برای چی دست به ترکیب واحد ها زده ؟ خوب برای تغییر برنامه کلاسی که لازم نبوده ترکیب واحد ها رو تغییر بده ! :n13:
شما باید با واحد برنامه ریزی کلاس ها صحبت میکردی یا حتی با خود استاد
مطمئنا گردن نمیگیرن حتی اگر ثابت کنی !
Printable View
برای چی دست به ترکیب واحد ها زده ؟ خوب برای تغییر برنامه کلاسی که لازم نبوده ترکیب واحد ها رو تغییر بده ! :n13:
شما باید با واحد برنامه ریزی کلاس ها صحبت میکردی یا حتی با خود استاد
مطمئنا گردن نمیگیرن حتی اگر ثابت کنی !
سلامآمار 1 رو برای اولین بار بود برداشته بودمنقل قول:
به جای آمار 1 زده امار2
بهشون میگم من که 1 رو تا حالا برنداشته بودم چطوری آمار 2 رو بخوام خودم بردارم حتما مشکل از سیستم شماست برگشته میگه نه این امکان نداره
اون یارو میگه کار من نیستنقل قول:
گفتم بگرد برگه منو پیدا کن من که دروغ نمیگم
خودشون هم میدونن من دروغ نمیگم ولی اینطور وانمود میکنن
عجب بی منطقی بوده یارو .... همین قضیه برای یکی از دوستام اتفاق افتاد ، زمانی که گزارش 428 رو پرینت گرفت ، متوجه شد که یکی از درسهاش به اشتباه توسط یکی از مسئولین رشته حذف شده ،متاسفانه هیچ کاری نتونست بکنه ... شما هم اگه براتون مقدوره این درس رو پاس کنید و ترم بعد آمار 1 رو با هماهنگی دانشگاه وردارید....نقل قول:
سلام دوستان.
من ورودی جدیدم.
من ثبتنام غیرحضوری و حضوری رو انجام دادم و شهریه ثابت رو پرداخت کردم و طبق دروس خود دانشگاه انتخاب واحد کردم.
اما الان که وارد گلستان میشم، توی قسمت «اطلاعات جامع دانشجو» وضعیتم رو زده: «در حال ثبتنام»!!
هیچ جایی از گلستان هم ساعت کلاس یا درسهای گرفته شدم نیست... ولی توی همین «اطلاعات جامع دانشجو» وقتی روی دکمهی وضعیت ثبت نام کلیک میکنم، واحدهای گرفته شدم میاد و وضعیت واحد ها رو هم میزنه «ثبت نهایی»... ولی تعداد واحد اخذ شده رو زده صفر!
خواهش میکنم کمکم کنید...
،
نگران نباشید واسه همه اینطورهنقل قول:
ضمنا کلاسا شروع شده ، بهتره شرکت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال 92 دانشگاه پیام نور به اواخر آذرماه موکول شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بر اساس خبر منتشر شده از سوی سخنگوی سازمان سنجش مبنی بر « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » ، تاریخ ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال ۹۲ دانشگاه پیام نور از آبان ماه به اواخر آذرماه ۱۳۹۲ موکول شد.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز تکمیل ظرفیت کنکور ۹۲ از امروز، گفت: نظر به اینکه بعضی از دانشگاهها و موسسات پس از اعلام نتایج آزمون سراسری سال ۹۲ علاوه بر ظرفیتهای مندرج در دفترچههای راهنمای رشتههای تحص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لی دفترچه شماره ۲ برای پذیرش دانشجو اعلام ظرفیت کردهاند یا متقاضی تکمیل ظرفیت در برخی رشتهها هستند، زمانی برای تکمیل ظرفیت این دانشگاهها در نظر گرفته شده است.
توکلی در ادامه خاطرنشان کرد:برای تکمیل ظرفیت مربوط به رشتههای دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی، اطلاعیه لازم توسط سازمان سنجش در اواخر آذرماه منتشر میشود که زمان دقیق انتشار این اطلاعیهها متعاقبا اعلام خواهد شد.
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان تصریح کرد: فهرست اسامی تمام پذیرفته شدگان مرحله تکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل ظرفیت اواخر دی ماه ۹۲ اعلام میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان ثبت نام دوره بعدی بدون آزمون دانشگاه پیام نور نیز در همان اواخر آذرماه تا اوایل دی ماه انجام خواهد بود. هنوز تاریخ دقیقی برای ثبت نام اعلام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * برای اطلاع از آخرین و مهمترین اخبار دانشگاه پیام نور در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو شوید تا جدیدترین و مهمترین خبرهای دانشگاه پیام نور به ایمیل شما ارسال گردد.
سلام دوستان در مورد اون جریانی تعریف کردم در مورد اینکه برداشتن جای آمار 1 برام آمار 2 زدن
امروز از دانشگاه باهام تماس گرفتن به اشتباهشون اعتراف کردن ولی گفتن تنها رئیس دانشگاه میتونه مشکلم رو حل کنه و باید براش یه نامه بنویسم
از اونجایی که دستی تو نامه اداری نوشتن ندارم گفتم دست به دامن شما دوستان بشم
گفتن بنویس که تو انتخاب واحدم اشتباهی صورت گرفته و خواهشمندم با دست توانمند خودتون این مشکل رو رفع و رجوع بفرمایید:n02:
یه توضیح مختصری در مورد مشکل و نحوه ایجاد مینویسی ( البته دقت کن که بخش آموزش رو اصلا متهم نکنی مثلا مینویسی که اشتباها این مشکل به وجود اومده ) بعد با لحن خواهش ازش تقاضا میکنی که واحد ها تغییر کنن شماره دانشجویی و اسم هم فراموش نشه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور شیراز جزء پرمخاطب ترین مقالات سال 2013 شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مقاله مهناز پروانه نژاد شیرازی عضو هیئت علمی و دانشیار رشته زمین شناسی (گرایش چینه شناسی و فسیل شناسی) دانشگاه پیام نور مرکز شیراز،به عنوان پرمخاطب ترین مقاله سال ۲۰۱۳ معرفی شد.این دو مقاله که در یکی از مجلات بین المللی (ISI) به چاپ رسیده است بنا به اعلام آن مجله ، یکی بیش از ۷۰۵ مرتبه و دیگری ۴۲۰ مرتبه توسط متخصصین رشته مربوطه دانلود شده است.در مقاله اول به بررسی اوربیتولین های کرتاسه زیرین در جنوب غرب ایران (زاگرس، شیراز) پرداخته شده است که نتیجه آن معرفی بیوزوناسیون متفاوت با بیوزونهای قبلی همراه با گسترش فسیلهای موجود می¬باشد و در مقاله دیگر به بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند فهلیان در زاگرس پرداخته شده است، که منجر به ارائه مدل محیط رسوبی دیرینه سازند شده است.
سلام
قضیش چیه؟؟تاریخ ثبت نام؟؟
توی سایت پیام نور و سنجش چیزی نبود
اگه جای اشتباه تاپیک زدم لطفا منتقل بشه فقط حذف نکنید جوابشو لازم دارم
ممنون ....
نقل قول:تا دی ما باید منتظر باشی خبر جدیدی بیادنقل قول:
رئيس دانشگاه خبر داد: دوره فراگير از مقطع كارشناسي پيام نور حذف شد. رئيس دانشگاه پيام نور با بيان اينكه با حذف كنكور كارشناسي از دانشگاه پيام نور، دوره فراگير نيز در اين مقطع حذف شد، گفت: دانشگاه پيام نور از اين پس در مقطع كارشناسي ناپيوسته كارداني و كارشناسي پيوسته كنكور نخواهد داشت و پذيرش دانشجو بر اساس سوابق تحصيلي و آنچه سازمان سنجش مشخص مي كند انجام مي گيرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حسن زياري گفت: دانشگاه پيام نور در راستاي برداشتن سد كنكور و آرامش خاطر جوانان جوياي علم، توانست پس از 4 سال كار كارشناسي متخصصين، كنكور را در تمام كد رشته محل هاي خود، حذف كند.
قائم مقام وزير علوم، اظهار داشت: به اين ترتيب وعده دولت و مجلس مبني بر حذف كنكور، براي نخستين بار توسط دانشگاه پيام نور در تمامي كد رشته ها محقق شد و از اين پس كساني كه در كنكور سراسري شركت نكرده اند مي توانند از طريق دفترچه جديدي كه همراه با دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش توزيع مي شود رشته خود را انتخاب كنند.
به گفته رئيس دانشگاه پيام نور، اين دانشگاه سال گذشته موفق به حذف آزمون در 6000 رشته محل شده بود و در حال حاضر نيز توانست كنكور مقطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته را به طور كامل حذف كند.
زياري گفت: به اين ترتيب در فراگير سال 92 كه در مهر ماه پذيرش خواهيم داشت نيز ديگر مقطع كارشناسي نداريم و اين دوره فقط در مقطع كارشناسي ارشد فراگير برگزار مي شود.
وي خاطرنشان كرد: حذف كنكور علاوه بر حذف مخارج مالي احتمالي كه براي متقاضيان در برداشت، موجب آرامش خاطر بيشتر جوانان آينده ساز ميهن اسلامي ما خواهد شد و از اين پس آنها مي توانند با فراغ بال به تحصيل خود در دوران دبيرستان ادامه دهند و با كسب نمرات عالي امكان تحصيل در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود را فراهم كنند.
دوستان سلام
من ورودی بهمن 91 بدون کنکورم.امکان داره کنکور 93 رو شرکت کنم و دانشگاه غیر انتفاعی یا دولتی برم؟
نقل قول:
سلام
همزمان نمیشه ظاهرا ... باید از پیام نور انصراف بدی ...
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : حسن زیاری ، رئیس دانشگاه پیام نور گفت: در این دانشگاه ۱۰ هزار دانشجو به شیوه الکترونیک تحصیل می کنند که بر اساس چشمانداز موجود این تعداد باید به ۳۰۰ هزار دانشجو ارتقاء یابد.
وی افزود: سامانههای تولید منابع آموزشی، طراحی سئوال، ارسال الکترونیکی سئوال به بیش از ۵۰۰ مرکز واحد دانشگاهی با امنیت بالا، سامانه جامع آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان و اساتید، سامانه آموزش الکترونیکی و سامانه کتابخانه مجازی به گفته رئیس دانشگاه پیام نور در این دانشگاه راه اندازی شده و هم اکنون فعال هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور درباره سامانه جامع آزمون در دانشگاه پیام نور، گفت: این سامانه شرایطی ایجاد کرده که نیازی به حضور فیزیکی اساتید برای طرح سئوال نیست، استادان می توانند در هر جایی که هستند سوال ها را طراحی کرده و از طریق وب ارسال کنند، این سئوال ها آنلاین به مراکز ارسال و چند ساعت قبل از آزمون با امنیت بالا ذخیره می شوند.
به گفته زیاری، شیوه آزمون بدون کاغذ از دو ترم پیش تاکنون در دانشگاه پیام نور اجرا می شود و از ترم آینده تمام دانشجویان بعد از آزمون می توانند نمره خود را مشاهده کنند.
الان فراگیر کارشناسی حذف شده نحوه پذیرش به چه صورتی هست؟
همون روش فراگیر که خیلی عالی بود!
نقل قول:
بر اساس معدل ...
کارشناسی پیام نور حذف شد ؟؟؟
نقل قول:
کارشناسی فراگیر پیام نور آره !
نه دوست عزیز! حذف چرا یشه.. نحوه پذیرش تغییر پیدا کرده.. پیام نور هم ظاهرا میخواد مثل دانشگاه آزاد از این به بعد پذیرشش تو مقطع کارشناسی رو بصورت بدون کنکور و از روی معدل انجام بده..نقل قول:
این خبر رو لطفا بخونید:
تغییر زمان ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال ۹۲ دانشگاه پیام نور به اواخر آذرماه
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال 92 دانشگاه پیام نور به اواخر آذرماه موکول شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (PNUNA.COM) : بر اساس خبر منتشر شده از سوی سخنگوی سازمان سنجش مبنی بر « آبان ماه ۹۲ ، ثبت نام دوره بعدی بدون آزمون دانشگاه پیام نور » ، تاریخ ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال ۹۲ دانشگاه پیام نور از آبان ماه به اواخر آذرماه ۱۳۹۲ موکول شد.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز تکمیل ظرفیت کنکور ۹۲ از امروز، گفت: نظر به اینکه بعضی از دانشگاهها و موسسات پس از اعلام نتایج آزمون سراسری سال ۹۲ علاوه بر ظرفیتهای مندرج در دفترچههای راهنمای رشتههای تحصیلی دفترچه شماره ۲ برای پذیرش دانشجو اعلام ظرفیت کردهاند یا متقاضی تکمیل ظرفیت در برخی رشتهها هستند، زمانی برای تکمیل ظرفیت این دانشگاهها در نظر گرفته شده است.
توکلی در ادامه خاطرنشان کرد:برای تکمیل ظرفیت مربوط به رشتههای دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی، اطلاعیه لازم توسط سازمان سنجش در اواخر آذرماه منتشر میشود که زمان دقیق انتشار این اطلاعیهها متعاقبا اعلام خواهد شد.
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان تصریح کرد: فهرست اسامی تمام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت اواخر دی ماه ۹۲ اعلام میشود.
پیام نورنا : زمان ثبت نام دوره بعدی بدون آزمون دانشگاه پیام نور نیز در همان اواخر آذرماه تا اوایل دی ماه انجام خواهد بود. هنوز تاریخ دقیقی برای ثبت نام اعلام نشده است.
صحت داره که پروژه اگه از یه ترم بیشتر طول بکشه برای ترم آیندش شهریشو باید داد؟:n03:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : فرایند ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۳ در سامانه سازمان سنجش به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز شد و تا ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۲ ادامه دارد.
دانلود رایگان دفترچه راهنمای آزمون سراسری ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۳ (کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید کارت اعتباری ثبت نام آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۳ – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم ثبت نام آزمون سراسری ورودی تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال ۱۳۹۳ – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوطلبان امکان ثبت نام در دو رشته امتحانی (رشته امتحانی اصلی و رشته امتحانی شناور) دارند.
مبلغ ثبت نام ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام شده که پرداخت آن توسط کارتهای عضو شبکه شتاب و در سامانه سازمان امکانپذیر است. داوطلبانی که علاوه بر رشته انتخابی یا امتحانی اصلی (رشته اول) علاقهمند به شرکت در رشته امتحانی دوم هستند ضرورت دارد کد رشته امتحانی دوم را نیز در بند مربوط در تقاضانامه درج کنند و برای رشته امتحانی دوم یک کارت اعتباری دیگر ، با مبلغ ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان علاوه بر کارت اعتباری نخست خریداری کنند.
داوطلبان متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون چنانچه علاقمند به شرکت در گزینش رشتههای تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی هستند، لازم است ضمن اطلاع از رشتههای امتحانی که دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی در آنها پذیرش میکنند علاوه بر پرداخت مبالغ ثبتنام، نسبت به پرداخت مبلغ ۵ هزار و ۸۰۰ تومان برای دورههای مذکور به منظور اعلام علاقمندی، اقدام کنند.
آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد و داوطلبان می توانند طی روزهای ۱۴ تا ۱۸ بهمن کارتهای ورود به جلسه خود را از سامانه سازمان سنجش دریافت کنند.
جزئیات ثبتنام، توزیع کارت و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۳
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ گفت: ثبتنام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز شده است.
وی افزود: داوطلبان لازم است به وسیله کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است، با مراجعه به سایت سازمان و پرداخت مبلغ ۱۷۸ هزار ریال به عنوان وجه ثبتنام شرکت در آزمون یک کدرشته امتحانی، نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
توکلی تاکید کرد:داوطلبانی که علاوه بر رشته انتخابی یا امتحانی اصلی (رشته اول) علاقهمند به شرکت در رشته امتحانی دوم هستند، ضرورت دارد که کدرشته امتحانی دوم را نیز در بند مربوط در تقاضانامه درج کنند.
وی افزود:این دسته از داوطلبان باید برای رشته امتحانی دوم یک کارت اعتباری دیگر، به مبلغ ۱۷۸ هزار ریال علاوه بر کارت اعتباری اول خریداری کنند.
* ۵۸ هزار ریال برای اعلام علاقهمندی به شرکت در دورههای پیامنور و غیرانتفاعی
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اعلام علاقهمندی داوطلبان به شرکت در دورههای دانشگاه پیامنور و مؤسسات غیرانتفاعی در این مقطع آموزشی تاکید کرد: داوطلبان متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون چنانچه علاقمند به شرکت در گزینش رشتههای تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی هستند، لازم است ضمن اطلاع از رشتههای امتحانی که دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی در آنها پذیرش میکنند (مطابق مندرجات دفترچه ثبتنام) علاوه بر پرداخت مبالغ ثبتنام، نسبت به پرداخت مبلغ ۵۸ هزار ریال دیگر نیز برای دورههای مذکور، برای اعلام علاقمندی اقدام کنند.
* برگزاری آزمون در سه روز
توکلی با اشاره زمان برگزاری این آزمون اذعان داشت:بر اساس برنامه زمانی پیشبینی شده، آزمون تحصیلات تکمیلی ۱۳۹۳ در روزهای چهارشنبه،پنجشنبه و جمعه ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه برگزار خواهد شد.
* توزیع کارت از ۱۴ تا ۱۸ بهمن
وی با اعلام زمان توزیع کارتهای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ اعلام کرد:داوطلبان لازم است از روز دوشنبه ۱۴ بهمن ماه تا روز جمعه ۱۸ بهمن ماه بر حسب مورد و باتوجه به زمان برگزاری آزمون هرکد رشته امتحانی با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.
* محل آزمون بر اساس منطقهبندی دفترچه راهنما
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان اذعان داشت:محل آزمون داوطلبان بر اساس استان و شهرستان محل اقامت مندرج در بند ۳۵ تقاضانامه تعیین میشود لذا مقتضی است داوطلبان با مراجعه به جدول شماره ۱ دفترچه راهنمای ثبت نام و درج کد مربوط به استان و شهر محل اقامت در تقاضانامه ثبتنام اقدام کنند.
معرفی به استاد یعنی چی؟ :n02:
یعنی اینکه استاد یه منبعی برای درس مربوطه مشخص میکنه و ازتون امتحان میگیره .. جای اینکه سوال از تهران طرح شه...نقل قول:
معمولا زمانی مجاز به معرفی به استاد میشی که ترم اخر باشی و ۲درس براتون مونده باشه.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : تیم رباتیک دانشگاه پیام نور مرکز سنندج فعالیت خود در سال ٩١با نام هسته علمی گروه رباتیک آغاز کرد.
این تیم در مسابقات تیرماه ٩١ در گیلان که اولین حضور این گروه در مسابقات رباتیک بود با ارائه ربات مسیریاب موفق به کسب مقام پنجم مسابقات شد و در مهر ماه همان سال نیز با ارائه ربات باغبان هوشمند در مسابقات شریف پاپ رتبه سوم را کسب کردند.
گروه رباتیک دانشگاه پیام نور مرکز سنندج در زمستان سال ۹۱ در مسابقات پی ان یو اپن مشهد نیز با کسب رتبه برتر در گروه ربات امدادگر توانست بار دیگر موفقیت خود را در میان برترینهای رباتی ایران ثبت کند.
تیم رباتیک مرکز پیام نور سنندج در فروردین ٩٢ در مسابقات ایران اپن موفق به کسب مقام جهارم مسابقات شد و در آبان ماه نیز با ارائه آخرین کار خود یعنی دو ربات امدادگر زمینی و هوایی نایب قهرمان جهان شد.
این گروه توانسته در دوره آغاز به فعالیت خود سه دوره آموزشی را برای دانشجویان پیام نور مرکز سنندج برگزار کند.
سالار حسینپور دانشجوی کامپیوتر، سامان سیفی دانشجوی مکانیک، سینا صفاییپور دانشجویی صنایع و کیهان ولیه دانشجوی برق از اعضای اصلی هسته رباتیک دانشگاه پیام نور مرکز سنندج هستند.
کسی ج نداره؟:n03:نقل قول:
سلام
چند وقتی بود هر جا که واسه استخدام میرفتم میگفتن مدرکت اگه دولتی یا آزاد!!! باشه ما قبول میکنیم و پیام نور و غیر انتفاعی قبول نیست.
من کارشناسی ام رو از عیر انتفاعی گرفتم(البته کاردانی دولتی بودم)الان واسه فراگیر ارشد ثبت نام کردم و میخوام از امروز شروع کنم به خوندن.
یه سوالی که برام پیش اومده ایا این مدرک ارزش داره؟یه وقت نشه که با کلی هزینه کردن بگن که ما پیام نور رو قبول نمیکنیم؟
یه سوال دیگه ای هم که دارم اینه که واسه خوندن از کدوم منابع استفاده کنم؟(نرم افزار)
کتاب های کدام موسسه رو پیشنهاد میدید؟
دوستان اگه کسی جواب یا تجربه ای داره خواهشا دریغ نکنه.
ممنون
سلام دوست عزیز
اول در مورد خودم بگم.من مسئول آموزش یکی از دانشگاه های علمی کاربردیم!
اینجا وقتی یک نفری رو به اسم استاد انتخاب میکنیم اولین سوال از کجا مدرک گرفتی؟جواب باید سراسری باشه!غیر این باشه شرمنده ایم!
تازه دانشگاه علمی کاربردی از لحاظ مرتبه علمی شاید تو رده چهارم پنجم بین دانشگاهها اعم از سراسری،آزاد،پیام نور،غیر انتفاعی،علمی کاربردی،تربیت معلم و ... باشه!
پس بنظر شخص خودم بهتره بی خیال پیام نور بشی چون رشته ات هم فنی هستش اصلا درست نیست!پیام نور در کل از صلاحیت خوبی برخوردار نیست و اگر هم جایگاهی باز کرده برای رشته های انسانی مثل حقوق،ادبیات و اینچیزاست!
پیشنهاد شدیدا دوستانه دارم بهت میکنم.من خودم کارشناسی سراسری از مشهد گرفتم.و اصلا هم قصد ادامه تحصیل ندارم. چون دیگه زمان مدرک گذشته!اگر بخای ادامه تحصیل بدی باید بری دانشگاه سراسری حداقلش اونم تا دکترا بصورت حرفه ای ادامه بدی ولی نه برای استخدام فقط میخای نه ادامه نده!
برو بیرون دوره های کامپیوتر هست بسته به انتخابت یکیشو برو!مهارت آموزی الان خیلی مهمتر از مدرک شده!
برای کامپیوتر هم ماشالا هر روز یه شاخه جدید ایجاد میشه.البته اینا رو هم باید حرفه ای ادامه بدی!
الان چند تا مورد زیر که میگم نسبتا وضعش خوبه!
طراحی وب با PHP، طراحی اپلیکیشن موبایل، شبکه های بی سیم و فیبر نوری، برنامه نویسی بر پایه جاوا و ...
امیدوارم مفید بوده باشم!
موفق باشید:n26:
جالبه مدرکی که خودشان می دهند قبول ندارندنقل قول:
پس چرا مدرک می دهند؟
چون برایشان تولید دانش آموخته مهمه و ایجاد شغل براشون تعریف نشده!نقل قول:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: حجت الاسلام سید محمد رضا فقیهی گفت: ثبت نام عمره دانشجویی به دلیل وجود اشکال درسایت ثبت نام در روزهای اول و دوم ثبت نام، به مدت دو روز ۱۶ و ۱۷ آبان ۹۲ تمدید شد.
وی ادامه داد: تا امروز ۱۵ آبان حدود ۲۹۵ هزار نفر در عمره دانشجویی ثبت نام کرده اند.
رئیس ستادعمره دانشجویی گفت: قرعه کشی عمره دانشجویی ۱۹ و ۲۰ آبان ماه در سراسر کشور انجام می شود.
به گزارش مهر، امسال ۱۷ هزار نفر از دانشگاهیان متشکل از دانشجویان مجرد، دانشجویان متاهل و اساتید به عمره مفرده اعزام می شوند.
ثبت نام عمره دانشجویی از ۵ آبان آغاز شده و تا ۱۵ آبان به مدت ۱۰ روز ادامه داشت اما چون در دو روز اول سایت ثبت نام با مشکل مواجه شد دو روز یعنی ۱۶ و ۱۷ آبان ۹۲ ثبت نام عمره دانشجویی تمدید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصمیمات جدید در مورد عمره دانشگاهیان /نحوه توزیع سهمیه در دانشگاهها
زارع ، معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ، با اشاره به پیگیریهای ستاد در خصوص وام عمره، گفت: با توجه به پیگیریهای ستاد برای اعطای تسهیلات به زائرین دانشجو هنوز پاسخ مثبتی از سوی بانکها به ستاد عمره اعلام نشده است و این پیگیریها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: پذیرفتهشدگان در قرعه کشی باید تا ۱۰ آذرماه مبلغ ۷۵۰ هزار تومان برای افتتاح حساب اولیه به بانک عامل واریز کنند و تا اول دی ماه نسبت به تکمیل موجودی خود اقدام کنند.
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در خصوص قیمت عمره در سال جاری، تصریح کرد: سال گذشته مبلغ عمره از ایستگاه پروازی تهران حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود و در سال جاری ممکن است این رقم افزایش یا کاهش داشته باشد.
شایان ذکر است طبق تصمیمات اتخاذ شده سازمان حج و زیارت، عمره در سال جاری از ۱۲ روز به ۱۰ روز کاهش یافته است.
سهمیه هر دانشگاه بر اساس تعداد کمی دانشجویان و ثبتنامیهای عمره
«بر اساس اطلاعیه ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، توزیع سهمیه عمره دانشگاهیان بر اساس تعداد دانشجویان یک دانشگاه و بر اساس میزان ثبتنام کنندگان آن خواهد بود.
آخرین آمار ثبتنام عمره دانشگاهیان حاکی از ثبتنام بیش از ۲۷۰ هزار دانشگاهی اعم از پسران دانشجو، متاهلین و اساتید است که از آن میان سه استان تهران با ۴۸ هزار و ۳۰۰ نفر، خراسان رضوی با ۲۶ هزار و ۲۰۰ نفر و اصفهان با ۲۵ هزار و ۹۰۰ نفر بالاترین میزان ثبتنام را دارند.
همچنین سه دانشگاه فردوسی مشهد با ۳۳۸۰ ثبتنامی در رده اول و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با ۳۳۵۰ و دانشگاه تهران با ۲۶۷۰ در رده دوم و سوم قرار دارند.
طبق مصوبات ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان توزیع سهمیه بر اساس تعداد دانشجویان یک دانشگاه و بر اساس میزان ثبتنام کنندگان آن توزیع خواهد شد؛ یعنی دانشگاههایی که ثبتنام کننده بالاتری داشته باشند، سهمیه بیشتری دریافت خواهند کرد.»
قرعه کشی عمره دانشگاهیان ۱۹ آبان در دانشگاه تهران
بیژن لطفی گفت: مراسم نمادین قرعه کشی عمره دانشگاهیان روز یک شنبه مورخ ۱۹ آبان ماه در سالن فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و میزبان دانشجویان و اساتید متقاضی عمره دانشگاهیان سال جاری خواهد بود.
وی افزود: این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت،مسئولین سازمان حج، حجت الاسلام والمسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و متقاضیان عمره دانشجویی ۹۳-۹۲ برگزار خواهد شد.
مدیر روابط عمومی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: مراسم قرعه کشی ویژه دانشجویان و اساتیدی است که محل تحصیل و تدریس آنها استان تهران است. همچنین از حاضرین در جلسه، قرعه کشی ویژه ای جهت تشرف به عمره انجام خواهد شد که شور و نشاط خاصی به همایش خواهد داد.
وی ادامه داد: این مراسم از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ روز ۱۹ آبان ماه همزمان با ۶ محرم الحرام برگزار خواهد شد.
قرعه کشی عمره دانشجویی ۱۹ و ۲۰ آبان ماه در سراسر کشور انجام می شود.
سلامنقل قول:
ببینید ارزش مدرک فراگیر ارشد برای گرفتن دکتری کمی پایین هست .
چون برای پایان نامه چندان سختگیری نمیکنند ...
ولی برای استخدام بسته مرکز استخدامی چندان اهمیتی نداره نوع مدرک و بیشتر معدل تاثیر گذار هست ...
موفق باشید
سلام دوستان اقا این تغییر روش براساس سابقه تحصیلی میشه بیشتر بازش کنید البته اینجا من هستم مواردی گفتن
باید چه موارد بررسی کنن من دیپلم کامپیوتر و همچنین موقع ثبت نام پیام نور پیش دانشگاهی ثبت نام کردن الان براساس کدوم مدارک محاسبه میکنن ?
البته هنوز پیش نگرفتم و دی ماه باید امتحان بدم
من شعبه انقلاب کلاس سروش دانایی تو خیابان مطهری میرم
سلامنقل قول:
لطفا سوالاتون رو واضح تر طرح کنید.تا راهنماییتون کنم ...
الان شیوه تغییر پیدا کرده به سابقه تحصیلینقل قول:
سلام
لطفا سوالاتون رو واضح تر طرح کنید.تا راهنماییتون کنم ...
این توضیح مفصلی براش بدید الان من پیش دانشگاهی ندارم و معلوم نیست امتحاناتش کی
بعد اینطور که مشخص شده دیگه سازمان سنجش نمیگره و خود پیام نور امتحانات میگره ایا همه دروس تخصصی و ... یا فقط عمومی ؟
تفسير موضوعي نهج البلاغه و فرهنگ تمدن رو میشه خودخوان تقریبا راحت پاس کرد؟
بله میشه ... نمونه سوالات دوره ی قبل رو هم کار کن... خیلی کمک میکنه ...نقل قول:
اعتبار مدرک پیام نور چقدره؟
ایا تفاوت فاحشی بین دانشگاه ازاد و دولتی و یا پیام نور وجود داره از نظر سواد؟
مدرکش مثل دانشگاه های دیگه معتبره + حتی در خارج از کشورنقل قول:
سواد دانشگاه پیام نور به دلیل خوندن کتابهای زیادتر و حجیم تر معمولا بیشتره ... ( البته نمیشه چنین مقایسه ای کرد )
تو هر محیطی بستگی به خود دانشجو داره ....
من تو این مدت ثبت نام کردم شدیدا الان حساس شدم رو این موضوع اکثر میگن برای کار دانشجو پیام نور بر نمیدارن بیشتر مدارک سراسری ازاد اولیتنقل قول:
من دنبال مشاوره خوب اگر اینجوری باشه انصراف میدم ....
من مدیریت دولتی میخونم الان