه . بعد در کمال تعجب گفت سرویس 8 مگ در مرکز مخابرات شما قابل ارائه نیست ! فکرشو بکن ، خیره سرمون تو دومین شهر پرجمعین ایران زندگی می کنیم :n20:. / بعد که ما ناامید شده بودیم طرف خواست سرویس های دیگشونو به ما بندازه . گفت البته سرویس های 1 مگ ما تا 6 مگ بسته شدن ! ( خیلی حرف بو داریه به نظرم ! ) / گفتم من برام فقط پینگ با خارج مهم هست چون روی خط دیگمون نامحدود می گیرم / گفت : پینگ اصولا به نوع طرح بستگی نداره و به شرکت ارائه دهنده بستگی داره ( درست گفته ؟ ) که البته همه جا پینگشون 100 تا 150 بسته شده ! :n09: منم گفتم آره تو راست میگی ! نمیدونم طرف با آسیاتک آشنایی داره یا نه :n02:
خلاصه اگر میشه راهنمایی کنید که طرح های دیگش هم پینگ زیر 200 میدن یا نه ؟
بچه ها الان اوضاع شرکت های اینترنت چطوریه؟
من از پارس انلاین میخوام برم یه جا دیگه.بنظرتون از چه شرکتی بگیرم؟
دوست عزیز من استان کردستانمنقل قول:
عرض کردم زمانی که قراره فایلی دانلود شه 80- 90 درصد رو دانلود میکنه اما بعدش سرعت صفر میشه و بعده یه مدت این پیام رو میده "به علت محدودیت زمانی امکان ادامه دانلود وجود ندارد"
خلاصه حسابی حالگیره
خواهشا راه حل این مشکلو بگید[/QUOTE]
یعنی یک پیام "به علت محدودیت زمانی امکان ادامه دانلود وجود ندارد" رو مرورگر می یاد؟
باید ببینید وضعیت کدوم شرکت تو مرکز شما خوبه!نقل قول:
دوست عزیز من استان کردستانمنقل قول:
خلاصه حسابی حالگیره
خواهشا راه حل این مشکلو بگید[/QUOTE]
مشکل از isp یت هست شک نکن من هم همین مشکل و داشتم و دارم و کلی هم پرس و جو کردم اخرم فهمیدم مشکل از isp هست شما اگر بتونی ادامشو با پر وکسی یا v pn یا یه شرکت دیگه اینترنتی دانلود کنی میبینی که مشکلی نداره
مثلا من اسیاتک دارم چندین بار تا 90 -99 همینطور شده ولی تو idm پر و کسی ست میکنم یا اینترنت مخابرات هم یه وایرلس بدون پسورد اطراف خونمون هست میزنم ادامه دانلود بدون مشکلی دانلود میکنه
غیر از شرکت سرویس دهنده چه مشکل دیگه ای میتونه باشهنقل قول:
مشکل از isp یت هست شک نکن من هم همین مشکل و داشتم و دارم و کلی هم پرس و جو کردم اخرم فهمیدم مشکل از isp هست شما اگر بتونی ادامشو با پر وکسی یا v pn یا یه شرکت دیگه اینترنتی دانلود کنی میبینی که مشکلی نداره
مثلا من اسیاتک دارم چندین بار تا 90 -99 همینطور شده ولی تو idm پر و کسی ست میکنم یا اینترنت مخابرات هم یه وایرلس بدون پسورد اطراف خونمون هست میزنم ادامه دانلود بدون مشکلی دانلود میکنه
آخه دیگران که از همین شرکت سرویس می گیرن از سرعتش تقریبا راضین حداقل سرعتشون در حد همین اینترنت معمولی داخل کشور میگن بدک نیس
اما اینترنت من جون کندنه به خدا
احتمال میدم که موقع دانلود از فری گیت استفاده میکنی.از یه ف+ی+ل+ت+ر شکن دیگه استفاده کن درست میشهنقل قول:
سلام دوستان
با توجه به اینکه تاپیک داتک دفن شده. اینجا سوال میپرسم
آیا هنوز برای بالای 128 باید از جایی نامه بگیریم؟ برای داتک و جاهای دیگه؟
من دیگه واقعا خسته شدم از 128. نامردا یه بیت هم بیشتر نمیدن. ماهی هم پونزده تومن / سه گیگ.
الان خیلی هارو میبینم راحت تا یه مگابیت دارن دانلود میکنن، همه شون نامه تحویل دادن؟
:n27:
خوشبختانه یا متاسفانه از هیچ هیتلری استفاده نمی کنمنقل قول:
راستی یه سوال که البته خودم احتمالشو ضعیف میدونم
من از وایرلس استفاده می کنم یعنی هیچ سیم رابطی از سیستم به روتر وصل نشده بلکه فقط یه سیم از اسپلیتر به روتر وصل شده
این باعث کاهش سرعت نیست ؟
البته آنتن 100 هستش
من 256 مخابرات دارم با رمز اول 3 ماه گرفتم سرعت دانلودم 250kb/s ماهی هم 16 تومن میدم .
یه فایل 1gb رو نیم ساعته دانلود می کنم .
وضعیته شما خیلی خرابه از dial up بد تره .
یعنی چی با رمز ؟نقل قول:
در ضمن نهایتش بتونی در ساعت ۱۱۰ مگ دانلود کنی ..
چه جوری ۱ gb را تو نیم ساعت دانلود میکنی.؟
سلام
من مدت زیادی هست اینترنت مخابرات مشهد دارم ، با محدودیت 8 گیگ ، اما مشکلات پینگ و تایم اوت داره و بعضی اوقات جس می کنم الکی شارژم می پره ، و حدودا 4-5 گیگ مجبورم ماهیانه شارژ کنم
به همین خاطر می خوام مهاجرت کنم
یا به آسیاتک نامحدود ، یا پارس آنلاین نامحدود ، پارس آنلاین ماهی تا 20 گیگ جازه مصرف منصفانه داره.
مصرفم هم بیشتر برای بازی های آنلاین هست
به نظر شما از کدوم بگیرم؟
برام مهمه که تایم اوت کم داشته باشه ، توی ساعات خاصی از شبانه روز (مثلا شب) هم مشکل پینگ و تایم اوت نداشته باشه.
من ساكن مشهد نيستم و از كيفيت سرويسهاي اونجا خبري ندارم.نقل قول:
ولي تا جايي كه ميدونم سرويسهاي پارس آنلاين بايد بهتره باشه.
شاد باشيد:n12:
اكثر شركتها بدون نامه سرويس ارائه ميدن و هيچ مشكلي هم ندارند.نقل قول:
مراجعه كنيد و سرويس بگيريد.
شاد باشيد:n12:
اینم تاپیک خوبیه:نقل قول:
سلام
دوستان کسی از وضعیت اینترنت مخابرات استان خوزستان شهرستان خرمشهر خبر داره من الان پارس آنلاینم و حدود دو ماهی هست که وضعیت پینگش به هم ریخته و دانلودم هم که دو هفته ای هستش که به زیر خط فقر رسیده و کلا نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم و تصمیم گرفتم که اگر اینترنت مخابرات بهتر باشه جمع کنم بیام مخابرات.
سلام ، اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر میتونید خبر بگیرید.نقل قول: