در ضمن ماشین نوا c5:n12: هستش
Printable View
در ضمن ماشین نوا c5:n12: هستش
تا علی اقا بیان من جسارت میکنم و تجربه خودمو خدمت شما میگم.زغال دینام و یا آفتامات دینام ماشینتون مشکل داره..ماشین من هم همین مشکل رو داشت در دور درجا چراغ دینام روشن میشد اما دور بالا خاموش میشد.متاسفانه افتامات های موجود در بازار هم بی کیفیت و تقلبی هستن و اکثرا کار نمیدن.برای همین من ترجیح دادم بجای تعمیر دینام ماشین خودم از دینام های ماشین های جدید که آلترناتور نامیده میشن استفاده کنم که هر کارایی و بهره وری بهتری نسبت به دینام های قدیمی دارن هم اینکه لوازمشون بیشتر در سطح بازار هست.راستی ماشین شما باطری هم خالی میکنه؟؟؟نقل قول:
مشکل اگر از سفتی و شلی تسمه نیست و اگر از میزان و سطح روغن و البته کیفیت اون اطمینان دارید ،مطمعن باشید مشکل از هیدرولیک فرمون هست.اینکه قابل تعمیر هست یا خیر من نمیدونم اما خودم ترجیح میدم در اینگونه موارد جنس نو تهیه کنم تا چند سال راحت باشم.نقل قول:
سلام دوست خوبم ممنون از پاسختون. خیر باطری خالی نمی کنه. بنده فکر می کنم از زغال باید باشه چون بار قبل که بلبرینگ پولی دینام رو عوض کردم زغالش رو به اتمام بود. از باطری ساز پرسیدم گفت بعیده از زغال باشه! بدون هیچ استدلالی؟!نقل قول:
کیفیت روغن رو نمیدونم چجوری باید بفهمم کیفیتش خوبه یا خاصیتشو از دست داده؟برا عوض کردنش چیکار کنم ؟ چه روغنی خوبه؟نقل قول:
سلام.خواهش میکنم.البته علی اقا قطعا بهتر از بنده راهنماییتون میکنه.به احتمال بسیار زیاد از زغال ها باید باشه.چون نصفه نیمه داره کار میکنه.اگر افتامات مشکل داشت کلا باطریتونو خالی میکرد. اما چون میگین خالی نمیکنه به احتمال زیاد همون زغال ها هست.نقل قول:
ببینین روغن هیدرولیک رنگش باید شفاف و زلال باشه(مثل شربت البالو).یعنی تیره نباشه.اگر روغن زلال نباشه و تیره شده باشه یعنی کیفیتشو از دست داده.ضمنا و مسعله مهمتر اینکه از روغن با کیفیت خوب استفاده کنید.اکثر روغن های هیدرولیک موجود در بازار بی کیفیت هستن به طوری که اگر اونارو بووو کنید یه بویی شبیه گازوییل میدن.بهتره از روغن هیدرولیک بهران دو خط یا سه خط استفاده کنید.کیفیت قابل قبولی داره.نقل قول:
برای تعویض روغن هیدرولیک به صورت کامل هم فکر کنم باید هیدرولیک باز بشه تا بتونین روغن داخل مخزنو کامل توو ظرف خالی کنین و بعد روغن داخل شیلنگ ها و جعبه هم خالی بشه.
سلام با تعویض دیود مشگل حل میشهنقل قول:
البته همین دیود یا به اصطلاح افتامات اگر جنس اصلی گیر بیاد که معمولا گیر نمیاد.دو تا خریدم انداختم رو دینام هیچ کدوم کار نکردن.قیمتشونم بالاست تقریبا.اگه اشتباه نکنم دو نه ای 30 تومن خریدم.من تو کانالهای فروش لوازم دینام 110 امپری ای سی دلکو نو دیدیم به قیمت 300. بنظرماگه از جنس مطمئن باشه ادم همینو بخره بهتره.اما خودم دینام ماکسیما خریدم انداختم خیلی راحت هم خورد .فقط پولی رو عوض کردم.نقل قول:
مرسی پس روغنشو عوض میکنم ببینم چجوری میشهنقل قول:
سامانه پیش بینی تصادف تسلا چگونه کار می کند؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تسلا از ماه سپتامبر اقدام به به روزرسانی سامانه نرم افزاری Autopilot کرد و ویژگی های جدیدی را به آن افزود.
بارزترین تغییر این سامانه استفاده از رادار به جای دوربین بود و در واقع همه محصولات آن از اکتبر 2014 به بعد به این رادارها مجهز شدند و سپس از طریق سامانه به روزرسانی از راه دور بهینه سازی گردیدند به طوری که قابلیت پیش بینی تصادف پیش از وقوع آن را پیدا کردند. در آزمایش اخیر یک دستگاه مدل S در بزرگراهی در هلند نحوه عملکرد این سامانه راداری تشریح می کند و نشان می دهد که چگونه خودرو از تصادف با خودروهای جلوییش پیشگیری می کند.
درست دو ثانیه زودتر از تصادف میان دو دستگاه اوپل کورسا و یک شاسی بلند راننده مدل اس از حادثه مطلع شده و ترمزهای اضطراری خودرو نیز به صورت خودکار فعال می شوند. گمان می رود که با توسعه این سامانه و استفاده از آن بر روی خودروهای دیگر تا حد زیادی شاهد کاهش تصادف جاده ای باشیم. سامانه هشداری پیشگیری از تصادف فعلا به دلیل هزینه بالای حسگرها و رادارهایش تنها بر روی مدل های محدودی از خودروها در سراسر جهان تعبیه شده است.
درود بر همه ی آمریکایی بازها و نیز اساتید انجمن
یه پرسش دارم، چرا قبلا ماشین خیلی راحت روشن میشد اما الان نه؟
همیشه هم قبل از استارت چند بار اهرم گاز را فشار میدادم الان هم، به محض شروع کار استارتر، موتور با یه صدای جالب شروع به کار میکرد و روشن میشد، اما بعد از تعویض ژیگلور برای پایین آوردن مصرف ( معلوم هم نیست مصرف کم شده یا نه) با دو یا سه استارت کوچیک یا یه استارت 4 پنج یا شش ثانیه ای روشن میشه. قبلا شاید با یه استارت یک یا دو ثانیه ای روشن میشد؟
بعد از تعویض ژیگلور، داخل لوله اگزوز دوده نمیگیره و همراه آب اگزوز که قبلا دوده خارج میشد دیگه دوده بیرون نمیاد.
الان چکار کنم؟
فورد موستانگ و اف 150 در سال 2020 نسخه هیبریدی خواهند داشت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک دنیای جدید است، فورد موستانگ نمادین در کنار تراک اف 150 قرار است تا سال 2020 یک نسخه هیبریدی داشته باشند.
به گزارش خبرخودرو، طبق ادعای فورد، آنها قصد دارند در برنامهای جدید 13 مدل الکتریکی شده را وارد بازار کنند و 7 مدل از آنها طی 5 سال آینده قرار است معرفی شوند.
موستانگ هیبریدی در ابتدا وارد بازار آمریکای شمالی خواهد شد و اف 150 هیبریدی برای بازارهای آمریکای شمالی و خاور میانه عرضه میشود، این در حالی است که یک ون ترانزیت پلاگین هیبریدی نیز برای بازار اروپا در نظر گرفته شده است. یک شاسی بلند کاملاً الکتریکی نیز که با یک بار شارژ 480 کیلومتر مسافت طی میکند نیز برای فروش در بازارهای آمریکا، اروپا و آسیا طراحی خواهد شد.
مدل آتی موستانگ هیبریدی گفته میشود نیرویی برابر با نیروی موتور هشت سیلندر داشته و گشتاور بیشتری در قیاس با مدل فعلی خواهد داشت، ولی اشاره نشده که آیا مدل هیبریدی این خودروی افسانهای از چه نوع موتوری استفاده خواهد کرد. مدل هیبریدی اف 150 گفته میشود در کارخانه دیر بورن فورد ساخته خواهد شد.
فورد همچنین برنامههایی برای سرمایه گذاری 700 میلیون دلاری در خط تولید فلت راک خود در میشیگان دارد تا کار تولید خودروهای خودران و الکتریکی را در کنار مدلهایی مانند موستانگ و لینکلن کانتیننتال تسهیل کند. طبق ادعای فورد این برنامه آنها 700 شغل مستقیم جدید ایجاد خواهد کرد.
خبر خودرو
یه سؤال دیگه
چند روز پیش روغن ماشین را عوض کردم، روغن ۲۰w۵۰ استفاده کردم در حالیکه در یه برگ از بروشور نوا که یکی از دوستان فرستاده بود خواندم که روغن مناسب نوا ۱۰w۳۰ است. آیا مشکلی نیست؟ شما چی استفاده میکنید؟
تنظیم کاربراتور یک مقداری حوصله و دقت لازم داره. بخشی از کم کردن سوخت با کوچک شدن ژیگلور، و بخشی دیگه با پایین آوردن سوزن انجام میشه.نقل قول:
ظاهرا ژیگلور بیش از حد کوچک شده و مقداری در روشن شدن ماشین تاثیر منفی گذاشته، و البته احتمالا در شتاب و کشش هم تاثیر داشته که باید آزمایش کنید.
فکر میکنم بهتره که روی همین ژیگلور کار کنید ، منتها با کم و یا زیاد کردن دامنه حرکت سوزن نسبت به ژیگلور( که با استفاده از خم کردن پایه نگهدارنده سوزن انجام میشه) این کار را انجام بدید.
توجه داشته باشید که این خم کردنها باید بسیار دقیق و حساب شده باشه و کاملا از هر مقدار تغییر بر اساس یک مقیاس مشخص ، انجام بدید.
مطالعه این بخش اطلاعات بیشتری در اختیار شما میگذارد.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=680
من همیشه از 20w50 استفاده میکنم و مشکلی نداره. دامنه کم و زیاد شدن 20w50 خیلی بیشتر از 10w30 هست و شاید در زمان ساخته شدن این مدل موتور، هنوز روغن موتورها به استانداردهای امروز نرسیده بوده، بنابراین با توجه به تجربه هایی که داشتم و خیلی از دوستان هم استفاده کردن، اشکالی نداره، منتها مارک و کیفیت روغن خیلی مهمه.نقل قول:
بهران در حال حاضر بهترین روغن موتور ساخت داخل هست که نسبت به نمونه های خارجی، اطمینان بیشتری به اون میشه داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض ادب خدمت همه دوستان و بچه های کلوب
استاد علی عزیز و بقیه دوستان فعال
دست واشر کامل موتور 413 دوج(کرایسلر) رو از کجا میشه خریداری کرد که هم به قیمت و اصل باشه
تشکر...
تزئین کابین کادیلاک اسکالید توسط کارلکس دیزاین
حتی با اینکه کادیلاک دوست دارد فکر کند جدیدترین اسکالید ساخته شده لوکسترین شاسیبلند آمریکایی است، شرکت افترمارکتی کارلکس دیزاین باور دارد با برنامهای سفارشی میتوان کابین این خودرو را یک سطح دیگر بالاتر برد.
خودرویی که اینجا حضور دارد اسکالید پلاتینیوم است به این معنی که شما قبلاً مدلی بهبود یافته نسبت به نسخهی استاندارد دریافت میکنید. از ویژگیهای اضافی نسخهی پلاتینیوم میتوان به صندلیهای چرمی خاص، پوشش سقف چرم جیر، رینگهای 22 اینچی و سیستم اطلاعات سرگرمی بهبود یافته برای سرنشینان عقب اشاره کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلکس دیزاین با استفاده از بافتهای مختلف چرم در کابین فضایی خاصتر را به وجود آورده است. متخصصان این شرکت حتی لوگوس کمپانی را روی غربیلک فرمان بکار برده و عناصری چوبی با ظاهر جدید را در کنسول مرکزی و پانل دربها نصب کردهاند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : پدال
درود بر علی آقا
اتفاقا هرچند واسه پراید ایرانول 16000 استفاده می کنم اما وقتی خواستم روغن شورلت را عوض کنم یادم بود که قبلا فرمودید بهران خوبه و بهران ریختم.
اما فعلا واسه دستکاری کاربرات حوصله ندارم، صبحها قبل از استارت زدم حدود 10cc بنزین در گلوی کاربرات می ریزم و استارت می زنم.
بسیار سپاس
سلام به دوستان امریکایی باز
علی آقا یه سوال: مکانیک من روغن ۵۰ بهران بندر پیشنهاد میکنه.منم تا حالا ریختم مشکلی هم نداشتم.خواستم بدونم آیا این روغن در مقایسه با ۵۰ـ۲۰ بهران که فرمودید ایرادی داره واسه این موتور؟
روغنهای با درجه گرانروی ثابت توانایی تطبیق پیدا کردن با دماهای مختلف را ندارند.نقل قول:
مثلا در هوای سرد زمستان بخصوص صبح، غلظت روغن 50 خیلی زیاد میشه و بواسطه همین استارت خوردن با سختی بیشتری انجام شده و روغن با اشکال در مدار حرکت میکنه و رسیدن روغن به محلهای مورد نظر مثل میل لنگ و یاتاقانها و رینگهای پیستون و سوپاپها و... بسختی انجام میشه.
در این وضعیت فرسودگی بخاطر کم بودن یا نرسیدن روغن کافی خیلی زیاده و تا زمانی که موتور به دمای کار مطلوب نرسیده باشه ، همچنان ادامه داره چون روغن نمیتونه با شرایط دمای متفاوت تطبیق پیدا بکنه.
ولی در روغنهای با گرید و گرانروی متفاوت، روغن در دماهای مختلف بطور اتوماتیک سفت و یا شل میشه تا مطابق با همان شرایط ، بهترین گرانروی را داشته باشه و از وارد شدن صدمات قبلی جلوگیری بشه.
نزدیک به 40 سال هست که روغنهای گرید متفاوت وارد بازار شده و کارایی خوب آنها به اثبات رسیده، و مسلما استفاده از این نوع روغنها ، با وجود قیمت بیشتر، خیلی بصرفه تر هست، چون جلوی فرسودگی زودرس موتور را میگیره.
روغنهای گرید ثابت معمولا برای موتورهایی که در شرایط آب و هوایی ثابت و در یک وضعیت مشخص کار میکنند ( مثل داخل کارگاهها و محیطهای سرپوشیده با تغییرات دمایی کم)، مورد استفاده قرار میگیره ، مثل موتورهای دیزلی مورد استفاده در پمپهای آب مزارع و یا ژنراتورهای برق و امثال اینها.
وضعیت باطری چطور هست؟ هنوز خوب استارت میزنه؟نقل قول:
دنبال این مدل هستم اما متاسفانه توی اهواز ندیدم.
بزرگترین مشکل جای کم برای نصب باطری هست، باید ببینم اگر شد یک جای باطری جدید در راستای طولی ماشین درست بکنم تا امکان نصب باطری بزرگتر باشه، چون همه باطری ها اکثرا 75 آمپر هست که برای شورلت ضعیفه بخصوص در تابستان و موقع استفاده از کولر.
فورد فیسلیفت پیکآپ محبوب F150 را معرفی کرد
سه سال از معرفی نسل جدید پرفروشترین خودروی ایالاتمتحده یعنی پیکآپ محبوب فورد F150 با بدنهٔ آلومینیومی میگذرد و حالا فورد نسخهٔ فیسلیفت و بروز شدهٔ آنرا را معرفی کرده است. تغییر ظاهری عمدهٔ این وانت در قسمت چراغهای جلو و جلوپنجره روی داده است اما تغییر بزرگتر در زیر کاپوت F150 رخ داده است چراکه فورد برای آن یک پیشرانهٔ دیزلی در نظر گرفته است.
در این فیسلیفت قسمت جلویی F150 دوباره طراحی شده است که با چراغهای C شکل و کاربرد LED در آنها و همینطور جلوپنجرهای که تا میان چراغها ادامه پیدا کرده، بزرگتر و جسورانهتر شده است. برای نسخهٔ فیسلیفت شدهٔ این پیکآپ، هفت مدل جلوپنجرهٔ جدید (شمال نمونههای رنگ بدنه، کرومی و مشکی)، شش طرح رینگ جدید (اعم از 17 اینچی تا 22 اینچی) و سه طراحی مختلف درِ عقبی (برای نمونههای King Ranch، Platinum و Limited) ارائه شده است که همگی با ترکیبات و ویژگیهای نمونهٔ پیش از فیسلیفت عرضه میشوند؛ بنابراین پیچیدگی تولید اینهمه مدلها و تیپهای مختلف بیشتر خواهد شد.
برای فورد F150 جدید پنج پیشرانهٔ مختلف در دسترس خواهد بود که برخی از آنها جدید و برخی آشنا هستند. بزرگترین تغییر در لیست پیشرانههای این خودرو ارائهٔ یک موتور 3 لیتری V6 توربودیزل است که به همراه گیربکس 10 سرعتهٔ اتوماتیک جدید عرضه میگردد. البته گفته میشود که این موتور دیزل تا تابستان 2018 در دسترس نخواهد بود و به همین دلیل اعداد مربوط به قدرت، گشتاور و مصرف سوخت رسمی آن تا آن زمان مشخص نخواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورد تأیید کرده است که نسخهای از این پیشرانهٔ دیزلی جدید در حال حاضر در خارج از ایالاتمتحده عرضه میگردد و آن نسخهای است که هماکنون در رنجروور و رنجروور اسپرت مورداستفاده قرار میگیرد؛ اما غیرازاین موتور دیزلی جدید، برای نسخۀ فیسلیفت شدۀ F150 یک پیشرانهٔ پایهٔ جدید هم ارائه شده است. این موتور که از نوع 3.3 لیتری V6 است، جایگزین نمونهٔ 3.5 لیتری قبلی خواهد شد و انتظار میرود همان 282 اسب بخار قدرت و 343 نیوتن متر گشتاور موتور سابق را ارائه کند. نیروی این پیشرانه هم توسط یک گیربکس شش سرعتهٔ اتوماتیک انتقال پیدا میکند.
دیگر پیشرانههای این وانت پرفروش آمریکایی نمونههای 2.7 لیتری و 3.5 لیتری اکوبوست شش سیلندر و 5 لیتری V8 هستند. برای انتقال نیروی هر سهٔ این موتورها گیربکس 10 سرعتهٔ اتوماتیک جدید در نظر گرفته شده است که انتظار میرود موجب کاهش مصرف سوخت آنها گردد. البته فورد هنوز آماری رسمی در این رابطه اعلام نکرده است. علاوه بر این، تکنولوژی توقف/حرکت نیز بهصورت استاندارد در تمامی مدلها و موتورهای F150 ازجمله مدل دیزلی ارائه خواهد شد.
از سوی دیگر، فورد فناوریهای ایمنی و سرگرمی جدیدی را به F150 اضافه کرده است که ازجملهٔ آنها میتوان به چند سیستم ایمنی مانند سامانهٔ جلوگیری از برخورد با قابلیت تشخیص عابر پیاده و کروز کنترل تطبیقی با قابلیت توقف کامل و شروع دوبارهٔ حرکت اشاره کرد. این تراک جدید همچنین به اینترنت 4G LTE، سیستم صوتی جدید، کارپلی اپل، اندروید اتو گوگل و دیگر تکنولوژیهای روز مجهز شده است.
فورد F150 جدید تا پایان سال جاری با مدل 2018 برای فروش عرضه خواهد شد و معرفی رسمی آن نیز در همین هفته در نمایشگاه دیترویت 2017 صورت خواهد گرفت ولی برای پی بردن به قیمت گزاری مدلهای مختلف و اعلام جزئیات بیشتری از آن باید تا زمانی نزدیک به عرضه به بازار صبر کنیم. البته این اطلاعات برای مدل دیزلی کمی بیش از یک سال دیگر اعلام خواهد شد.
با سلام. بالاخره دینام باز شد. یکی از پایه های دیود کار نمی کرد! بالشتک هم خیلی شل شده بود و دیگه کارایی نداشت. بالشتک نو و دیود سالم استوک و اصلی خریداری و نصب شد و در نهایت ذغال ها هم تعویض شد و مشکل مرتفع شد با سپاس از دوستان:n01:
بسیار عالی، البته همیشه سعی کنید از مراحل مختلف کار عکس بگیرید تا اینجا با توضیحات و تصاویر، به نوعی آموزشی مفید برای بقیه کاربران باشه و با نگه داشتن تصویرها ، یک آرشیو مصور از کارهای انجام شده روی ماشین خواهید داشت که برای مراجعات بعدی خیلی بدرد بخور هست.نقل قول:
////////////////
متاسفانه مشکل همیشگی دوباره برگشته !
خراب شدن لاستیک پمپ شتاب کاربراتور.
جنس بد و کیفیت پایین این لاستیکها نهایتا برای چند ماه دوام داره و بعد خشک و سفت شده و انعطاف لازم برای آب بندی کامل در داخل سیلندر پمپ شتاب و بدنه کاربراتور را نداره و با فرار بنزین از کناره پمپ به سمت بالا، تاثیر بسیار بد و منفی در شتاب گرفتن ماشین میگذاره.
نمونه هایی در سایتهای خارجی برای فروش هست که با ضمانت کیفیت و کارایی بالا فروخته میشه و مسلما از نمونه های موجود در ایران خیلی بهتر کار میکنند.
تعدادی هم از جنس مواد مصنوعی ضد بنزین و یا چرم ساخته شده که کارایی و دوام بسیار زیادی دارند
هرچند در گذشته تلاش کردم تا نمونه دست ساز چرمی درست کنم، که نتیجه نداد، اما سعی میکنم روش جدیدی برای ساخت نمونه چرمی پیدا کنم و یا اینکه از مدلهای مشابه در اتومبیلهای دیگه استفاده کنم که شاید دوام بهتری داشته باشه.
نمایش مقتدرانه فورد F-150 فیسلیفت
یکی از تحفههای فورد در NAIAS امسال نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که تغییرات صورت گرفته در نمای جلو و عقب، سامانههای فعال ایمنی متعدد و قوای فنی بهروزرسانی شده بار دیگر موجب قرار گرفتن آن در مرکز توجه گردیدهاند.
نسل کنونی سه سال پیش با بدنه آلومینیومی متولد شد و طی این مدت رقابت بسیار تنگاتنگی با رقبا داشت. حالا هم برای مدل 2018 تحت عمل جراحی قرار گرفته و به مواردی همچون جلوپنجره، چراغها و سپرهای جدید، رینگهای تازه 17 الی 22 اینچی، پیشرانههای ارتقا یافته و سامانههای ایمنی فعال مجهز گشته تا حتی یک لحظه هم در قیاس با رقبا احساس کمبود نکند.
نگاهی به تغییرات فنی میاندازیم. بلوک 3.3 لیتری V6 تزریق مستقیم جای نمونه 3.5 لیتری پیشین را گرفته و همان خروجی 282 اسب بخار و 343 نیوتونمتر را ارائه میدهد. پیشرانه 2.7 لیتری اکوبوست به Dual Port و تزریق مستقیم سوخت مجهز شده و طبق ادعای کمپانی قدرت، بازدهی و دوام بیشتری دارد. نمونه 5 لیتری هم پس از انجام چند بهروزرسانی دقیق توان و گشتاور بالاتری تولید میکند. باید اشاره کنم کنار همه اینها جعبهدنده ده سرعته جدید قرار خواهد گرفت که در مقایسه با رقبا کاملاً منحصربهفرد مینماید. بزرگترین اتفاق اما اضافه شدن گزینه 3 لیتری شش سیلندر V شکل گازوئیلی میباشد که مراحل طراحی و مهندسی آن تماماً در داخل کمپانی انجام شده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایر فناوریهای بکاررفته میتوان به وایفای هاتاِسپات، سامانه استارت-استاپ، کروز کنترل انطباقی با توانایی انجام توقف و حرکت متوالی و کمکی پیش از تصادف به همراه تشخیص عابر پیاده اشاره کرد.
جو هِنریکز (Joe Hinrichs) رئیس فورد آمریکا میگوید:
F-150 از سال 1977 تاکنون تراک برتر آمریکا بوده است. مدل جدید هم درواقع مثال بارز صدق وعده ما در بحث بهرهگیری مستمر از نوآوری برای تأمین خواستههای مشتریانمان میباشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورد F-150 فیس لیفت 2018 از پاییز سال جاری میلادی در تأسیسات این خودروساز واقع در میشیگان (Michigan) و میسوری (Missouri) ایالاتمتحده روی خط تولید رفته و بلافاصله روانه بازار خواهد شد.
منبع : پدال
نسل جدید فورد برانکو در سال 2020 به بازار میآید
در نمایشگاه خودروی دیترویت امسال علاوه بر رونماییهای فراوانی که صورت گرفت، خبرهای جالبی هم اعلام شد. یکی از این خبرها اعلام رسمی بازگشت فورد برانکو در سال 2020 بود. مدتها بود که شایعاتی مبنی بر احتمال بازگشت این خودرو منتشر میشد اما سرانجام فورد رسماً تأیید کرد که این خودرو در سال 2020 به بازار عرضه خواهد شد. علاوه بر این، فورد گفته است که پیکآپ رنجر نیز به شمال آمریکا بازخواهد گشت.
رنجر بهعنوان یک وانت متوسط از سال 1982 به بازار عرضه شد اما فورد عرضهٔ آنرا در بازار ایالاتمتحده در سال 2011 متوقف کرد و نسل جدید رنجر که در همین سال معرفی شد را تنها در بازارهای دیگری چون آمریکای جنوبی، اروپا و آسیا عرضه کرد تا فورد در بخش وانتهای متوسط در برابر جنرال موتورز و خودروهای جیامسی کانیون و شورلت کلرادو نمایندهای نداشته باشد؛ اما حالا بیضی آبی تصمیم گرفته رنجر را در سال 2019 دوباره در ایالاتمتحده عرضه کند و یک سال بعد نیز نسل جدید SUV محبوب برانکو را عرضه نماید.
رئیس فورد آمریکا «Joe Hinrichs» در این رابطه در نمایشگاه دیترویت گفته است:
«ما صدای بلند و واضح مصرفکنندگان را شنیدهایم. آنها نسل جدیدی از وسایل بسیار توانا و درعینحال سرگرمکننده را میخواهند. رنجر برای کسانی عرضه خواهد شد که یک وانت مقرونبهصرفه، کاربردی و با قابلیتهای آفرود بالا میخواهند. برانکو نیز یک 4×4 متوسط کاربردی خواهد بود برای کسانی که به دنبال هیجان و رانندگی خارج از شهرها هستند».
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسل کنونی وانت رنجر که در بازارهایی چون آسیا، اروپا و استرالیا عرضه میشودبنابراین هر دو خودروی رنجر و برانکو پس از وقفهای طولانی در سالهای 2019 و 2020 به ایالاتمتحده بازخواهند گشت و هر دو در کارخانهٔ فورد در میشیگان تولید خواهند شد؛ اما فورد برانکو جدید چه خودروی خواهد بود و چه ویژگیهایی خواهد داشت؟ در ادامهٔ این مطلب قصد داریم به بیان آن چیزهایی بپردازیم که در حال حاضر از برانکو میدانیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین نسل فورد برانکو که تولیدش در سال 1996 خاتمه یافتتولید فورد برانکو در سال 1966 بهعنوان یک SUV کامپکت آغاز شد و در سال 1996 از خط تولید کنار رفت؛ اما برانکو هیچگاه از قلب طرفداران بیرون نرفت و همواره در انتظار بازگشت آن بودند. حال تا سه سال دیگر این انتظار به سر آمده و نسل جدید برانکو راهی بازار خواهد شد. به گفتهٔ فورد، برانکو جدید یک 4×4 واقعی با ساختار بدنه روی شاسی خواهد بود و مانند جیپ رانگلر یک آفرودر حرفهای و جانسخت است. این خودرو اشتراکات زیادی با نسل جدید وانت رنجر خواهد داشت که همانطور که در بالا گفته شد یک سال قبل از برانکو معرفی میشود. همچنین با توجه به اینکه در نسل جدید جیپ رانگلر برای کاهش وزن از آلومینیوم استفاده شده است، بهاحتمالزیاد فورد نیز همین کار را با برانکو انجام خواهد داد. (مانند F150).
هنوز در مورد طراحی برانکو جدید مطمئن نیستیم و رندرهایی هم که تاکنون از این خودرو طراحی شدهاند بهصورت فرضی ظاهری شبیه به رپتور را برای آن در نظر گرفتهاند. بااینحال یکی از طراحان فورد گفته است که برانکو جدید بسیار شبیه به نسل کنونی فورد اورست خواهد بود. اورست یک SUV پنجدر است که روی پلتفرم نسل فعلی رنجر ساخته شده و صرفاً در بازارهایی خارج از ایالاتمتحده عرضه میشود. این خودرو در استرالیا طراحی شده و در تایلند به تولید میرسد. فورد اورست هماکنون با پیشرانههای دیزل در بازارهایی چون استرالیا، آسیا و آفریقای جنوبی عرضه میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فورد اورستبا توجه به اینکه در حال حاضر فورد برای محصولات موستانگ، رپتور و GT خود از پیشرانههای اکوبوست استفاده کرده است، احتمالاً برانکو هم مجهز پیشرانهٔ اکوبوست خواهد بود که بیش از 300 اسب بخار قدرت و مقدار زیادی گشتاور خواهد داشت. همچنین با توجه به اینکه فورد بهتازگی یک پیشرانهٔ دیزل برای نسخهٔ فیسلیفت شدهٔ پیکآپ F150 ارائه کرده است، احتمال عرضهٔ برانکو با موتور دیزل نیز وجود دارد.
در مورد قیمت برانکو جدید نیز با توجه به مدلهای موجود میتوان پیشبینیهایی کرد. بهعنوانمثال فورد اورست هماکنون در بازار استرالیا معادل 40 هزار دلار آمریکا قیمت دارد اما با توجه به اینکه تولید برانکو در میشیگان صورت خواهد گرفت و رقبای کنونی او یعنی جیپ رانگلر و تویوتا 4Runner بهطور میانگین 35 هزار دلار قیمت دارند، میتوان حدس زد که برانکو هم با همین حدود قیمت عرضه گردد. انتظار میرود نسل جدید فورد برانکو در سال 2019 معرفی شده و با مدل 2020 به بازار عرضه گردد. همچنین اگر همهچیز طبق برنامه پیش برود احتمالاً رونمایی از این خودرو در نمایشگاه دیترویت 2019 صورت خواهد گرفت.
منبع: Motor1
با سلام
یه مشکل
امروز خواستم برم سر کار، هر بار استارت می زدم چند بار خیلی سریع چق چق (هم اتومات استارت و هم شاید یه آفتامات)میکرد و چراغ های اخطار با همان سرعت خاموش و روشن می شدند، سپس دیگه چراغها دیگه روشن نمی شدند و صدای چق چق مثلا یه آفتامات هم نمیامد و.
مشکل از چی میتونه باشه
باتری شارژ کامل است و همه ی اتصالات محکم و درست.این مشکل بدون سابقه بوده
این علامت ضعیف بودن باطری هست و یا اینکه باطری مشکلی نداره ولی برق با شدت و آمپر کافی به استارت نمیرسه که دلیل اون از شل یا کثیف بودن سرباطری ها، و یا شل بودن اتصال منفی بدنه یا مثبت سر اتوماتیک استارت هست.نقل قول:
این موارد را چک کنید و اگر ایرادی نبود ممکنه خود اتوماتیک استارت ایراد داشته باشه.
درود بر استاد ، آرهنقل قول:
ایراد از باتری بود، با وجودی که به شدت رعایت کردم که باتری هیچوقت خالی نباشه دو سال بیشتر عمر نکرد
سپاسگزارم
سلام اقا علی عرض کنم که بله باطری واقعا فعلا عالیه من باطری رو افقی سرجاش نصب کردم یعنی دقیقا هم راستای رادیاتور باطری رو فشرده گرفتم یعنی از90امپر معمولی کوچیکتره شما هم فشرده بگیرید من اینو شهرستان گرفتم از باطری فروشهای معمولی نپرسید برید جاهایی که باطری ماشین سنگین دارنسوالی بود در خدمتم
سلام.ماشین من بد روشن میشه موقعی که سرده.یعنی با حدود ۲ تا ۳ استارت روشن میشه اما دوباره میل به خاموش شدن داره که با چند بار گاز دادن از خاموش شدنش جلوگیری میکنم ؛ دیگه خاموش نمیشه و کار میکنه.اینقدر هم رفتم پیش مکانیک فقط پول گرفتن و هیچ کاری نکردن.نزدیک ۲۵۰ تومن سر همین داستان تنظیمات ضرر کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم.دیگه باید کم کم برم شهر دیگه دنبال مکانیک...یه بار جوری تنظیم میکنن خوب روشن میشه اما بعد مدتی دوباره همین آشه و همین کاسه.پس هم میزنه و خیلی بد خاموش میشه.
بنظرتون از دلکو هست؟ اگه از دلکو هست خودم میتونم یکم دستکاریش کنم با راهنمایی شما؟
قبل از هر کاری وضعیت ساسات را چک کنیدنقل قول:
آیا ساسات کار میکنه و تنظیم هست؟ و اگر نه دلیل مشکل کار نکردن از کجاست؟
در مورد دلکو بهترین کار این هست که درب دلکو را باز کنید و وضعیت تایمینگ را چک کنید که آیا به درستی تنظیم شده یا خیر؟
با شمع 1 و یا هر شمع دیگه ای که راحت هستید انجام بدید.
نقل قول:
متشکرم ،متاسفانه باطری که خریده بودم خراب شد و هنوز چند ماه نگذشته خالی شد و ناچارا با شارژ سرپا نگه داشتم و بعد از جستجوهای زیاد نتونستم باطری 80 آمپر یا بیشتر که قابل نصب در ماشین باشه پیدا کنم و نهایتا یک 74 آمپر گرفتم تا فعلا کار راه بیافته
ظاهرا در تهران تنوع باطری خیلی بیشتر از بقیه نقاط هست و اینجا نمونه هایی که شما دارید گیر نمیاد.
علی آقا ساسات رو فعلا بیخیال شدم چون همونطور که قبلا گفتید مکانیک تنظیم خروسک ساسات رو به هم زده و باید بالای کاربراتور رو باز کنم.منم بخاطر اینکه نزنم خرابش نکنم فعلا بهش دست نزدم.واسه این پرسیدم چون قبلا تو همین حالت که ساسات کار نمیکرد هم صبح ماشین روشن میشد اما باید یکم گاز رو نگه میداشتم.توصیه میکنید که بالای کاربراتور رو باز کنم؟ فقط یه نکته رو بگم.من برای اینکه فعلا نمیخواستم به ساسات دست بزنم موقتا اون تنظیم فنر رو طوری گذاشتم که دریچه همیشه باز بمونه.بنظرتون اینم میتونه علتش باشه؟
پس زدن از چی میتونه باشه؟ از دلکو هست بنظر شما؟
چند ماه پیش دینام نو گرفتم از همان مدلی که جناب camaro lt روی ماشینشون نصب کردند چون آمپرش بالا بود بفکر باطری آمپر بالا بودم که گیر نیاوردم بعد از تحقیق و جستجو متوجه شدم که میشه دو تا باطری را بصورت موازی بهم وصل کرد تا آمپرش بالا بره
مثلا دوتا 74 آمپر را موازی کنیم خروجیش148 آمپرمیشه البته بهتره باطری ها ساخت یک کارخانه باشند منتها باید جایی برای باطری دوم کنار باطری قبلی درست بشه یا در صندوق جاسازی کنیم
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میشه بجای موازی کردن باطری از روش big3یا big 4 برای تقویت برق استفاده کرد
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون به اون صورت از کولر استفاده نمیکنم این روش ها را انجام ندادم همان باطری 74 آمپر و سیم کشی خود ماشین کارم را راه انداخته.
سلام دوستان. اینقد خوشحال شدم همچین تاپیکی پیدا کردم!
دنبال دیسک و صفحه + بلبرینگ و قیفی کلاچ بلیزرم. کسی حدود قیمت دستشه؟ و فروشنده با انصافی سراغ دارین؟
Chevrolet k5 blazer 1978
برای چه منظوری قسمت بالای کاربراتور را میخواهید باز کنید؟نقل قول:
تمام بخشهای ساسات در بیرون کاربراتور قرار داره و در داخل اون چیز خاصی برای تنظیم نیست بجز سوزن و ژیگلور که بطور کلی در تنظیمات اصلی کاربراتور با اونها سرو کار داریم.
به نظر من بهترین و اساسی ترین کار اینه که یک خروسک سالم گیر بیارید و جایگزین کنید تا مشکل بطور صحیح و مناسب حل بشه.
خوب روشن نشدن به دلیل بسته نبودن دریچه بالا در زمان استارت زدن هست چون با بسته شدن دریچه نسبت سوخت به هوا بیشتر شده و موتور راحتتر روشن میشه و بلافاصله بعد از روشن شدن دریچه باز میشه، اما در حالت باز بودن دائمی، این نسبت کم هست و موتور بد و یا اصلا روشن نمیشه و ناچار باید مقدار بنزین اضافی بریزین و یا با دست دهانه کاربراتور را ببندید .
پس زدن دلایل مختلفی داره که میتونه از تنظیم بد کاربراتور و یا دلکو و یا ایراد در شمعها و .. باشه.
اگر موقع صبح و زمان سردی هوا و استارت زدن هست، احتمالا مکانیک نسبت سوخت به هوا را با باز کردن بیش از حد ژیگلور دور آرام زیاد کرده که میتونه باعث پس زدن یا به اصطلاح سرفه کردن موتور بشه.
دوست گرامی sphinxنقل قول:
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
اگر خواستید من در اهواز پیگیر میشم و به اطلاع شما میرسانم ، و دوستان دیگه در بقیه نقاط کشور هم اگر مایل باشن میتونن این کار را بکنن البته اگر ساکن تهران هستید، شانس بیشتری برای پیدا کردن قطعه مناسب خواهید داشت.
درود بر همگی
چند روزی هست وقتی که استارت می زنم دنده استارت درگیر نمیشه و صدای وژ وژ می ده چند بار باید استارت بزنم تا یکبار درگیر بشه دینام استارت را پیاده کردم دنده اش سالم بود و همین طور دنده های فلایول هم همگی سالم هستند حالا باید چکار کنم ایراد از کجاست
برای این مشکل چند احتمال وجود داره که استارت را باید باز و بیرون از ماشین چکنقل قول:
کنید. یکی از دلایل ممکنه ضعیف شدن اتوماتیک استارت باشه که در این صورت اتوماتیک استارت توان کافی برای فشردن دنده استارت به سمت دنده های فلایویل را نداره و بخاطر همین دنده استارت به محض برخورد با فلایویل برمیگرده و هرز میچرخه که صدای خاص را میده و فقط بطور اتفاقی ممکنه ذرگیر بشه و استارت بخوره.
مورد بعدی ایراد در بوش استارت هست بخصوص بوش سر استارت که بواسطه خوردگی و فرسایش، باعث شده تا آرمیچر استارت و دنده استارت مقدار کمی باز مسیر حرکت خارج بشه و این قضیه بوجود بیاد.
گاهی توان پایین استارت در کم شدن ذغالها و یا نیم سوز شدن آرمیچر یا بالشتک هم هست.
این موارد باید یکی یکی چک بشه تا به مشکل اصلی برسید.
گاهی اوقات هم ضعف باطری یا شل و کثیف بودن اتصالات سرباطری و کانکتورهای اتصال به استارت عامل این قضیه است.
با سلام
راستی یادم رفت بگم، باتری ماشین کاملا خوابیده بود، بست سر باتری خیلی کم شل بود، روزی که خواستم باتری بخرم گفتم یه بار باتری را شارژ کنم شاید برگرده، با باتری ماشین دیگه روشنش کردم، بعد باتری ماشین را نصب کردم ماشین ده دقیقه روشن گذاشتم تا کمی گرم و شارژ بشه، تازه روز بعد استارت زدم دیدم برخلاف انتظار ماشین روشن شد و خلاصه باتری خیلی خوب و سر حال بود.
دلیل خالی شدن.باتری هم شل بودن بست سر باتری بود، هرچند خیلی کم بود.
210 تومن هم لازم نشد بدم باتری.
شما هم تندرست باشید
سلام ب اساتید محترم.
ببخشید این دنده اوور درایو که میگید دقیقا چیه؟
مگه همون دنده ۴ گیربکس نیست؟
پس چرا بش اوور میگن؟مگه کار اصلیش چیه؟
ممنون از اطلاعاتتون.
در گیربکسهای اتومبیل، دنده آخر که نسبت ضریب دنده کمتر از 1 داشته باشه را اوردرایو نامیدند.نقل قول:
یک دور چرخش میل لنگ برابر با یک دور چرخش محور خروجی گیربکس در دنده های سبک وجود داره.
اگر این مقدار کمتر باشه ، یعنی میل لینگ با مقدار کمتری از چرخش میتونه تعداد بیشتری از چرخش محور خروجی گیربکس را بوجود بیاره که به این دنده اصطلاحا " OVER DRIVE " (فوق گردش) گفته میشه.
در خودروهای امروزی تقریبا همه دارای اوردرایو هستن، بخصوص خودروهای اتوماتیک که گاهی تا 3 اور درایو هم دارن. در پراید و پژو دنده 5 همان اوردرایو هست که برای مسیرهای طولانی با سرعت زیاد خارج شهر استفاده میشه.
در گیربکسهای اتوماتیک آمریکایی متداول ( 350 و یا 400) اوردرایو وجود نداره اما در نمونه های 700 و 200 دنده 4 حکم اوردرایو را داره.
واسم این اصطلاح بیگ تری و فور جالب بود و رفتم مطالبش رو خوندم. و با وجود دفاعهای متعدد، هیچ کدوم از دفاعهایی که کرد موثر واقع نشد و این دو مقوله کاملا بی ربط بود.نقل قول:
همچنین فکر میکنم در اندازه های سیمها کمی دچار اشتباه شدن، چونکه مقطع 35 میلیمتر یعنی 3.5 سانت. اندازه شست پای انسان. مگه برق 2 مگا ولته :n09:
دینام بین 65-80 آمپر برق میده واین توان نیاز تمام مصرف کنندها رو تامین میکنه و اون کابل کشی ها همون افسانه اییه که دوستمون در اون فروم گفته.:n15: